31

Ковид-зомби

преди 2 месеца

Има вирОс има вирОс, има вирОс......има вирос, има вирос, има вирос.......има вирос, има вирос, има вирос....

30

Анонимен

преди 2 месеца

Как... Ами с коронавирус кючек как ...

29

Не Щраус

преди 2 месеца

До ЩраусПовтаряй си"Има вирус, има вирус..." И всеки път си слагай по една доза. Май твоята поза е такава - със заголен ... готов за поредната порция.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Шестопръстана ръка с инжекция "Ковид 24" в ръка в момента се бие с Шестопръстната ръка с инжекция "Ковид 19" в ръка, коя ще избие повече Старци, за да се премахне болестта "пенсия" в главите на депутатите!

27

До Анонимен 26

преди 2 месеца

Нищо не ми е тромбозирало след почти 3 години от боледуването ми! Изкарах го като нормален грип! Но вирусната пневмония, която върлуваше миналото лято и това също е кошмар и по-опасна от това грипче! Само незнам, защо никъде не споменаваха за нея и в момента също не споменават!?

26

Анонимен

преди 2 месеца

Водка Флирт цери ли го?

25

Анонимен

преди 2 месеца

Всяко лято има подобно преживяване, леко редко вирусче, стига паника, носете си нещо против редко и айде на море у гречко, не се косете.:))

24

Анонимен

преди 2 месеца

И да отричате вируса, и да кълнете, като ви тромбозира някой съд след ковид, с тест или без тест, резултатът е ясен.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Зимните вируси не са актуални, сега са на мода са летните вируси,че как да не се приравнят и те с флирт, някак лятно е в северното полукълбо. А как е в Австралия?

22

Стой си, Стойчо

преди 2 месеца

В България, майната й на Гърция тук на чревните вируси и милионерски цени по бг бреговете

21

лек флирт

преди 2 месеца

Дълбоко държа да подчертая - този вариант е още по-по-по-най-най заразен от всички предишни! Краят идва! Единственото спасение е 3 маски една върху друга, къртене на всички пейки в страната, бустер на бустера през 3 месеца. С няколко различни ваксини поотделно. Установихме, че залежалите са най-качествени. Ако и това не помогне - тотален локдаун за срок от минимум 2 години, нарушителите да се разстрелват на място, и да се бустерират посмъртно.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Вирус има, няма ваксини. Т. нар. ваксини са неработещи за този вирус. Та т. нар. "ваксинирани" се оказва, че са неваксинирани. Почват от нулата.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Тия симптоми подозрително приличат на летен вирус, който познаваме от векове.... Хи хи хи

18

Кунчо-Буустера

преди 2 месеца

Леко, ако си ваксиниран. Някакви си три месеца с маркуча в устата във ВМА.

17

изкарах го

преди 2 месеца

Протича за ден и половина. Първият ден умора, на втория стомашните истории. На третия човек е чисто нов, без лекарства. Споко!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Фашаги, ДЕМД!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Хората не искат да ви пълнят касичките на частните лаборатории, като се тестват. Освен това тези тестове не са много точни, така че трябва още един път, пък може още един път и така нататък. Тези така наречени специалисти както у нас, така и по света, как не се засрамиха от това, което направиха с много хора, цели 3 години. Съд трябва за тях, а не изяви по медиите и тормоз на хората.

14

Щраус

преди 2 месеца

Може 100 пъти да повторите "Няма вируси, няма вируси, няма вируси!". Това по никакъв начин няма да ви предпази от разболяване. През вековете преди да дойде съвременната медицина, разни шамани са опитвали да повтарят всякакви мантри срещу болестите. Това с нищо не е помогнало на европейците. Вашата поза на щрауса с главата в пясъка, също с нищо няма да ви помогне. Ама няма проблем! Завирайте си главата в пясъка, за да не гледате истината. Добра поза!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Е ковидо вече не е на мода, светът го забрави, но Гърция и Бг още им се иска, та гледат да го възродят или да се помни вечно кво било.:))

12

Доказано

преди 2 месеца

Те тромбози че се образуват, образуват се. Само че не е от фалшивия "вирус", а от препаратите дето рекламирахте, същите дето ще ви вкарат в затвора.