108

СНАЙПЕРИСТ С ОЧИЛА

преди 2 месеца

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИДЯХ ТАКЪВ... ЯВНО Е ИЗДЪРЖАЛ КАСТИНГА НА ФИЛМОВА АКАДЕМИЯ - ПУТИН/ТРЪМП

107

Бъз

преди 2 месеца

До Бай ИлийчоБлагодаря брат, да си жив и здрав Тая дума я ползва един зевзек от форума на калдейта, той Иван, нарича кюнлии всички които ползват андройд телефони и нямат айфони....

106

Анонимен

преди 2 месеца

въпроса е защо службите го оставиха за стреля по тръмп още повече че хора от публиката го виждат и съобщават но реакция няма. дали службите на сащ участват в опита за убийство и по чие нареждане?

105

Хмм

преди 2 месеца

Направо пишете, че е сляп и парализиран от десет години и да се приключва. И, да не забравяме да пишем по- начесто, че е републиканец, за да не хвърляме съмнение върху Обама и демократите. Байдън, съществува само физически. Всичко в Белият дом продължава да се ръководи от Обама. Много от нещата, той ги ръководеше и по времето на Тръмп, който нямаше контрол над собствената си администрация.

104

Бай Илийчо

преди 2 месеца

Обаче в Филибето сагъ е пълно с кюнлии с кът мене с каунести прости глави.

103

Бай Илийчо

преди 2 месеца

Кюнлия Начи пришълец в Филибето . Иде от турската дума кювлия селянин.

102

Мхм,

преди 2 месеца

бързо го застреляха,да не би да каже нещо НЕдемократично и НЕлиберално... Дежа Вю - краварски ценности,сър!

101

Бъз

преди 2 месеца

Някой знае ли кво значи пловдивския жаргон "кюнлия?

100

Анонимен

преди 2 месеца

Ми слаб му е резултата, много, много слаб!

99

Анонимен

преди 2 месеца

Заговор на Тръмп и Путин. Веществото от втория, театърът от първия. Интересите им съвпадат и двамата са против демокрацията и Украйна

98

Lora

преди 2 месеца

До Анонимен 82Кое на щатите им е зле искам да попитам? Инфлацията е в пъти по-ниска от тази в Европа. Безработицата до скоро беша на рекордно ниско ниво, почасвоата ставка за заплащане се увеличи, заплатите се увеличиха. Цената на основните хранителни стоки е по-ниска от цените на храните в България, в същото време заплащането е много по-високо. Никой не го обича, защото са силни, богати и независими.

97

Анонимен

преди 2 месеца

ами.. имало е защо?

96

fdsfs

преди 2 месеца

Това момче някой го е допуснал там да стреля. Може да са го упоили с нещо и да не е бил с разсъдъка си. Ако беше, щеше да знае че каквото и да се получи ще го ликвидират. По филмите с агентите използват разни серуми, с които ставаш подвластен на желанията на някого. Нищо чудно такива серуми да не са само по филмите.

95

Анонимен

преди 2 месеца

Планетата на калинките. Налазили са навсякъде. Видяхте ли на снимката какви татуирани пикльовци са снайперистите от охраната.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Българските медии си намериха нов Паметник на Съветската армия, за запълване на пространството в сайтове и ефира. Някоя интрига из британския кралски двор трябва да имате винаги под ръка. Иначе ... суша, глад и мизерия сред джурналята.

93

Анонимен

преди 2 месеца

До хе хе хе - защо да ти даваме да ни стреляш? Има си много по-цивилизовани методи да пуснеш кръв от ухо, например както в WWF с бръснарско ножче. Гледай: Former WWE Wrestler Reveals WWE Secrets (Не че твърдя, че е постановка, ама просто споделям, че има и други начини.) А защо не и съвсем обикновена боя?

92

Анонимен

преди 2 месеца

Ако още продължавате да ни занимавате с цирковия спектакъл "Простреляният Тръмп", ще означава само, че водите кампания срещу Тръмп!!! Не знам колко са останали от глупавите читатели, че да вярват на писаниците си. Спрете да тиражирате американски простотии, отбрани от американските медии.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Естествено ,че ще убият стрелеца да го чакат да стреля докато уцели ли?

90

Анонимен

преди 2 месеца

Републиканец друг път. Радикален американски крайноляв протестър. Вече излезе всичко, което е поствал по социалните мрежи. Промит мозък.

89

Анонимен

преди 2 месеца

До 87... Ами изчакали са да видят дали ще уцели, но като не успял са се принудили да го ликвидират за да не ги издъни..