91

Анонимен

преди 2 месеца

За кои ''германци '' става на въпрос, ... за бежанците от Германия ЛИ ?

90

До 90

преди 2 месеца

Причините за злобичката са тоталната неграмотност наоколо, за която се търсят всевъзможни оправдания, но никой не обвинява себе си. Огледай се. 95% от емигрантите са ТОТАЛЕН Ама ТОТАЛЕН слугинаж на запад, защото не могат нищо. Само в празните си глави са много велики и държавата им пречела. На мен и на всички около мен защо не им пречи?! Защото начин винаги има. Ама мрънкането е в повече. На мрънкачи само бой с пошибалката да се осъзнаят малко.

89

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно защо не е звездичосан от *** и жител на град (гражданин), както е звездичосан жител на село ....

88

Анонимен

преди 2 месеца

"Продава на баба си нивите хиляди декари...". На кой свят живееш? Едно време човек с 150 декара ниви се е водил среден ***. Какви хиляди декари сънуваш? Масовият случай е под 30 декара разпокъсана земя, най-често под 10 декара. Хиляди декари, как пък не....

87

Анонимен

преди 2 месеца

Вижте с каква дума започва коментар 72 и си направете извод. Авторът му живее в някакъв въображаем негов свят и си е измислил роля. Не му пречете да си я изживява виртуално.

86

Анонимен

преди 2 месеца

България е малък рай! Красиви китни планински селца, необятна история. Но, за съжаление, рядко пpocт народ. Има всичко, но не иска да се изучи, да се квалифицира. Бяга на запд да е утaйкa там. Продава на баба си нивите хиляди декари, за да ги замени за панелка в Обеля, вместо да инвестира в нещо. Инвестицията за него е пирамида, бизнес тука не можело да се прави, не ставало. Не ставаш ТИ, ***!

85

Анонимен

преди 2 месеца

85, 86 много се ядосва и скача да доказва нещо някому, чуруликайки термини, които е успял да научи или преписва отнякъде. Който скучае в момента, нека за забавление да анализира причините за злобичката му.

84

Анонимен

преди 2 месеца

България е хубава страна от край време. Преди години е било нарицателно "горд като българин". После са дошли турците. Почти през цялото време сме били относително богати с изключение на периода от Освобождението от турско робство до към 1955 години и сега след 1989 година, когато рязко обедняхме 10-20 пъти

83

Кристал Метани

преди 2 месеца

Мен ми е хоби да си програмирам. Много е яко, някви софтуерчета си пиша дето помагат, програмирам си с распберито поливните системи и си живуркам живота.

82

До 85

преди 2 месеца

Приятел, айде да не си говорим за конкуренция, защото точно хората с топ доходи сме намерили нишата къде конкуренция няма. Това, че основното ни занимание е да програмираме (по-скоро да ръководим екипи и компании от такива хора), не значи, че не се занимаваме с по 10 странични неща. Давам пример за себе си- работя Б2Б, Б2Ц, фрийланс, имам 3 бизнеса- не един или 2 пъти съм го писал, имам пасивен доход от имоти, вкл. бизнес с имоти, земеделски бизнес с биологични продукти. Адаптация към пазара.

81

до 85

преди 2 месеца

Моля, не ми се обяснявай. Плащам заплати на около 40 души. Какви ли не. От счетоводители до чистачи. От ИТ архитекти с по 30к заплати, до медицински персонал. Иначе си вЕрвай какво плащаш и колко си конкурентен.

80

:)))

преди 2 месеца

До До 76 - Говорим за конкуренция, а не за адаптивност. Но как да разбере това един скромен технически изпълнител, зашеметен от мисълта, че е успял да се научи да извършва някои операции с компютър. Когато ми е необходимо, наемам такъв като теб. Чети повече, може би ще успееш да проумееш нещо и от моята професия. За лопатите и мотиките те поздравявам, дерзай!

79

анонимен

преди 2 месеца

6 Пъти по-високи пенсии от нашите имат немските пенсионери. Тук за тях е рай.

78

Иван

преди 2 месеца

Най-късно при първите набези на ли-лавите ще подвият опашка и ще изчезнат.

77

хахаха

преди 2 месеца

Голям комплимент са ни направили! Че сме едни проссти хора! Един просст народ! В последните 5-7 години съвсем изпросстяхме.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Кефи ме тоя с бачкотещия бачкер. Винаги влиза, знае какво да напише да разлая кучетата и се заяжда много умело :)

75

До 76

преди 2 месеца

Как да ти обясним, беден бачкотещ бачкере, че един програмист е АДАПТИВЕН и може да прави ВСИЧКО. Включително твоя труд на бачкотещ бачкер е мое хоби. Строителство, ремонти, ВиК, градинарство, мотики, лопати, Ел. инсталации- мога всичко. Само винтовертът ми струва повече от всички инструменти на един велик "майстор", например. Да не кажа за цялата ми работилница какво има... А един функционален *** никога не може да се адаптира. Затова е и беден. Начин на мислене.

74

До ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 месеца

България, както и сегашните ни земи в древността никога не са били бедняшка територия. Има предостатъчно изворов материал още от Античността, та до наши дни. За времето преди античния период говорят достатъчно красноречиво археологическите разкопки. Мизерията, несигурността и беззаконието се настаниха тук преди 80 години и още не можем да се оправим. Хайде, тичай на "Позитано" 20 да изпиеш един чай и да си поговориш с други червени дядовци колко ви е било добре през соца. Уж, де.

73

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 72 Програмисте, бачкоти като прилежен бачкер, заменил мотиката и лопатата с компютър. Не се разсейвай по форумите, защото Китай и Индия ежегодно бълват милиони нови компютърни специалисти.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Да идват, по добре шваби отколкото руските нагли колхозници.