15

Анонимен

преди 2 месеца

То въобще нямаме нужда и от правителство, народно събрание, президент ... Както е прието за колониите, един говорител на посолството е достатъчен !

14

Анонимен

преди 2 месеца

Дацов! Имаш ли си на представа: "Колко струва на Европейския Сток Маркет един Домат и един Картоф?" Дацов! Щом си купя на Сток Маркета един Домат и го изям, аз готов съм с тебе за дебат!.... Но внимавай Дацов!.... Купя ли на Сток Маркета Картоф, аз за битка с теб съм готов! Ще те замярам с Катофи и Домати .... докато престане ДупДупДупето ти за Евро да мечтай и без Народен Референдум ДупДупДупето ти по Телевизията да се клати!

13

Тоя Льольо

преди 2 месеца

Само като му видиш физиономията не му вярваш;Къв е тоя зор за Еврото >

12

Анонимен

преди 2 месеца

В копейки ли изплащат заплатите на Възрожденците в Европарламента- ако са твърдо против Еврото нека минат на копейки!

11

Анонимен

преди 2 месеца

До 9 . Е нали ти пишат обикновенните българи , които са 80% в България . Другите 20% са проруски настроени и не са 100 процента българи с български интерес и гражданство , олигарси ,соц. Стари тарикати , млади неграмотни мошенни ци без ясни професии, корумпирани полицаи , съдебни заседатели , директори на държавни и общински фирми и др

10

обикновен българин

преди 2 месеца

До 8 . Е защо да не се приеме еврото и защо да не сме в Шенген . Ние обикновенните българи това чакаме тридесет години . Защото сега работихме в Европейския Съюз на " куц крак" . Всички нормални държави са по един закон от години . Закона за Свободно Движение на Хора Стоки Услуги . Все за нас българите сме в мизерния край набутвани в нишата на корумпираните/ Молдовци , Украинци ,Беларус и и руснаци на черния пазар в Германия/

9

Анонимен

преди 2 месеца

Този при ми тив така и не разбра, че основният въпрос е не дали можем, а дали искаме!

8

Анонимен

преди 2 месеца

А може и да не го приемем изобщо. Още пък по-малко да спекулираме с това Евро всеки ден

7

Анонимен

преди 2 месеца

Чак пък никой да не може да ни спре!!?!?! Два доклада са достатъчни на ЕЦБ и на ЕК и се спира влака!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Дацов, за колко Евро залагаш продажбата на България на Европейския Сток Маркет?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Те и Румънците нещо дадоха заден по темата с еврозоната. Изобщо не стои на преден план приемането му. Сухопътния шенген им е по-важен.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Продай България и купи Еврото на сток маркета!

3

А шамари де! :D

преди 2 месеца

Дайте най-сетне да се разберем по тоя въпрос. Пуснете референдум, направете и обществен дебат. Нека да се изложат аргументи в двете посоки, и хората ще направят образования избор. Стига сте ни вкарвали в евро-зоната.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Абе Полша, Чехия и Унгария защо хич не се натискат да приемат еврото? Тези държави са по-изостанали икономически от България и не са още готови за еврозоната?

1

Анонимен

преди 2 месеца

Гацо Бацов глей си работата - Референдум требе :)))