455

Анонимен

преди 2 месеца

хаха - ще има Пеевско свинско на софрата на дядо Доган

454

Анонимен

преди 2 месеца

Стар принцип - айне наци, айне парти, айне фюрер. Но работи до време...

453

Анонимен

преди 2 месеца

Някой да е виждал Доган напоследък- говори се, пишат се писма от негово име но тоя философски гений така и не сподели с нас как стана собственик на ТЕЦ Варна, Дворецът в Дръндар, замъкът на Росенец- как бе бай Доган- давай че и ние като теб..... искаме да ни говори- или от пиене не може и два лафа да обели но гений казвате- ха стига циркове че ....

452

Анонимен

преди 2 месеца

Не мога да заема страна, защото не знам и не разбирам какво се случва.

451

Щирлиц

преди 2 месеца

В зората на "демокрацията" на страниците на няколко столични вестника беше публикуван "Оня списък".Там бяха споменати доста партийни величия,които са били на една ръка разстояние с ДС.Защо не го публикувате отново,да направим справка колко от тях все още са на политическата сцена?Ще бъде интересно.

450

Анонимен

преди 2 месеца

Лелееееее, Доган е одъртял тотално бе...След 10 годинки ще прилича на Тутанкамон!!

449

НОСТРАДАМУС

преди 2 месеца

ЗАЩО МУ ПОДАРИХА ТЕЦ ВАРНА И МУ УДЪЛБОЧАВАТ ЕЗЕРОТО КЪМ ПРИСТАНИЩЕ ТО МУ ЗА 100000000 ЛЕВА.ЗА ДА ИМ БЪДЕ ВЕРЕН.

448

Барса гейт

преди 2 месеца

Доган,Пеевски и Борисов трябва да са в затвора,Брендо се крие в затвора,Таки спонсорира фк и Герб,Маджо вече не е престъпник,Черепа се споразумя за да живее......Що за държавица е това,какъв ЕС бе хора,няма медиина свобода,всичко се контрилира от тези

447

преди 2 месеца

Голям двубой голямо нещо!

446

Коледната приказка

преди 2 месеца

Я слушаме от години ...

445

Анонимен

преди 2 месеца

Коледа дойде по-рано тази година, да му мислят шопарите.

444

Аймедчо е пътник

преди 2 месеца

Като гледам ТЕЦ Варна и Росенец ще имат нов собственик

443

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски спешно да се спасява в юар, дубай и пр., докато още има време.

442

Анонимен

преди 2 месеца

Като крокодилите в блатото.. рано или късно най-силния от младите крокодили ще се обърне срещу краля на алигаторите. Политиката е *** работа, не е за всеки. Затова сме и на това дередже.

441

Един

преди 2 месеца

Г-н Доган никога няма да предам доверието във вас. Защото вие сте пример за подражание и пример и модел за Права, Свободи. Нас не ни е страх от никой. Аз съм ваш избирател и като такъв искам да ви кажа, че напълно подкрепям вас. Вие сте основател на тази партия, вие сте се борили за нашите свободи и нашите права. А тези които не ме разбират моля да посочат един политик различен от Доган, който още преди повече от 35 години го е направил ?

440

Анонимен

преди 2 месеца

Доган сам падна в капана на собственото си тщеславие и мания за величие.

439

123

преди 2 месеца

Доган е свършен.Сам си избра свинята, и тя ще го изяде.Делян няма да подаде оставка, и ще направи всичко възможно да няма нови избори.Не могат без легитимен там конгрес или и кавото и да е в тяхната си партия.Вписан е като такъв и няма мърдане.Единстения вариант е ново ДУПИСЕ, ама няма да е същото и Доган, го знае.Няма да е автентичното движение и това и ще звучен шамар по-гордостта на Ахмед Доган!

438

Анонимен

преди 2 месеца

Искаме да видим другарят философ, виден собственик на дворци, замъци ТЕЦ Варна, за да го питаме- как напечели милионите за тях- как ще го обясни това на турците, а на нас Българите- прокуратурата заспала ли е....

437

Анонимен

преди 2 месеца

Стария кадър и апаратчик на ДС срещу новия кадър на ДС . Шиши се оказа не особено умен .

436

Анонимен

преди 2 месеца

Къде е Доган? Появява се нещо като негов задгробен глас! Защо не се появи сам на яве и да каже нещо? Да не се е превърнал в нещо като Христос!