438

43657

преди 2 месеца

Ей, колко сте на четени, и никой нищо не знае само писане от сферата на "ФАНТАЗИ" рамани... опа, извинете Вие, не четете "филми" историята го е показала тоя лае защото го е шубе... 1 когато американците поставиха ракети във Турция, отговора на тогавашния СССР беше, Куба без, да лайат. 2 доколкото, знам историята СССР, се разпада, а не ЕВРОПА, та този или е пиян, или чете историята на обратно!!!!

437

Анонимен

преди 2 месеца

За софия важи ли ?

436

Анонимен

преди 2 месеца

Кво НАТО побертети ,там са все геьове и с еднополови бракове )кви глупости драскате

435

Анонимен

преди 2 месеца

Пускайте и ракетите ,Ко се правят на важни ти от ЕС ,подариха милиарди на Зеленски а той открадна парите,а ЕС се правят на слепи))(

434

Анонимен

преди 2 месеца

Хаха много преди това Русия няма да я има , тук там някоя руска *** ще остане за унижение и ръгане

433

Анонимен

преди 2 месеца

Русия отвръща на удара на САЩ и НАТО.

432

00009

преди 2 месеца

ПУТИН,ПРЕДИ ДА ИЗСТРЕЛЯШ "ТОПОЛИТЕ",ЗАПОЧНИ ОТ МЕДИИТЕ,ЧЕ ДОСТА *** СА ПРОИЗВЕЛИ,НАД ПОРЪЧКАТА.

431

Анализатор

преди 2 месеца

Тоя пак е пиян като Митя Медведев.Тия двамата бастуни не изтрезняват.

430

да ама не

преди 2 месеца

До Българин ако русия заличи света ще стане голям дефицит на тоалетни чинии и ще принудат хората да акат по полето като в осраната Русия

429

да ама не

преди 2 месеца

*** смята че Европа ще седи и чака да им праща ФАУ2.Но изпращачът на ракети свърши в бункер с отрова в тумбака и куршум в главата.

428

00088

преди 2 месеца

ЕВРОПА Е БЕЗОБИДНА, И В ПРОЦЕС НА МОРАЛНА, И ИКОНОМИЧЕСКА ДЕГРАДАЦИЯ.....УДРИ СОБСТВЕНИКА И- "ФАЩ".....10 БР. ТЕЖКИ СС-18 "САТАНА", ИЛИ "АВАНГАРД" ,СА ДОСТАТЪЧНИ ,ЗА 9 МИНУТИ 'ФАЩ" ДА СА ИЗПЕПЕЛЕНИ. ЗА БРИТАНИЯ 1 БР, И 4 .МИНУТИ. ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ТЕЗИ ХИПЕРЗВУКОВИ БЛОКОВЕ Е НЕВЪЗМОЖНО.

427

Анонимен

преди 2 месеца

И после Москва ще стане на лунен пейзаж, цялата мощ на НАТО плюс съюзниците ще се изсипе над столицата им. Дали искат това?

426

0007

преди 2 месеца

ЗАПАДА,ЧРЕЗ ИНФ.СИ ЦЕНЗУРА Е ПРОИЗВЕЛ ДОСТА СИВА МАСА ГЛЕДАМ ПО КОМЕНТАРИТЕ- ХОРА НЕОСВЕДОМЕНИ ОТНОСНО РУСИЯ , ДАВАТ КОМЕНТАРИ, И ТО НА ПРИМИТИВНО НИВО...ИНФОРМАЦИОННА ТРАГЕДИЯ...!

425

Анонимен

преди 2 месеца

Песо, взимайте си оправяйте 0срaната си държава. И да си измиеш зъбите.

424

Taras Bulba

преди 2 месеца

Няма по-жалка държава от Русия! 1/3 от сушата нейна, тръгнали Украйна да вземат!

423

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

ЧЕСТ ЗА КОМЕНТАРИСТ 506 ! ">>>Oт 80 гoдини България е под ЖИДO-МИЛИЦИОНЕРО-ЦИГAHCKO-ИГО, бългapи дo виcшитe eтaжи нa влacттa нe ce дoпyckaт, a МАHГАЛИTE-CBOДHИЦИ, пpokypopитe-мaфиoзи и милициoнepитe-бaндити oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи, пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия!!!:=> tiny.cc/VerokA"

422

НАЗДАРОВЯ БРАТУШКИ

преди 2 месеца

Малий- тия съвсем изтрещяха- вижте как хитровато е погледнал- в стил- ами ако ви треснем и вас....ха сега де- алкохолизирани откачалници!

421

Анонимен

преди 2 месеца

МОСКВА МОЖЕ ДА СТАНЕ МИШЕНА ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ РАКЕТИ

420

чичко адолф

преди 2 месеца

Абе батко, пазете си Москвата и моста на Крим, че наесен нито едното няма да е там.САЩ дадоха на Зеления 50 годишни ракети. А новите неща тепърва ще идват..

419

Анонимен

преди 2 месеца

Какви са тези смешни коментари за 'ракетите за нападение' !? Ракетите са си ракети - като ги изстрелваш по чужда страна ( както прави Русия ) са за нападение , като удряш военната инфраструктура на агресора (както правят Украйна ) са за защита . Вече дори не е смешно как копейките 2 години и половина се опитват да изкарат факта ,че Русия е нападнала друга държава като акт на защита.