109

Анонимен

преди 2 месеца

До От кога са почнали Правилно си описал целите на КГБ спрямо риснаците. Точно си ги измислил. Руснаците са космополити - пръснати са по целия свят, чак до Аруба и Еритрея. Вулгарни простаци са, защото много пият. Лишават ги от чест, като ги правят агресори и хора без значение за върхушката. Това са самосъзнанието е особено вярно: имперско, шовинистично, грабителско, нехристиянско. И аз ще се подпиша.

108

Малоумна копейко,

преди 2 месеца

до 104. Путин няма собствени мисли, а ползва чужди цитати, при това извадени от контекста и не на място, както правят всички копейки. Никой не иска да вади Русия от света, а само диктаторите и дерибеите в нея. Като падне Путин и подобните нему луди, Русия ще си е много добре даже и пак ще ни стане дружка.

107

Анонимен

преди 2 месеца

Много болка и недоумение има в коментарите на копейките. Личи, че са объркани.

106

Анонимен

преди 2 месеца

А хамериганската агресия срещу Русия? Северен поток, конфискация на бизнес активи, стъпване на войски по границите? Не го ли забелязвате?

105

Айде бе

преди 2 месеца

Кремъл се опитвал да сплаши НАТО... Що си мисля, че е обратното?

104

Анонимен

преди 2 месеца

Алианса хич не плаши покушение срещу Фицо , резултат на люта пропаганда и дезинформация , заплахи срещу грузинския премиер

103

Пловдив

преди 2 месеца

Значи,една държава (Русия),прави,на пух и прах,всичкото НАТО, навсякъде,без да им мигне окото, Русия,се подиграва с тези красиви държави,с изтрещели управляващи,по-прoсти,и от Бoko.

102

От кога са почнали

преди 2 месеца

Епизод след епизод ще се разиграва грандиозната по своя мащаб трагедия на гибелта на най-непокорния на Земята народ руския, на окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание. Ние ще се залавяме с хората още от детските и юношеските им години. Главният ни залог ще бъде на младежта, ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза:"ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ

101

От кога са почнали

преди 2 месеца

Алън Дълес 1945 г. реч с която очертава стратегията на САЩ за ерозирането на Съветския съюз и соца.... ние ще хвърлим всички сили, всичкото си злато, цялата материална сила за измамване и оглупяване на хората! Човешкият мозък, съзнанието са приспособени към промяна. Посявайки в СССР хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как? Ние ще намерим наши единомишленици наши съюзници и помощници в самата Русия. Епизод след епизод ще се разиграва грандиозната по своя мащаб трагедия на гибелта на най-непокорния на Земята народ руския, на окончател

100

Анонимен

преди 2 месеца

Изтрещяли натовски бо..клуци!Само ще ви напомня ,казаното от Путин - ЗА КАКВО НИ Е СВЯТ БЕЗ РУСИЯ!

99

Не може да бъде

преди 2 месеца

Нашата хибридия е по хубава и по натовска от руската путинска хибридия... да живее натовската хибридия!!!!

98

Анонимен

преди 2 месеца

Оставаме с впечатление, че руските държавници не са чели собствената си литература. Айде, за Путин знаем, че е бил слаб ученик, но и другите ли не са чели нищо? Техните класици са опровергали предварително днешната политика на страната. Никой ли не е чел Некрасов: "Кому на Руси жить хорошо?" напр. Оставам с впечатление, че и комуниста си Маяковски не са чели. Ако би живял в наши дни, той със сигурност нямаше да е путинист. Поне Достоевски да прочетат. Язък им за големите претенции!

97

Хахахахахахахаха

преди 2 месеца

Най-мизерните и презряни същества на земята - КГБ-истите, наследници на болшевиките от началото на миналия век, а още по мизерни, фрости и безмозъчни от тях - копейките, които се кланят на самозвания, импотентен "император-лилипут" Путин и се връзват като шарани на клипчетата с дезинформация и пропаганда разпространявани от ордите му. В Библията пише, че само най-фростите не вярват че има Бог. А Бог никога няма да допусне пълен *** и убиец като джуджето Путин да надделее в този конфликт.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Нато ще вкара България във война със Русия.

95

Анонимен

преди 2 месеца

По стар навик от соца, когато Варшавският договор се опитваше да плаши Загнилия запад с кьорфишеци и не пускаха да се пътува там, за да не се направи сравнение.)))) Но пък агентите на КГБ и Щази пътуваха свободно и избиваха дисиденти по света и у нас. Щази се закри, КГБ се преименува във ФСБ и продължават да опитват да си измислят врагове, които да борят с хибридни методи или директни убийства. Никой не би се занимавал с Русия, ако тя не се занимаваше с тях. Имперски мозъци комплексирани.

94

Информационна война

преди 2 месеца

Срещу Русия.

93

Анонимен

преди 2 месеца

преразказано от снимката, путин казва - "не мога да ходя в права линия"

92

Анонимен

преди 2 месеца

хо хо хо плашилата днес с какво ще ни плашат?..

91

Анонимен

преди 2 месеца

Поредната порция глупости сервирана от "анонимен" източник.

90

до 90

преди 2 месеца

от кремъл казаха че ще превземат Украйна за 2 седмици, май не го изпълниха, всъщност от кремъл само лъжат, винаги правят обратното, нямаше и да нападат Украйна, мани ги тия, постоянен махмурлук