284

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

ЕДИНСТВЕННОТО единение,което ще намери съвсем скоро тоя ром сефарадски Тръмпе бъде на строг режим в Алкатрас с някакви катунджии путибисти и орбанисти като него. Затворът на тоя варварин вече е вързан в кърпа! Дори на тази снимка в "Днес" се вижда хилежа над нескопосаният републикански спектакъл на единият от охранителите. На лицето на този млад човек е изписано " ТРЪМПИСТКИ ФЕЙК". Погледнете лицето на това момче. Няма и грам напрежение,каквото е характерно за атака срещу бивш президент на САЩ.

283

до 290

преди 2 месеца

За жалост стр прав/а. Ще вземат да убият някой невинен човек както си пътува. Както докато Киро бързаше за среща, убиха човек и жена му съсипаха. Накъде отива този свят? Накъде отива този свят? За абитуриентския бал да се купуват костюми от ссссекс-шопа!?! Днес видях катаджия да тегли пари от банкомат. Накъде отива тоя свят не знам... -не знам?

282

мак

преди 2 месеца

Пита ли се някой, защо иначе словоохотлив зеления не се вясва по медиите? Когато моли и нарежда му посвещавате 10 статии на ден, направо изнася речи, а сега мълчание, никакъв го няма.

281

към 280

преди 2 месеца

Да им пратим българското НСО. Реално Сикрет Сървис се ошаматиха.С нищо нямаше да спасят Тръмп. Човекът извади късмет, че си завъртя главата.

280

ДО 261

преди 2 месеца

Абе, знаеш ли защо е без обувки? Какво има в обувките? Защо са му свалили обувките?

279

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп е свалил ушите, като заек, затова едното не е отнесено!

278

Анонимен

преди 2 месеца

Лоши новини за Русия. Ще пущат атома в Москва.

277

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно не вярвам на тази театрална постановка. За Тръмп това е подарък от съдбата. Тази феноменална случайност е като от приказките на Шехерезада.

276

Анонимен

преди 2 месеца

Крим го върнаха преди 1 седмица бе пич. Ти още ли не си разбрал?

275

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Не е уцелил ли или в последният момент даже мръднал незнам

274

Анонимен

преди 2 месеца

Сцената я има и в комикс от 90те!

273

Анонимен

преди 2 месеца

Всички потенциални позиции, които би могъл да заеме потенциален убиец, почти със сигурност са били оценени от Сикрет сървис, видео доказателства предполагат, че охраната е насочила снайперисти в тяхната посока, но очевидно достъпът до тези позиции е останал неохраняван. Ако публиката е видяла стрелеца да заема очевидна позиция за стрелба, обучени снайперисти с мерници със сигурност би трябвало също да са го забелязали; Трудно е да се повярва, че в американската Сикрет Сервис са толкова системно некомпетентни.

272

агент 006 Мъдлър

преди 2 месеца

Очевидно плановете на ЦРУ за войната в Украйна са други. Тръмп няма да бъде президент, а войната ще продължи до края на силите на Русия. Още 5г поне.

271

Анонимен

преди 2 месеца

Браян Берлетич посочи провалите на Сикрет сървис, които са улеснили извършителя на атентата:Огромният американски флаг, който се вее над главата на Тръмп, служи като идеален индикатор, показващ скоростта и посоката на вятъра на всеки потенциален убиец такива индикатори се използват на ВСИЧКИ военни полигони и полигони за стрелба. Такива индикатори трябваше да бъдат забранени от охраната, пише бившият морски пехотинец, като прилага снимки, на които се вижда, че когато военните стрелят на полигони, до мишените има флаг, показващ посоката на вятъра.

270

Анонимен

преди 2 месеца

Кое ухо?

269

Гошо

преди 2 месеца

Кефи ме прическата на тоя по средата от Сократ Сървис мисля да си я направя

268

до Стийв

преди 2 месеца

Абсолютно вярно.

267

Анонимен

преди 2 месеца

По време на стрелбата се чува агент мъж, който казва: "НАГОРЕ"! Чуват се още няколко гласа на агенти на Сикрет Сървис - един казва "стълбите са готови, стълбите са готови". Чува се и Тръмп, но думите му са много неясни. На сцената излизат още агенти, някои от тях държат автомати. Суматохата трае секунди. Всичко се случва много бързо.

266

либерастията

преди 2 месеца

не се спира пред нищо. Либерастията убива. Либерастията няма скрупули.

265

До Анонимен 259

преди 2 месеца

Не бях чувал за това, но проверих. Наистина има човек на име Brandon Biggs, представящ се за християнски пастор, който изглежда е предрекъл това. Видеото е от 15 март ? тази година.