97

Шегата настрана

преди 2 месеца

Преди доста години, може би преди 14-15 г. една съседка беше излязла през зимата малко преди да съмне и отивайки към трамвайната спирка на пл."Славейков" (София) видяла млад мъж с брада, облечен с яке, късо до под кръст и чисто гол от кръста надолу, обут в боти. Вървял си съвсем спокойно без да го е грижа, че на площада има и други минувачи. Не знам дали е бил някой психар или случаят е съвсем друг.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Предпочитам хора, които пият и се друсат, НО си вършат работата като хората, пред такива, които НЕ пият и НЕ друсат, но единственото, с което могат да се похвалят в професионалния си живот е, че НЕ пият и НЕ се друсат. Първите хем са професионалисти, хем са забавни, а вторите хем не разбират от работата си, хем са с големи претенции и то не защото са стойностни като работници/служители, а просто НЕ пият и НЕ друсат. Последните са полезни само за себе си, но не и за обществото. Мен какво ме грее?

95

По слипове ли?

преди 2 месеца

Къде са му панталоните? Забравил ги е на партито? Или в квартирата на някоя мома? Или докато е бил заспал до степен "в безпомощно състояние", някой случайно минаващ бртЧед е преценил, че Яворовите панталони ще му стоят добре и си ги е приватизирал?

94

Анонимен

преди 2 месеца

И не ме разбирайте погрешно с коментарите ми по-долу. Бахаров не ми е никакъв и не го защитавам. Боря се срещу тесногръдието в България като съм наясно, че няма да го преборя. И все пак ми е забавно да се гъбаркам с хора, които не са постигнали почти нищо в живота си, но са големи критици на такива, които все пак са постигнали нещо... :) ... заслужавате си някой да се гъбарка с вас хахаха

93

Анонимен

преди 2 месеца

До Стилиян - Че кой те кара да му подражаваш? Някой да ти е казал да правиш това, което прави Бахаров? Ако си актьор, подражавай му. Добър е, няма лошо да му подражаваш в професионалната сфера, а за пиенето си зависи от теб. Ако не си актьор, тогава не разбирам коментара ти. Някой да ти е казал, че трябва да си като Бахаров или като Лили Иванова? Защо реши, че трябва да подражаваш на известните хора? Кой каза, че известните трябва да са пример за подражание? Медиите? Защо ги слушаш?

92

Стилиян

преди 2 месеца

Пример за подражание. Браво. И певци и актьори все едни и същи

91

Анонимен

преди 2 месеца

Когато отивам на театър или гледам филм не ме интересува дали актьорът пие или се друса по принцип. Интересува ме да си свърши работата като хората. По същия начин ако отида в общината Х не ме интересува дали служителката миналата вечер се е напила, а ме интересува да е адекватна и да ми свърши работа. Не ме интересува и колко от вас коментиращите в момента сте пияни. Интересува ме доколко коментарите ви имат някаква стойност. Вас защо ви интересува дали Бахаров се е напил? Роднини ли сте му?

90

Анонимен

преди 2 месеца

Пияници съдят Бахаров за това, че се е напил хахаха ... Когато изиграете толкова успешно всичките роли на Бахаров в театъра и телевизията, тогава можете да го съдите за пиянските му изяви. Дотогава ми звучите така, сякаш му завиждате и злобеете. И не просто ми звучите така, а съм убеден, че е така. Повечето от вас и на малкия пръст не можете да му се качите. Най-много на сре_дния! Това, което той е направил за България чрез ролите си, повечето от вас и за 5 живота няма да постигнете!!!

89

Анонимен

преди 2 месеца

На плажа не беше ли по-удобно?

88

Анонимен

преди 2 месеца

До пияница мистик - А случайно да се сети за това, че той може да е клецал някоя? Или за хетеросексуални отношения не ти минава през ум, поради разни лични твои причини?

87

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен "Надрусан наркоман" - Дори и така да е има повече талант от теб, по-известен е от теб, има повече пари от теб и като ти гледам коментара е доста по-интелигентен от теб. Завиждай му и злобей. Друго не ти остава... Всъщност ти остава, да помислиш за собствената си съдба и за това, как да я подобриш така, че да не си толкова злобен, но се съмнявам, че имаш капацитета да го осъзнаеш. Успех!!!

86

Анонимен

преди 2 месеца

Надрусан наркоман

85

Анонимен

преди 2 месеца

Кой знае колко знайни и незнайни герои са се напили по същия начин в събота вечерта. Да, Бахаров е известен и си плаща заради известността, но за какво точно го съдите? Пиейки вреди на себе си, а не на вас т.е. не виждам причина да го критикувате. Вие колко пъти сте ходили на театър? Ако е по-малко от напиванията на Бахаров, значи трябва да се замислите за собствената си стойност и интелект, а не за тази на актьора. Той е човек на изкуството т.е. има нужда от по-силни емоции чат-пат. Това е...

84

Анонимен

преди 2 месеца

Аз веднъж заспах по *** в морската градина.Сутринта нямах *** и си казах по бургаски .Въй мен май са *** таковали

83

СУФ

преди 2 месеца

Ама може ли такива работи?!?

82

Руси

преди 2 месеца

Кой не е бил пиян или в това положение ? Стига сте тормозили човека,нека си живее живота както иска ! Вие пък кои сте ? Нали мога да ви видя порното и да кажа какво гледате ?! Така че ,трайте !

81

Анонимен

преди 2 месеца

Интелигенцията на България!

80

Анонимен

преди 2 месеца

Талантливо момче, но алкохолът не прощава на никого! Жалко!

79

Истината е...

преди 2 месеца

Ако не промени начина си на живот е пътник...

78

Анонимен

преди 2 месеца

Защо ни занимават с този наркоман.