247

Мда

преди 2 месеца

Кокаинът помага донякъде.После следва тежък срив.Но все пак не му остава много-половин година.Тръмп си има собствен фаворит за Украйна.

246

Анонимен

преди 2 месеца

До ако спре - ако спреш да пишеш, ще е най-добре, плащат ти по 2 евро на постинг, какво толкова, другите се позлатиха, а ти още на дребно. Не те ли е срам?

245

Обикновен ционизъм

преди 2 месеца

Зеленски - юдейският клоун, който затри мъжете на Украйна, за да стане тя земя на евреите! Пир на юдео-сатанизма с пролятата кръв на украинци и руснаци!

244

Анонимен

преди 2 месеца

Голямото шоу на комика ще бъде в Москва обаче.... телевизията ще го показва в клетка

243

Анонимен

преди 2 месеца

На SS са им давали нещо от което не чувстват страх болка умора глад жажда и състрадание. Стават машини.

242

Анонимен

преди 2 месеца

А как танцуваше само в оня клип с кожени *** и тиранти на голо. Много е пластичен , като танцьор.

241

Белото

преди 2 месеца

Не прощава!

240

Анонимен

преди 2 месеца

Не как войната, а как дрогата промени зеленака?

239

Сандо

преди 2 месеца

Зеленски е нелегален

238

Зеленски

преди 2 месеца

е истински държавник и президент. Слава на Бога, че Украйна го има. Истински борец и герой!!! А не като нашия полупрезидент, който се кланя на онова фашистко джудже от Кремъл, който е военнопрестъпник и злодей!!!

237

Истината

преди 2 месеца

И тука трябва да се страхуват едни които правят паради,а други се наричат атлантици!Часовника цъка,а аз съм наточил ножовете!Идваме!

236

фишек послед чегаебе

преди 2 месеца

Нищо чудно на тайно съвещание спецялният патрон с инкростиран укр герб, име на президента и паролата СлаБа Урина да бъде сложен в каса и когато стане ясно че това е последният останал патрин той да бъде изваден от касата и даден на бащата чиито трима синове загинаха във войната и снего да пръсна на зеленатадиярия главата, ОЛЕ манЪ Филибето

235

Анонимен

преди 2 месеца

На Украина й липсват ръководно-човешки кадри като Плевналиев, Желеналиев, Цаченалиевъ, ФедосиналиевЪ, а на втория етап Бацета, кирацета, Асанцета Цветацета и всякаква друга позитивнаСволоч, да лочи на Батя от изходните канали лютия пипер.

234

ако спре

преди 2 месеца

Със Зеленски е свършено ако войната спре. Той я иска на всяка цена. Спре ли -почват въпросите: Защо ни докара дотук?? Защо от Женева заплашваше руснаците с атомни бомби и НАТО??.....

233

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки втори българин има параноя от нещо. Например параноята на путинските троШляци от сайта е да не ги мобилизират. Параноята на диктаторите е от демокрацията. Параноята на Путин е да не го гръмнат в бункера. Параноята на Копейкин е от победата на Украйна. И тъй нататък.

232

Анонимен

преди 2 месеца

Той и ще хвана параноя от рашките простотии и ексцесиите на Джуджо. той заразява всички да плямпат глупости. Раша е заразно зло.

231

Зигмунд Фройд

преди 2 месеца

Някои параноидни идеи не са напълно лишени от основание.

230

Анонимен

преди 2 месеца

Много либерално беше да лишиш от право на политически избор, работа, осигуровки, здравеопазване половин Украйна! Възможността за една либерална федерална държава отдавна е минала!

229

Айляк

преди 2 месеца

Притеснен съм за Зельонкий, че и белиО прашец от минзухарчета не фаща вече дикиш при него. И че ония льоши рашки ще го направят сам да си приказва. Облящен, изцъклен, направо го развинтиха тия рашки, кат' матрьошка го развинтиха...а е млад още, рано му е да се ръкува с духове, като Джо Бидоня:( Ленче требе да 'земе мерки...

228

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Милиардер с имоти