52

мак

преди 2 месеца

Не му чета ли-го-тиите на това невзрачно човече, спомена ли евроатлантизма? Нарита ли Радев?

51

Анонимен_777

преди 2 месеца

Хахахаахаааааа..4учелото пак изпълзя изпод НПО-то и дава мнение...??! LOLПак изЛазЯ да обере лИбоФттА_народна..ех-еехх... Добре че от вр. на вр. го пУшТЯт, да разведри обстановката..добре да му 'сипем'..да се посмеем..!Има самочуФствие де - плЮем го - той с вдигната глава.. си мисли че рЪми..!

50

Абсолютно

преди 2 месеца

не мога да разбера, защо всички корумпета са против Пеевски?

49

Анонимен

преди 2 месеца

Априлското въстание е трябвало да избухне месец по късно за да бъде в помощ на Сръбско-турската война. Да отклони част от силите на Турция. Само че никаква не сме я свършили...както винаги. Турците го потушават без да отделят редовна войска...само с башибозуци които са били нещо като днешните мутри...пак сте се oсрали другари българи.....Да бяхте прочели малко и от историята на съседите не само учебничето по история за 8 клас на издателство Просвета и Партиздат

48

до

преди 2 месеца

Не, Априлскто въстание беше венец на Възраждането и следствие на неуморната работа и създаване на комитети от Васил Левски- дякона.Апостола на свободата, дал живота си разпънат от турските ислямисти, за да спаси отечеството си.Русия даже не знае какво става, защото Англия дезимформира постоянно Европа, като нарича нашите бунтовници , които били много опасни с тези черешови топчета.После идва Макгахан и с ужас вижда тогавашната заедност на Турция.Веднага Европа е ужасена, после Русия се намесва.

47

АМИ, ДА....

преди 2 месеца

ГАВРИЛ ХЛЪТЕВ Е АГЕНТ НА граф ИГНАТИЕВ..и.той му дава паспорта на името Бенковски!

46

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя келнер кога ще млъкне? Има тежка криза по цял свят, ако не е забелязъл.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Априлските въстание е целенасочено организирано и финансирано от Русия--- като претекст за бъдеща инвазия в България под формата на т.н. ""освобождение"!

44

Анонимен

преди 2 месеца

БЕЗИДЕЙНИТЕ ПАРТИИ, С КОРПОРАТИВНА НАСОЧЕНОСТ И МОНОПОЛНИ ОБРЪЧИ, СЪЗДАДЕНИ ОТ БКП/ ДС, ВЕЧЕ НЯМАТ БЪДЕЩЕ.../.КАТО ДПС, БСП, И ВЕЛИЧИЕ../

43

Анонимен

преди 2 месеца

Ей Борисовска пoдметко, спомняш ли си двуметровото великденско яйце което занесе на Папата ? Още се чудят хората в кое мазе на Ватикана да му търсят място. :))) Големи *** сте с Бориската веее :)))

42

Иван Иванов

преди 2 месеца

Честно ли, Росене?

41

СМЕХ....

преди 2 месеца

АМИ, НОРМАЛНО Е....ЧЕРВЕНАТА ЧЕНГЕДЖИЙНИЦА ЯКО СЕ РАЗПАДА И ВСИЧКИ РОЖБИ НА БКП/ ДС/ КГБ..БАВНО УМИРАТ...ХАХАХА.....

40

Анонимен

преди 2 месеца

Слушам от тая предищната ви PR-ка Дамянова , високо морална персона , Буци може да ви задели едни 10-на гласа ако обещаете да го не закачата , добра идея , ДПС-то и то ще помогни от зад , ще скалъпите нещо и после юруш през просото , нема кво да ви стре .

39

Анонимен

преди 2 месеца

След априлското въстание чорбаджиите са най - долните предатели.Те предават въстаниците , да си спасят имането.Не случайно и Васил Левски е казал, че чорбаджиите са най - голямия враг на народа ни и ще са при черните души.Ето ви пример как днешните чорбаджии искат да спасяват имането си и коленнопреклонно се редят зад султана.Но да знаят, накрая като България е свободна идва разлатата с тях и те са премахнати като съсловие в България.

38

Тиква

преди 2 месеца

Уау,какви плазмодоиди излязоха, освен Бидона от ФАЩ.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Този неадекватник е най-добре да се скрие и да не дава акъли и оценки,защото е скъп и за пет пари! Най-мижавия и невзрачен президентин,който беше с 8% доверие! ДА!!! Има политическа криза и тя е предизвикана от цялата несъстоятелна политическа гмеж,която се навъди в последните 35год.! Всички на властовите позиции работиха усилено за унищожаването на НАРОДА и РОДИНАТА ни! Този никаквец е писал писма до американските си господари с молба да разполагат ядрено оръжие в БЪЛГАРИЯ!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Популизъм на латински е демокрация на гръцки.Тия направо си атакуват демокрацията, а уж се борят за нея.Всички са едни тузари, сенатори и народа вечно им пречи.А иначе не се и съмнявам, че видния мафиот Плевнелиев е почитател на лидера на ислямската секта на Доган.Чорбаджиите са зад султана и искат това юлско въстание срещу султана да приключи.Как вчера се държа долно и Бойко Василев срещу горката женица, която събрала смелост, за разлика от него страхливеца.

35

Анонимен

преди 2 месеца

трябват много процедури за чистене

34

Анонимен

преди 2 месеца

Кариерата на Плевътръгна от БКП, после ДПС и акрая ГЕРБ - свърталището на бивши комунисти у доносници.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Плевнелиев не е бил в ДПС, защо коментира???? Пеевски му е дал инструкциите за опорните точки