10

Анонимен

преди 2 месеца

Има ли някаква конкретна причина да продължават да ни занимават с това момиче. Беше жертва, получи предостатъчно съчувствие. За съжаление, вече взе да лъсва истинската и същност и честно казано не ми е интересна. Чалга еклектиката ми идва в повечко. Дано си е взела поука от случката, заради която стана известна, и преосмисли поведението си с мъжете, за да не чуем скоро за поредна чалга драма между нея и някое селско мутро-биче.

9

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

Какво точно работи тази Дебора? Някой може ли да ми обясни как си запълва дните от сутринта до вечерта? Това безделие, липса на всякакви професионални знания и умения са показател за тотална личностна деградация. Същата работа е оня татуирания ***, когото съдят в момента.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Да е живо и здраво момичето .Но нека се прави разлика между поведението на една средностатистическа жертва и на фолкзвезда ,изпълняваща перфектен ПР .Времената са странни,шоубизнесът тоже.Не я представяйте като типичния потърпевш,кощунствено е вече.Всеки би се осребрил на нейно място ,лошо няма,но истината вече е малко друга.Може да си заличи белезите,предполагам.Дали иска и доколко си струва,отделен въпрос.

7

Анонимен

преди 2 месеца

джипси

6

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Слушането на чалга до там води. Пълна деградация.

5

бг смешки 2

преди 2 месеца

тоьи народ съвсем се побърка !

4

Европеец с главно Е!

преди 2 месеца

Можем само да се радваме, че това невинно младо момиче е толкова силно, че е успяло да преодолее мъките, неволите и страданията, причинени от онзи изверг. С теб сме Дебора, цяла България, помниш колко се събрахме да те подкрепим, и то в жегите. Всички се вълнуваме искрено и ти стискаме палци. Хора, спрете със злобата - това можеше да е вашата дъщеря, сестра, внучка. Успех в живота, Дебора, нямам съмнение, че ще си една млада дама за пример на бъдещите госпожици!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Мислех я за по-достойна, а те излезе типичната жена распия.

2

Испанеца

преди 2 месеца

Видях я тази . Предлага услуги и терен в един сайт . Мислех да и звънна ама даваше заето . Явно някой я е порил в момента .

1

Анонимен

преди 2 месеца

Таз не ме кефи