115

Анонимен

преди 2 месеца

Америка е жертвана, но не е ясно кой ще е следващия приемник на паразита.

114

Така е няма три пла-

преди 2 месеца

--нети земя ! Една за Русия една за Китай и една го казвам за Запада Запада е що годе обединени след 2-рата св бойна държави приели водеща военно да бъде САЩ ! Срещу Запада назрява военна и икономическа коалиция Русия ,Сев Корея и Китай --Като Китай е във много голям подем ! Да война ще има бройката на населението да се намали и едната коалиция трябва да бъде разбита и да опразни терена ! Не е хуманно но достапа до благоденствие се решава по военен път !

113

ХАХАХА

преди 2 месеца

Абсолютни глупости, Турците не споменават, че именно те убиха Руски посланник на тяхна територия и подклаждаха дълго конфликта в Сирия въпреки, че САЩ и Руснаците им казаха да не се месят и да внимават. Сега пак се опитват да се правят на интересни но най много да изядът Руски удар ушким от Сирийците. Много са наивни и хитри но болните им амбиции за велика сила ще им изядат главите....

112

Руски Трол

преди 2 месеца

Ако не е пенсиониран военен от САЩ ще е турски анализатор! Копейки ест за руская пропаганда!

111

Рендето

преди 2 месеца

Ако конфликта между Ук. и Русия ескалира и прехвърли границите на двете воюващи страни, той неминуемо ще засегне НАТО. Бг е членка на НАТО и автоматически ще бъде замесена в конфликта! Как??? Логистично - територията на Бг ще бъде използвана за удари по цели в РФ с ракети Земя - Земя, Въздушни и Морски, производство на боеприпаси и Ремонт на военна техника. Дали ще участваме пряко в конфликта? Не зная, ние нямаме нито Армия, нито Въоръжение... Възможни са удари по наши воени и промишлени обекти!

110

аз

преди 2 месеца

Щом са толкова глупави европейците, че вървят по чужда воля и са забравили разрушения си континент през май 1945 година, значи СИ ЗАСЛУЖАВАТ новата световна. В която Европа ще пострада най-много, ще бъде върната направо в каменната ера. Хак да им е новата световна война А Америка зад океана няма да пострада никак.

109

паф

преди 2 месеца

САЩ са най-голямото зло за човечеството!...това вече го разбраха много колонии! новия световен ред е в ход!

108

Анонимен

преди 2 месеца

Ха сега де! Това го твърди турчин, не руснак. Ние и така го знаем, но друго е, когато го потвърди специалист.

107

Анонимен

преди 2 месеца

Това е голата истина! САЩ се хранят от войни и трупат печалби от тях. Животът на хората няма никакво значение! Важни са кинтите!

106

До Когнитивното

преди 2 месеца

всъщност ефекта на Дънинг-Крюгер характеризира... най общо казано...*** дето се мислят за много умни. познато...? :)

105

До 120

преди 2 месеца

Просто турчина смята ,си мисли , че неговото мнение е меродавено, без да има реални доказателства за намеренията на САЩ и всяко друго мнение за него е не значимо и именно такива парвенюта ярък пример за Ефекта на Дъннинг Крюгер.

104

до когнитивното

преди 2 месеца

Ти го "скъса" този VPN да си цъкаш плюсчета, бе!!!! -))))) Кого се опитваш да измамиш себе се или нас?!

103

До120

преди 2 месеца

Ефекта на Дънинг-Крюгер е точно при теб и той се изразява в това че за по малко от минута сам си напраска една дузина одобрения,с идеята сам да си повярваш и най вече да убедиш в правотата си,всички четящи тоя сайт!!!!!

102

82 ОМБр

преди 2 месеца

Внимание! Барабанчик! Сигнал АТАКА! Трррррр-та;трррррр-та;трррррр-та.... Да се почваме тогава!? ...Мен стигами таз награда,да каже нявга народа...!

101

Ди120-когнитивното

преди 2 месеца

Къде видя ефекта на Крюгер в изказването на турчина?Просто човека назовава нещата,такива каквито са,за разлика от всичките западни лицемери начело с куклата на конци Джо Дементий!

100

Когнитивното

преди 2 месеца

Състояние на Силви е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер или иначе казано как глупавите са твърде глупави за да осъзнаят че са глупави.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Икономически Протекционизъм и Война,това са единствените полезни ходове на агонизиращата залязваща империя САЩ с идеята да удължи своето влияние.

98

Анонимен

преди 2 месеца

Това е очевидно от много време. Да видим колко време европейците ще търпят дерибействането на американците!

97

Извънземен

преди 2 месеца

Отивам за пуканки :)

96

Анонимен

преди 2 месеца

Змията(САЩ)когато умира хапе най много,да ама след тая захапка която за замислили,пиндостан ще стане необитаема пустиня а нагло британия ще изчезне от географската карта завинаги.