96

Анонимен

преди 2 месеца

Сентенции на Ото фон Бисмарк за Русия:"Второто предложение на Русия е по-лошо от първото, но винаги по-добро от третото!"

95

Анонимен

преди 2 месеца

Моля? И какво точно ще "празнувате"? Че ви ограбиха всякакви и ви трепаха хората нацистите? Вие добре ли сте? Малко ли ви беше, че още искате, докато не остане педя земя и тухла върху тухла, че и жив украинец? Я стига театър! Слушам ги, хората там, не искат вече НАТО и ЕС.

94

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

93

Обективен

преди 2 месеца

Ех,Кулеба ,ще чакаш ,ще чакаш ,тогава ще си на 148 години и ще се кефиш.

92

МОЖЕ

преди 2 месеца

"Но не можем да чакаме още 75 години, за да празнуваме присъединяването на страната ни, то трябва да се случи в обозримо бъдеще"" МОЖЕ, МОЖЕ.

91

Обикновен ционизъм

преди 2 месеца

Зеленски - юдейският клоун, който затри мъжете на Украйна, за да стане тя земя на евреите! Пир на юдео-сатанизма с пролятата кръв на украинци и руснаци!

90

като гледам

преди 2 месеца

Типичен ПП-ец!Пълен головодник!

89

!!!

преди 2 месеца

Вярно е че не можете да чакате - вас просто вече ви НЯМА -баламурници окрайненски

88

Случаен минувач

преди 2 месеца

До 87Ако само едно българско войниче бъде пратено в Украйна, аз ще съм първият, който ще излезе на "Батенберг" да протестира. Ако някой иска отиде доброволец, като този, левскаря, забравих му името - това е друг въпрос.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде по-реалистично де!

86

наглост

преди 2 месеца

Тия искат да ни вкарат и нас в кашата която надробиха. Невероятно нахални, нагли...

85

:)))

преди 2 месеца

На тоя много ще му отива една натовска каска и на фронта!

84

до 71

преди 2 месеца

До ДоналдТръмп24,щом вие сте член на ЕС и НАТО,а сте повече от никой,едни па ра зи ти само,защо Украйна да не може да е,те поне работят и произвеждат нещо,не чакат като вас наготово

83

666

преди 2 месеца

Много им се иска на укрите да въвлекат и други държави в конфликта. Лошото е, че няма мислещи и кадърни лидери в Европа и САЩ, и ще стане мазало......

82

Хикса

преди 2 месеца

Кво се ядосвате до 50 години най-силни отбори в Европа ще бъдат.Спартак /Лондон/,Цска/Париж/,Динамо/Мадрид

81

Случаен минувач

преди 2 месеца

Още през 1970 съветското ръководство предложило на НАТО да се разпусне Варшавския договор и СССР също да стане член на НАТО. Напълно наясно са били, че това не може да стане, но искали да видят реакцията на Запада. По-късно, при посещението на Бил Клинтън в Москва през 1999 пак му предложили самата Русия също да стане член на НАТО и веднъж завинаги да се сложи край на това световно противопоставяне. Той казал - интересна идея. Но след като са прибрал в САЩ, казал - не, не може.

80

Случаен минувач

преди 2 месеца

До 79Не, не съм съгласен да изгряват руски слънца над Украйна, това много лесно ще доведе до ТСВ. Да не говорим, че украинската територия ще стане радиоактивна пустиня, един гигантски Чернобил... Тя ще излъчва радиация към цяла Европа, в т. ч. и към нас. Няма къде да се скрием - малка територия сме. Това ли искаш да стане?

79

Случаен минувач

преди 2 месеца

Тоя tъпak като че ли не разбира, че Русия води щадителна война, война с нисък интензитет. Защото руснаците са наясно, че воюват срещу себе си - поне половината хохли са рускоезични. Ако Русия водеше интензивна война като НАТО срещу Сърбия през 1999 - досега да са ги смачкали. Между другото, и досега не е ясно защо НАТО нападна Сърбия, при положение, че се водят отбранителна, а не нападателна организация. Чест му прави на Тръмп, че се извини на сръбския народ за тази война.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Членство в НАТО незнам дали ще дочакат, много по-вероятно е да изгреят няколко руски слънца над Украйна вместо това :)) Невъзможно е Русия и НАТО да са гранични държави. Тоя Кулеба е объркал хапчетата нещо.

77

мак

преди 2 месеца

Кога ще млъкне той и зеления, а когато реши да говори - тогава само да благодари за помощта? Стига нареждания, неблагодарност и недоволство. Обозримо бъдеще - да не би иска догодина? наг-лец.