18

Тц,тц

преди 2 месеца

Да станеш вице на Хитлер?Или си безприципен индивид,или си празен човек,а най-вярно е че заради власт си готов да се корумпираш,въпреки всичко което си казвал дотогава!

17

Анонимен

преди 2 месеца

До Ужас Къде са избити тия "милиони"?

16

Мдаа

преди 2 месеца

До 3 Ако вместо да пишеш "остроумия" беше отворил уикипедия, щеше да разбереш, че не само е завършил право в Йейл, но има и образование от Университета на Охайо.

15

Въпроска ?

преди 2 месеца

Нищо ново под слънцето Постъпка на човек кариерист , който е готов на всичко , за да се добере до политически пост . Деница Сачева , Тома Диков в по младите си години критикуваха Борисов , но впоследствие се превърнаха в неговите най-ревностни защитници . Много от нашите депутати влизат с гласовете на една партия и в един момент стават " независими " и почват да сменят партии в името на лични ползи . Не знам доколко Тръмп и ББ могат да имат доверие на такива хора ?!

14

3

преди 2 месеца

"с;ед като служи в морската пехота, посещава юридическия факултет в Йейл, след което работи като инвеститор".... "Посещава" съвсем не значи "има завършено образование". И щом не пишат, значи най-вероятно няма. И какво да разбираме под "инвеститор", изхождайки от "загубени в превода"? По-вериятно е да е брокер на недвижими имоти, за което едва ли е нужно серозно образование. Зашото на български "инвеститор" е СЪВСЕМ, ама съвсем друго нещо....Поредният необразованик, типично по сащански.

13

Ужас

преди 2 месеца

Учудващо е как страната терорист и агресор сащ,избили милиони,с лекота обвиняват другите?!

12

Анонимен

преди 2 месеца

На млади години всеки прави грешки, така и Джими е допуснал грепката по отношение на Тръмп. Може би защото е женен за индийска емигрантка от която има 3 деца. Но жена му (адвокатка) след като се омъжва за Джими Ванс, се отказва от демократичната партия. Както е казал поета, на млади години всеки е бил с комунистически идеи, но като наближи 40-те заема правилната политическа позиция.

11

Аха, ясно!

преди 2 месеца

Хамериканския Тома БИК00F!Иначе пасквилчето не е чак толкова лошо,но е доста ниска клетва за нивото на Кукунела Снайпера, царицата на пасквила! За това тук - най-много 50 гривни...

10

Анонимен

преди 2 месеца

Този дали е от хазарите, щом е застъпник за Израел? Американска мечта ли ? Проклета хазарска колония

9

Шопо

преди 2 месеца

Я те тоа филм съм го гледАл! За пари лиии? За много лиии?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Не подлежи на съмнение, че Джеймс Дейвид Ванс е симпатичен бял мъж.

7

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 3 Има такава информация в текста.

6

до 6

преди 2 месеца

То да стреляш не е като да държиш...За розовите като теб пояснявам.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Make America Accurate Again! Ето още една мишена за тренировки по стрелба.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо ново под слънцето - доказва че хората - независимо къде...независимо кои са - страдат от едни и същи болести и недъзи - само мащаба е различен - в случая келепир ,нарцисизъм,егоизъм ,расизъм...и да не забравяме простотия..необразованост,злоба,и предстои да видим и отмъстителностОстава да смени и името на държавата в Тръмпланд - която много и наистина ще олицетвори и ще покаже "нивото" и масовката в Америка *** и дебели самодоволни и ниско ниско "грамотни"- задоволеността води до това-боза

3

Анонимен

преди 2 месеца

Тексът от ново изобилства с квалификации, на български от соца казвахме "епитети", вместо с реална информация. И естествено за насителите на английски - с губиянщини. Така и няма точни сведения какво точно е завършил и рабоитил. Например,

2

Анонимен

преди 2 месеца

А пък един друг младеж от нормален човек стана демократ и легна да спи на покрива.

1

FMC

преди 2 месеца

Журналятта да дойдат в България, да видят какво се казва превъплащение. Кире арестува Бойко, изпира го, после праеи сглобка, променя конституцията и зега отново се праеи на умряла лисица, искайки да управлява 3 месеца с кабинет на Бойко. Който и от нашите политици да хванеш, общото е, че за цялата си жалка каривра, са обиколили поне 2-3 формации.