12

Анонимен

преди 2 месеца

В нашия сериал "Братя" не случайно намесиха не каква да е чуждестранна мафия, а украинската. А сериалът е правен много преди войната в Украйна.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Тия са от хората на Зелето. Годината на атентата е 2015, тъкмо когато се развихриха руснаците, мислещи се за украинци. Кой го знае Трактора какви финансови и политически далавери е въртял и с кого. Всъщност, украинската мафия бе призната като една от най-силните и жестоките, до 2022 година. След това внезапно всички, които се пишат украинци станаха ангелчета, според официалните власти на запад. По същия начин беше преди това с албанците и шиптърите. Според ситуацията е и позицията на властите.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Такива са украинците,които дойдоха тук с тузарските си джипове,че ние и парички им дадохме да си имат още.Убийци,наркодилъри,мафиоти и корупционери,една я бяха хванали с джип пълен с пари...нормалните украинци,на които трябва да се помогне ги няма...

9

Анонимен

преди 2 месеца

до 7 от 9 И скааааапаняк, за 8 години от 2014 година до 2022 година украинските фашисти избиха 14 000 МИРНИ руски граждани в Донбас, скаааапаняк.

8

Анонимен

преди 2 месеца

до 7 Ейййй жалкарец скааапан, това е все едно скааапани македонци да са опитали да убият някой, а не българи. Разликата между македонските скааапаняци и нас е огромна. Те ни ненавиждат. Така е и с украинците които мразят до мозъка на костите си руснаците. Понял, скааааапаняк?

7

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен6Ей клошар за последно съм виждал крава преди 25 години.Беше добро животно.Точно руските ти братя се братясваха и с украйнците преди 10 години оня алкохолик Янкулович се целуваше с Путин ,Тимошенко му ходеше на сказки в кремъл заедно с шефът на Газпром.Трудно правя разлика между двата етноса руснаци и украйнци.И двете нации са мизерници единственото което могат да правят са мизерия,бомби алкохол и свинщина.Също и производство на проститтутки.Няма държава около тях която е прокопсала

6

Анонимен

преди 2 месеца

до 4 Няма украински ИЛИ руски престъпници, кравар! Украински са, кравар! Аре изчезвай!

5

Анонимен

преди 2 месеца

по атентат отпреди 10 години българската прокуратура СЕГА поискала да се задържат хора - браво бе - колко сте бързи - като не са минали 30 години и тогава да сте се сетите да се побарате - уелкъм то БГ правосъдие

4

Анонимен

преди 2 месеца

Украйнски или руски престъпници убиват някакъв друг престъпник.Колко неочаквано.Батти държавите само смърт и мизерия идва от там.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Кравари у форума, ето ви нагледен пример какво представляват вашите любими украинци. Няма да ги трепе чичо Вова лиии???

2

Крокодил дойчева

преди 2 месеца

Помните ли тоца крокодило.

1

Крокодил дойчева

преди 2 месеца

!!! надежда дойчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници. Пазете се. Ето я хубавицата Надежда Дойчева.