135

истината

преди 2 месеца

Като издевателстват върху демокрацията в Америка с порочен капитал настоящия и предишния президент е нормално. Маркс го написал вече, че порочния капитал ражда порочни резултати и става още по порочен.

134

пак гаф

преди 2 месеца

Това "Да се бием" някоя от блестящите ти колежки ли ти го преведе, Саше? Fight се превежда в контекст "Борете се".

133

Анонимен

преди 2 месеца

За САЩ нещата вървят на зле може и до гражданска война да стигнат. Ако стане нещо никой няма да им помогне. В целият свят мразят САЩ заради тяхното високомерие, арогантност към по-бедните и към тези които не мислят като тях. Само жалки васали като българите продължават да им целуват гьзовете.

132

Въпрос

преди 2 месеца

На срещата на НАТО защо обявиха Китай за главен враг на запада, заедно с Русия? За това че правят по-добри автомобили от немските? За това ли са врагове?

131

Анонимен

преди 2 месеца

Голям провал на терористите узурпирали с лъжа власта във ФАЩ.Най-вероятно за да оцелеят ще се опитат да извършат още по-голямо зло,дано да няма много загинали.Но на тези уродляци няма да им мигне окото да подпалят света ,за да се спасят.

130

баба мара

преди 2 месеца

не няма да породи може точно обратното да стане в отговор на постановкатана тръмп и неговоти ухо там си се стрелят откакто са се родили и няма да спрат

129

Ехо от отвъдното

преди 2 месеца

Американския Навални извади късмет,коршум не го лови.Добре че в последния момент се обърна надясно иначе щеше да е мъртав.Бог го пази.

128

Рендето

преди 2 месеца

Тромпета вече не е "наивния бизнесмен" в политиката на Щатите (разбирай,. Deep State).Организаторите на Атентата срещу Тромпета "му изписаха веждите, вместо да му извадят очите" (разбирай, да му пръснат мозъка).

127

Анонимен

преди 2 месеца

Какво остана, не успяха с убийството на тръмп, какво следва, нова ПЛАНдемия, метеорит, НЛо, убийство на байдън, гръмнат АЕЦ,???

126

Анонимен

преди 2 месеца

До 125 - Лъжа еее... Не чувша ли? Спри се! Лъжа еее! Вземи и гръмни се, защото лъжа еее!

125

Анонимен

преди 2 месеца

Либералните фашисти трябва да бъдат спряни, докато не са разпалили световна война

124

Анонимен

преди 2 месеца

Вече започнаха! Крайно леви, носещи тениски снлоковете на Чегевара, Маркс, Ленин и други, със зърпове и чукове ... Започнаха да нападат и да унищожават всичко което им изглежда по-дкъпо и красиво .. Да изкарват хора от колите и домояете, да питат "откъде пари крафецооо" и да ги пребиват, без значеное че това са учители, инженери, адвокати, лекари, директори ....

123

Анонимен

преди 2 месеца

Ако в България беше разрешено оръжието , повече от половината политици вече нямаше да ги има .

122

Анонимен

преди 2 месеца

Живея на село с асма и кладенец .Реших да поживея в града поне за зимата .Никога повече , всички са полудели .

121

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 121 Тръмп е за мир в Украйна, затова републиканците също одобриха помощта за нея.

120

Анонимен

преди 2 месеца

Държавите монтираха на върха олигарихия и корпорации .Държава като понятие вече не съществува и това е по целия свят с малки изключения.Плащаме данъци , а те си купуват яхти и самолети .За тях бляскъвия живот , за останалите ипотечен кредит и заробване

119

Анонимен

преди 2 месеца

Юмруче ли? Той да не види нещо от наш Рундьо.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да породи. Това да не е завистливата отмъстителна Русия.

117

Анонимен

преди 2 месеца

Много се уважават помежду си в Америка , защото всеки знае че другия носи оръжиие .

116

не може да бъде!

преди 2 месеца

Действително това покушение поставя много въпроси.Един такъв въпрос-е какво щеше да стане ако Тръмп беше убит!?Дали неговите симпатизанти ,които основно са бели работещи хора,щяха да вземат оръжиет!?Без всякакво преувеличение,знам го от наш млад човек живещ в САЩ,американците сега така са настръхнали че им трябва малко!?Но сега след като Тръмп оцеля-страхотен късмет-въпросите за разделението в нацията не са по-малко!?Не знам дали някой би се наел да предвиди какво ще стане в следващите месеци!?