36

Анонимен

преди 2 месеца

КИТАЙ СЕ ПОДГОТВЯ ЗА ОТБРАНА СЛЕД КАТО ВИДЯ СЛУЧАЯ С УКРАЙНА.

35

Пловдив

преди 2 месеца

Горките американски тарикати за жалост все им се воюва и все губят и в бъдеще ще е така .

34

Пипо

преди 2 месеца

Тия англоговорящите чисто са бутнали целия свят в пропастта, пълни безумници. Турчина е прав а успяха Фащ да пищисат и Китай и ето я третата. Едно само не ми е ясно като толко бутат към война от къде подяволите са толко сигурни, че ще излязат най - отгоре.

33

Христо Христов

преди 2 месеца

И правилно! Хулиганат сащ трябва да бъде отупан, та да си седне на д-то.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Китай: Г-7 са 10% от населението на света и нямат право да говорят от името на международната общност

31

Анонимен

преди 2 месеца

Китай

30

По същество

преди 2 месеца

Колко страшно! А САЩ се готвят за прайд парад, нали? САЩ въобще не са експанзивни с бази и колонии навсякъде по света, завиращи си носа навсякъде.

29

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Ще продължа коментарът си,защото нещо ми се е задавило в гърлото от прочит на това ,че САЩ трябва да разчита на съюзници. Думичката "съюзници" ме порази и ще поясня защо. Северна Македония е член на НАТО,а една от евентуалните войни,за които се говори в изказването на тоя зелен човечец е срещу проруска Сърбия.На управлявана от Сърбия Македония ли разчитат САЩ? Или ,може би,на Турция,която води кървава политика срещу Държавата Израел?Сефардският маджар Орбан,който всеки ден души г.а.з.а на Путин?

28

Потребител

преди 2 месеца

Дано китай удари таиван скороДа паднат цените на процесорите които китай ще предложи в своите компютри и телефониОттам и крайните цени за клиента

27

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 25. Кой кво бил показвал не разбрах ?

26

Анонимен

преди 2 месеца

До анонимен 13 .Но от тези 300 милиона безработни спокойно могат на 30 милиона да им сложат оръжие в ръцете и да ги засилят за Европа да си търсят храна да не гладуват!А почти във всяка европейска страна отделно има доста китайци вече!Та при една война не се знае кво ще стане.

25

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ нямали армия?А кой показва вече три десетилетия как се поставят на колене държави.Ирак, Сърбия.За броени дни и седмици си решаваха войните.Вие русофилите може ли да не правите разлика от блатото , в което се вкара Русия без някаква надежда за победа.Чакате благоприятен президент.Колко пъти ще ви спасяват Рузвелтовци.

24

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

И какво от това като тоя е казал нещо и няколко човека случайно са прочели какво е казал. Направи и ми впечатление продуманото,че САЩ нямал достатъчно армия да води няколко войни едновременно. Просто щях да си глътна езика. Аз твърдя,че съвременното оръжие не изисква много армия,а добре а орудвана армия и точно това САЩ има. Досегашната гнусна хипарска политика на някои "американски" президента доказва ,че е необходимо обезхипаряване на Американската армия и половин час стрелба с ядрено оръжие.

23

Анонимен

преди 2 месеца

До Пею 22. А защо питаш нас ? Обсебен си от санитарното оборудване ли? Фетиш ли имаш ?

22

Пею

преди 2 месеца

А СКОРО ЩЕ ИМА ЛИ ИЗНОС НА ТОАЛЕТНИ ЧИНИЙ ОТ КИТАЙ ЗА РУСИЯ !???

21

Айляк

преди 2 месеца

За съжаление, САЩ няма армия, която да може да води няколко сериозни войни по едно и също време. За това и нашите съюзници ще трябва да поемат доста своята част." ФАЩ отдавна е въздух под налягане. Този факт е добре известен на Русия и Китай. Затова и руснаците си правят каквото си искат. А Китай тепърва предстои да се включи в шоуто.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Да не се ознасяли производството на микропроцесори при евтина работна ръка и да ви е чисто на вас...а ние направо го разрушихме нашето и сега ни е едно чисто чисто...

19

Илитерат

преди 2 месеца

"Китай е на пето място по големина на БВП"

18

Анонимен

преди 2 месеца

После разправяйте, че руснаците непрекъснато викали че някой ще ги напада...

17

ИзСраХел е

преди 2 месеца

Собственик на САЩ! Колби има ИзСраХел-ски Президент!!