22

Max Neuberg

преди 2 месеца

Long live business !

21

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО е терористична организация, която обслужва интересите на САЩ и военно-промишления комплекс, заяви ирландският евродепутат Мик Уолъс в социалната мрежа X.

20

Малък праз

преди 2 месеца

Посланието на НАТО беше "Голям Праз" за Украйна.

19

18 хахо русофоборец

преди 2 месеца

ти като не си страхливец отивай тогава при урк доброволец с последна заплата за бункера

18

Анонимен

преди 2 месеца

нато се пази от 3-та световна, а рушландия се възползва от това, да видим до кога ще търпи алкохолиците да си веят байрака

17

Анонимен

преди 2 месеца

айде бе, оpkитe разрушиха Украйна бе, загрявате като котлон с руски реотан, въоражете ги до зъби, разрешете им да удрят реципрочно в рушландия и да видим, но вие пазите рускките opkи, страхливци сте

16

Дядката

преди 2 месеца

Найденов , чадо , не знаеш ли че ято юрдеци и тук там по някой гъсок не прави орел?

15

Анонимен

преди 2 месеца

Посланието на Нато е за нашия кеф Вие трябва да давате всичко което имате дори и това което нямате чрез заеми

14

стига бе

преди 2 месеца

Нито едно от трите не е вярно, защото шепа лидери не изразяват мнението на хората в съответните страни. Колко от вас са съгласни с Главчев?

13

Реалист

преди 2 месеца

Посланието на НАТО е: тикаме към 3 световна война..

12

Анонимен

преди 2 месеца

България се управлява от САЩ .За тях е важна само територията .Даже народа им пречи . бавно и сигурно унищожават българите по план .Благодарение на софиянци тая държава я погребват.

11

Ужас

преди 2 месеца

Посланитето е : конфронтация,войни,оръжие и смърт.

10

хаха

преди 2 месеца

И още 40 млрд долара на укрофашистите, за да ги дадат на САЩ за оръжия. Е, малко ще си свие и нарко, а масрафа ще го плащат залупените юроатлантици от ЕС.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Каква единствено и солидарност за стряна която не е част от НАТО? За пореден път се убеждавам, че политиците нямат връзка с реалността. Логиката им куца. Обективната оценка. Двойните стандарти. Това да излагаш страните от съюза на риск заради някой си, които сам предизвика действията на Русия върху себе си е противоречи дори и на идеята зад основаването на този съюз.

8

емо

преди 2 месеца

българия беше вкарана в агресивния военен блок нато под сурдинка - от служебното правителство, назначено от петър стоянов - това той си го призна в едно предаване на панорама. нека да се проведе референдум и да се види какво мислят хората - сигурен съм, че ще изберат излизането от нато, който упорито ни тика към война с освободителката ни русия.

7

До 5

преди 2 месеца

Доктора не ти ли каза,че хапчетата трябва да се пият редовно

6

Х

преди 2 месеца

До 4 ти си в България, а тя е от НАТО! Искаш да си с Русия? Отивай там.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски ,Русия я очаква пълна разруха и разпад !!!НЯМА ВРЕМЕ ...

4

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм от Русия, не от НАТО :)))

3

Като цели укрепване

преди 2 месеца

да вземе да се замисли малко за поданиците си на източния фланг, че 35 години ни съдраха натовските съдържатели тука. Айде, разчистете малко политическия ***, сложете квалифицирани хора на чело на държавата, оправете икономиката, образованието и здравеопазването... и тогава може би, някой ще иска умира за НАТО. Докато НАТО ни третира като второ качество (че дали не и трето) хора, само *** ще се бият с РФ, но в комфорта на собствения си дом, зад монитора на телефона и компютъра!