97

Анонимен

преди 2 месеца

НЕ ДАВАЙ ОЦЕНКА НА ХОРАТА, А ВИЖ СЕБЕ СИ! ПФУ! ДС КРЕАТУРА!

96

Да го духате

преди 2 месеца

Уж били атлантици и против комунизма, а в следващия момент скачат да защитават внук на ДС, най-долното, мръсно и жестоко нещо от комунизма. Уж били десни и демократи, а се кефят че комунисти спечелили във Франция. Неуравновесени смешници и схемаджии, сигурно внуци на комунисти сега пишат срещу. Утре ако се обърнат нещата стават пак шиани комунисти, накъдето задуха вятъра. Мразя ***, ама повече мразя пребоядисани такива

95

Христо Христов

преди 2 месеца

Мухаха... Казва истината, но ЕС ръководителите не са съгласни с нея. Оня ден новоизбраният премиер - и**от на Холандия заяви, че Байдън бил много силен. Защото ВСИЧКИ евроатлантици СТЕ и...и. Факт.

94

А бе

преди 2 месеца

Като гледам,май не само той е смахнат!

93

Анонимен

преди 2 месеца

ЛУСТРАЦИЯ???

92

Анонимен

преди 2 месеца

Хахаха, Томов е 6 месеца по-стар от Байдън, а пък съседите му казват, че е адекватен само по веднъж или два пъти в месеца

91

Анонимен

преди 2 месеца

Значи всеки който не пее в хора на пАсолствотоо от Koзяk - директно Бива обвинен за koпейка нали be boklyци Tpолcku?!? Ето ви ФАКТ за Човека и Професионалист Томов... "През 1978 г. Томов печата сборника Естеството на властта днес в 16 екземпляра. Сборникът е иззет от ДС, а Томов уволнен от телевизията с обвинение за антисъветизъм и идеологическа диверсия!!!"... Така че НЕдраги ми платеняци, не коментирайте човек,за когото не знаете НИЩО!!!

90

Пацо Хасан

преди 2 месеца

До СТРАНДЖАТА за 96 В тая жега не си е работа да стоиш сам на амбразурата. Огледай се, няма никакви комунисти наоколо. Даже и Путин го няма. Слънчасал си и ти се привижда. Дано от посолството ти зачетат труда и да ти платят.

89

До 96

преди 2 месеца

Като влезе Русия в Нато и ще си напада натовски държави и ще прави каквото си иска . Трябва да си ненормален да пуснеш вълка в кошарата . А запада направи формат Г8 специално за Русия за да им се и.з.с.е.р.е русия мощно . Русия е враг и толкова . Руснаците ги учат от детската градина че запада са им врагове и трябва да бъде унищожен . Така че остави ги тез песни любовни за партниране с руските варвари

88

Анонимен

преди 2 месеца

Измислен "журналист" и празнословен демагог.От породата на ИвоХристовците.Явно пенсията му не стига.

87

Кой беше тоз

преди 2 месеца

Че ми се губи ? Помня че беше от старите копейки но отдавна не сме го виждали .

86

Анонимен

преди 2 месеца

Байдън р много мек и нерешителен.Следващият ще бъде ястреб.Който и да е.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Зорът е голям що извадиха и тая рублотор.Кой ще е следващият американски президент няма значение.Русуя губи.И то не само войната.

84

кога?

преди 2 месеца

До Анонимен 98 Ами хайде умирай тогава! Кога ще умреш? Може ли утре? Защо да чакаме повече?

83

96

преди 2 месеца

До СТРАНДЖАТА Кой е откраднал българските автори? Какви са тези несвързани драсканици? На каква дрога си? Или на колко ракии? Или тая сутрин забрави да си изпиеш хапчетата? Другарю-господин! И резултатът е налице.

82

Анонимен

преди 2 месеца

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО ПОСЛЕДНОТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ПОКОЛЕНИЕ ИЗМРЕ.

81

СТРАНДЖАТА за 96

преди 2 месеца

До АнонименВАЗОВИЯ ГЕРОЙ НЯМА НИЩО ОБЩО С КОМУНИСТИТЕ. ВИЕ ДРУГАРИ ОТКРАДНАХТЕ БЪЛГАРСКИТЕ АВТОРИ ЗАЩОТО СТЕ КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ, ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ, *** И БЕЗБОЖНИЦИ.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Странджата ще дойде много кухо парче, ама с претенции. Умнокрасавец натурален. Язък, че мърси името на Вазовия герой!

79

Анонимен

преди 2 месеца

ЦЯЛОТО БКП ДС ОСТАРЯ И УМИРА В МЪКИ, 35 ГОДИНИ НАПРАЗНО ЧАКАНЕ НА РЕСТАВРАЦИЯТА И НАКРАЯ БЕЗСЛАВНА СМРЪТ.

78

ментални проблеми?

преди 2 месеца

До Анонимен 84 Откога Путин стана американски президент? Или лидер на демократическата/републиканската партия? Има психиатри в бегето! лудници също бол!