32

Анонимен

преди 2 месеца

Тиквата го охраняват снайперисти. Доган го охраняват снайперисти. Сега и на Шиши ще му дадат цяла рота. Май скоро в тази държава всичките снайперисти ще са заети да пазят политиците. Е... за народа ще оставят танковете.

31

Какъв финал,

преди 2 месеца

Бе Баце?Ти отпадна още в групите.Шест пъти ти дадоха да биеш дузпа и все града.Неможач.

30

Дон Цеци

преди 2 месеца

Света се пали, баба си я чеша Не разбрахте ли, че 70% от хората не ви искат, под каквато и да е форма или партия.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Намагнитеният бандит Пеевски се наигра! Няма вече за какво да се хване. Ред е на един друг, още по-голям престъпник - банкянската мутра Борисов, който се е скрил в Зайчарника зад 3 огради и го пазят взвода снайперисти!

28

Анонимен

преди 2 месеца

Пада ли Шиши, пада и Боко. Това са скачени съдове.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Лойко и Шиши са най-богатите българи. Но не вярвам да им се получи, ако излязат сами срещу народа, който толкова много ги "обича".

26

Анонимен

преди 2 месеца

Шиши вкарва Доган и Лойкоу при бай Ставри !така се прай отмагнитване !

25

Анонимен

преди 2 месеца

Когато в ДеПраСЕ се хванат за гушата НЕИЗБЕЖНО ще има пух и перушина и откъм ГЕРБавите.Не може в едното крило на мафията да се трепат, а в другото да е "лодки и платноходки"

24

Анонимен

преди 2 месеца

Влиянието на Пеевски & Борисов е в съдебната система. Подозирам, че Доган няма никакво.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко Борисов едно време се оплакваше, че Ахмед Доган искал да го убива. А как си го гушкаше сетне - като малка булка болонка.

22

Анонимен

преди 2 месеца

На Банкянския крадедо 8ц му изтече мандата. Никой не го е свалил. Изгуби властта на редовни парламентарни избори. И точно ИТН са тези, които развалиха редовни избрано правителство. Първото, е което ГЕРБ и ДПС не участваха.

21

Велин

преди 2 месеца

Буци трепери от страх в момента.

20

до 23

преди 2 месеца

"Трусовете в ДПС ще отекнат и в ГЕРБ /ББ не случайно го няма в медиите тези дни/ и в другите партии, особено в онези, в които Пеевски е пуснал пипалата си."Да бе МНОГО интересно, къде в последните дни се затри Славуци, нито той, нито Тошко африкански не се появяват в сайтовете да се изказват дълбокомислено, както беше преди 2-3 седмици. Всеки ден Славито или Тоше им пускаха снимки в електронните медии със съответните умотворения. Имам чувството, че Славчо си е дал снимката на заем за да му я по

19

баба мара

преди 2 месеца

я кажи кои са дерибеите в герб толкова години все някои са напред с материалане се срамуваите ние ще ви разберем

18

Анонимен

преди 2 месеца

Щом казваш Бащице , ама мажеш филията дебело с мас сега , без да знаеш , защото незнанието ти е силата , че маста убива гласоподавателите ти и на следващите избори ще си с още стотина хиляди надолу.

17

Зозо

преди 2 месеца

Боко мачка ежедневно ППДБ-тата :))))))))))))))

16

Въпрос към Мисирките

преди 2 месеца

Уважаеми *** - вместо да търчите след депутати партийни активисти, що не запитате официално МВР, Съд, Прокуратура, ДАНС е тн, какво аджеба мислят те по въпроса. Ще се самосезират ли от изявленията и информацията, която изтече до момента? Ще започнат ли разследване? Или и те са в очакване да видят как ще се развият събитията и да се нагодят.... Това е важното в момента и това е основното, към което трябва да бъде насочено вниманието и адекватните действия.Всичко друго е Ала Бала за пред раята

15

Анонимен

преди 2 месеца

Колко по лесно щеше да е да имахме нормален и мотивиран главен прокурор, с не прасе като Цацаров да създаде тази свинщина с Пеевски и КТБ. Колко по лесно щеше да е ГДБОП и ДАНС да се заемат с това МВР на престъпници и с тези контрабандисти и агенти като Борисов и опг-то му.

14

Баце,

преди 2 месеца

Взимай си приятелчето Шиши в ГЕРБ.

13

Тикво

преди 2 месеца

Ти в чужди партии не се бъркаш, само където съсипа цяла държава и унижи българския народ!