26

Boian

преди 2 месеца

Ocevidno..

25

Анонимен

преди 2 месеца

А бг се набута в ЕС. Бъдещето е Азия или Евразия.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Най важното е плешивото кьoce да избуруми бaкъpчето!

23

До 22 аноним

преди 2 месеца

Като буга ретата излезнали преди 600 годжини от историята... На ли така!

22

Стъклето

преди 2 месеца

А дано да се случи значи. Да си отдъхнем малко от евроатлантическата лудост.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Укрите са си в историята, интересното когато руснетата излязат от историята! А?

20

Анонимен

преди 2 месеца

През 2022 година за скрап отиде самолетокосача Кити Хоук . Като се върне Тръмп предполага Ентерпраис ще е следващия . Много други кораби бяха нарязани . САЩ и запада отдавна не са това което бяха когато тръгнахме да ставаме западняци . Така че който и да стане прзидент ,, фокуса,, му ще е върху нарязване на флота и други такива съкращения . Например излизане от нато . Така става когато фалират империи . Възможно е САЩ да се разпаднат както СССР . Тъй че ,,фокуса,, няма да е нито Азия нито Русия

19

Американ

преди 2 месеца

1.) След стрелбата по Тръмп Кух Джо и джедер-партията определено ще загубят изборите.2.) UK много се надценява. Русия като нищо ще им бомбардира оръжейни конвои ако с тяхно оръжие се стреля по нея. И в случая намесата на НАТО е много несигурна. понеже това ще е не атака на Русия към UK, a обратното. И като стане страшно за Запада на някои от тях веднага ще им се размине мерака.3.) САЩ със сигурност ще ни предаде ако става дума да се "спаси" Тайван, например.Тоя полиподлог е пишман експерт.

18

Анонимен

преди 2 месеца

И укрите отиват в историята, но не и преди да фалират европата.

17

+++

преди 2 месеца

Този и той голям ***-изатор.Я върви будалкай децата в детската градина.Пъпеш такъв.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Баба Меркелана и Оланд изтърваха възможността да договорят мир и ни натресоха тази война. Западът много си пада всякакви македонци и украинци и изобщо подобни образувания плюс разни лгбти и прочие сбъркани типове и има фиксация да ги защитава, но до там, че да ги пропагандира. С подобни безумия се разделя ЕС, а не се обединява! Дано западът да има кинти!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Абе нали войната била между Русия и Украйна!Кви са тез изказвания че ако Русия използвала тактически ядрен заряд Щатите били длъжни да отговорят ?

14

Анонимен

преди 2 месеца

Айде, още един льольо, измислен доцент анализатор..... американците щели да отвърнат? На какво да отвърнат бе? Ще нанесат тактически ядрен удар върху руските сили в Украйна ли? Това ще означава трета световна и край на човешката цивилизация бе смахнатт льольо. Украйна не е под ядрения чадър на САЩ, не е в нато! Краварите ще отвърнат толкова колкото ти ще отвърнеш...

13

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп ще спечели а украинските нацисти ще духат супата българския народ лекува А българските политици се подготвят да лавират няма да се учудя ако станат най-големите путинофили

12

Анонимен

преди 2 месеца

Бизнесмените ще ни докарат индийско-пакистанско влияние, ще докарат гастарбайтери, те ще докарат многолюдните си фамилии.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп Ще се върне в Белия дом!-:)

10

Чинарко

преди 2 месеца

Анализаторът май че изцяло смърди на Дьорд Шорос Шварц. Никога пендос няма да посегне с ТЯО или стратегическото срещу Руснака заради накакъв свинорейх. Поскоро Украил ще се отпишат как то Афганистан, поредна грешка на хегемона.

9

Факт

преди 2 месеца

Един час след инагурацията, президентът има съвещание с всички началници на секретни служби в САЩ. Като му обяснят на това съвещание че Русия е маша в ръцете на Китай, и ще обърне палачинката веднага. Още повече че производството на оръжия намалява безработицата.

8

Анонимен

преди 2 месеца

До С.о.р.ос.оид Тогава много мързели ще започнат да работят на дърти години ...

7

Анонимен

преди 2 месеца

Ние много отдавна сме определени за буфер между Турция, Русия и ЕС. Заради това няма Шенген, няма евро... Тука трябва да е една територия , която събира отпадъка да не ходи към Европа и да е тук.