214

Анонимен

преди 2 месеца

Анатолий Афанасиевич Медведев. Матъ, Циля Вениаминовна, еврейка. Мендель участвует в тайной войне против Росиий.

213

Анонимен

преди 2 месеца

Менахем(Давид) Ааронович Мендель - еврей. По паспорту - руский, скръивает еврейство. Жена - еврейка, Линник. Родители: Отецц, Мендель Аарон Абрамович - еврей. По паспорту - руский.

212

Анонимен

преди 2 месеца

Берл Лазар - еврей в США торговал наркотиками, сбежал от полиции. В Росий также занимается наркоторговлей. Замешан в ритуальнъих убийствах русских детей.

211

Анонимен

преди 2 месеца

Много е умна.

210

Анонимен

преди 2 месеца

Руска ТЪПАНАРКА от страната на убийците!

209

Анонимен

преди 2 месеца

Хасан направи с Онегин поза непозната и си го навря на Захарова в устата. Завика, запъшка нашият герой но Хасан не остана в застой. А Захарова горката остана без зъби в устата....

208

Анонимен

преди 2 месеца

ЖЕНАТА КАЗВА ИСТИНАТА САЩ НАСАЖДАТ ОМРАЗА ПО СВЕТА

207

Анонимен

преди 2 месеца

Захарова шумно кихна и на Евгений се усмихна. След тази силна Путенявица на нашия герой му стана кат' светкавица. Мисъл добра дойде му в главата да рaзчекне на Захарова устата. Извади той своя сoчен тупaч, и го зaвъртя кат' ОпитенЕбач. А Захарова от почуда зяпнa и пaтката му здраво лaпна. Евгений бе удовлетворен, че тя нaлапа неговия члeн. Мазничко се той изсмя и се почеса по КирливитеМъдя. После и рече с глас превзет: - Прави ми Захарова МинетПодирМинет - нещо като Захаросан Омлет!

206

Анонимен

преди 2 месеца

Онегин го почувства като кон, а Хасан обясни: "СИЛИКОН!!!" За Евгений таз' дума бе непозната и той не си УсещашеМъдята. Но имаше чувство, че ще му изпадната червата и взе да му го изважда, но засегна главата. Хасан реши да се възползва и Кама Сутра да използва. Изкара СиКураБарабар с червото, а на Онегин му изхвръкна окото. Хасан му го положи точно и се извини сочно. Онегин почувства вътрешни бодежи иГъзътМу се наежи...

205

do 209

преди 2 месеца

а израелци не мразиш ли безплатно или не е политкоректно и водиме двоен стандарт?

204

Анонимен

преди 2 месеца

Само родните *** си мислят, че Тръмп ще ги спаси, но никой няма да ви спаси.

203

Анонимен

преди 2 месеца

А твоето, намеса във вътрешните работи на чужда държава!

202

Анонимен

преди 2 месеца

И видя той турчина Хасан, небръснат до уши засмян. Хасан с манaфската си физиономия, заплесна се по неговата анатомия. Онегин се почувста жив одран, УсещайкиГъза си ПакРазпран. Последният път виновен бе Хасан, Уплашен до смърт, той хукна да бяга, но усети, че Хасан му го слага! Евгений извика, но гласът му остана нечут, Хасан го натика, във вълнен чорап обут.

201

Анонимен

преди 2 месеца

Захарче, цял свят ви мрази безплатно, това че стрелят по Тръмп няма общо с това, че убивате деца посред бял ден. Бог да ви изгори дано урудливци.

200

анонимен келеш

преди 2 месеца

*** знам,че довечера тайничко ше гледате финала Англия-Испания!Предполагам,че по някакви ваши откачалски съображения всички ще сте за Испания?Нали?:):):)Но Англия ще победи този път!После Олимпиадата в Париж ше трябва да гледате където Леброн Джеймс,Стеф Къри и Кевин Дюрант ще преподават уроци по баскетбол докато вашите русначета се трепат в Украйна да превземат некви села:):):):)

199

Анонимен

преди 2 месеца

Странстваше в чужбина той, Онегин, нашият герой. Имаше КурДостаНабит и с дълги косми покрит. Мажеше го с кисело мляко за да може да бичи по-яко. В чужбина оправяше жените по руски, като тъпчеше ВгъзаИм закуски. Редовно правеше здрави заварки на пастирки и млади овчарки. На опашка се пререждаше първи, за да може да му се нaдърви. Срешнеше ли СтадоОвце не пропускаше да ГиНаебе!

198

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно колко голям антипутинист ще стане Тръмп след като ФБР свърже атентата над него с афери на КГБ на американска земя? Сигурно санкциите на Байдън ще се види на руснаците като приятелска размяна на любезности!

197

анонимен келеш

преди 2 месеца

*** що не седнете да гледате по Евроспорт в момента как Алкараз се гаври с вашия любимец сърбин Джокович?:):):):)Гаври се ама душманската се гаври:):):):)

196

Анонимен

преди 2 месеца

Някой спомня ли си кой американски президент победи империята на злото? Роналд Рейгън, републикански президент! Защо Тръмп да отстъпва на блатните джуджета с ракетите?

195

Анализатор

преди 2 месеца

Нахлуването на Русия в Украйна е проява на любовни чувста,желание за мир и хармония.