26

Анонимен

преди 2 месеца

от 3 години не сме ходили на нашето море. оня ден се базикахме с компанията, че трябва да вземем да отидем, за да си припомним защо вече не ходим там, хаха

25

1346

преди 2 месеца

С такива поръчкови и още повече лъжливи статии, няма да върнете туристите на Черно море. Беше повече от търпелив българинът и даде многократно шансове за корекция. Любимия ми израз, който ми е останал, като горчив спомен от почивките в БГ: "Ми ний ни ви караме на сила бе, господине"!

24

Анонимен

преди 2 месеца

не разбрахте ли, че хората вече предпочитат да ходят на море в Гърция, Турция, та дори Испания и даже по-екзотични дестинации, не защото е по-евтино(ясно е че не е), а заради цялостното преживяване. Всеки предпочита да си спести негативни емоции и да не му се налага по цял ден да се занимава с разни алчняри, които му искат пари за нещо на всяка крачка.

23

Анонимен

преди 2 месеца

По-евтино ше ви излезе да си купите собствен "джет".

22

Анонимен

преди 2 месеца

трафика на кулата и маказа расте правопропорционално на броя на платените ви жалки статии за мутроморието. кой разбрал разбрал

21

Анонимен

преди 2 месеца

Мерси. Не щъ.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Ако имате разстройство, да пийте оцет на гладно. И стойте гладен.

19

Анонимен

преди 2 месеца

За 15 минути на джет 110 лева??? WTF? Пълнете гушите още на тия алчни скаааапаняци, ОВЦЕ!

18

Анонимен

преди 2 месеца

от около месец насам почти няма ден, в който да не сте пуснали една такава тенденциозна статия, в която се посочват предимствата на нашето море спрямо Гърция. Съвет от мен, толупите които ви плащат за тези статии, по-добре да инвестират в качеството на услугата, иначе файда няма. Хората вече не са балами,обиколиха 3-4 различни дестинации и си направиха своя избор, без значение колко такива статии на ден пускате.

17

Хаха

преди 2 месеца

Това сега платена реклама на мръсното ни и крайно застроено черноморие ли е? С леко загатване колко по-евтино било от Гърция. Много плоско!

16

Лекар патолог

преди 2 месеца

Разложенияя труп на комунизма вони та се не трае! Така разбират комунист престъпниците частната собственост и бизнеса! Комуно кадаври,завладели плажове лъжат ,мамят и продават на други кадаври.Алъш-вериш обаче е о време и завършва на студената маса пред мен с улеите.Младите хора-осакатени умствено и житейки наркоманизирани,пияни на еерийни напитки *** като мухи заврени в кухни,мазета и хотелски бардаци за да обслужват кадаври. Напускайте Кадавроландия деца!!!

15

Гларус

преди 2 месеца

За дами под 35 год. Възраст возя на банан безплатно. Доставям банана на желаното от дамата място и в удобно време.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Еее тоя път ме спечелиха. Щом банана е само 30 кинта си отменям резервацията за Гърция и отивам на *** да се отвозя на банан и джет. Дори с имодиума ще ми се върже по-тънко.

13

аааа 2

преди 2 месеца

ше плащате на МУТРИТЕ - дали искате или не ! няма измъкване

12

бг смешки 2

преди 2 месеца

докато има балъци ще има и тарикати - а балъци бол у БГ !

11

пияница мистик

преди 2 месеца

Да, ама този удобно е пропуснал да каже, че в Гърция минутите за тези пари са много повече. Не са 15 минути, а по половин час :)))

10

ЛЪЖЦИ

преди 2 месеца

В Гърция за 50 евро на ден дават под наем моторна лодка за 5 човека. Взимаш в 8 сутринта и връщаш в 6. Бензина ти е колкото изгориш - 20-30 евро. За 80 евро макс 5 човека имате моторна лодка 30 коня и обикаляте по островите и където си искате. После ми говорете лъжи как тука било супер а в Гърция зле. Колкото и да се опитвате с подобни поръчкови статии - няма да ви мине номера. Хората от Варна ходя в Гърция. Мафиоти дол ни.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Може да е простинал като седял на банана!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, че има свободни нерези да информират за положението!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки със своите проблеми!