10

Европеец с главно Е!

преди 2 месеца

Чорап смешен, скрий се някъде, срам си за президентската институция! Не мога да повярвам, че отказа да отидеш на срещата на НАТО! На чия позиция си, зелен чорапе. На руска, то е ясно, ама не хващаш за Крим ами ни излагаш пред света!

9

Анонимен

преди 2 месеца

За какво ни е флот като за всяка гумена лодка си имаме адмирал.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Хаийл Рундьо

7

смях

преди 2 месеца

а пък след идването на водните дрон технологии, е няма по-голяма грешка в това да се набиват пари за кораби, когато с 10 керливи дрона , те потапят и 200 млн ойро при Посейдон, Масква и останалия руски флот. И да, руснаците, не са прости. Гаранция, че украински боен кораб няма си подаде носа в Черно море.

6

Румбааа

преди 2 месеца

с кво да модернизираме с приказки ли??Както казваше бай Тошо като нямаш пари нищо неможеш да направиш на един от конгресите!!А ти говориш в бъдеще умряло време!!За да имаш армия трябва да направиш икономика, знам че това не го учихте в Долна........

5

до 2

преди 2 месеца

Обърни се към вижда то Тиквата. Той държа 12 години пенсиите замразени. Радев пенсиите раздава. Той е Президент.

4

Анонимен

преди 2 месеца

За пенсиите съм съгласен , даже мисля че трабва да се намали пенсионната възраст , защото при висока пенсионна възраст винаги има отрицателна демография .

3

Анонимен

преди 2 месеца

А бе къде се покри Банкянския крадлив похотливец със заешкото сърце ? Още ли го пазят снайперистите. И от кого точно го пазят - от почетния председател или от грозната дебела сви ня ?

2

Токмаков

преди 2 месеца

НЕ ГОСПОДИНЕ. ВРЕМЕ Е ДА МОДЕРНИЗИРАМЕ ПЕНСИИТЕ НА МИЛИОН И ПОЛОВИНА БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ И ДА ИМ ДАДЕМ ДОСТОЙНИ СТАРИНИ. ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ. ОСОБЕНО ПОКОЛЕНИЕТО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД. ДОСТОЙНИ СТАРИНИ - ТЕ ИЗГРАДИХА БЪЛГАРИЯ КОИТО ДРУГИ ОГРАБИХА. ВИЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ТЛЪСТА ПЕНСИЯ ДОЖИВОТ - НОРМАЛНО ЛИ Е ТОВА!????????????????

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тоз ушат неадекватник какви ги говори ??? Както показаха събитията от войната в Украйна бъдещето е на подводния флот и дроновете . Тоест ние нямаме флот . Това дето е над вода е пушечно месо при това почти без ПВО защита . Как такива неадекватници стават генерали и президенти ???