35

Анонимен

преди 2 месеца

Могучих е мъж в процес на смяна на пола.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Втори път няма как да скочи 210, тъй като летвата беше манипулирана.

33

Въй въй

преди 2 месеца

Това е Джъстин Бийбър!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Момичето е добър атлет. Мисля че до сега има 23 скока над 2,00м и също така е скачала 2,05м и 2,07м, което е впечатляващо. Все пак всичко свързано с украински постижения и победи в това време подлежи на съмнение. Лично на мен тя ми допада като състезател, просто не искам спорта да се превръща в поредният канал за манипулация на хората.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Че тя мноо ниска с пружини ли е скочила ?

30

Груди, 165 см, 56год

преди 2 месеца

Аз като порасна и стана на 68 години и вляза в пубертета, и аз ще бъда 180 см. Мама така ни каза.

29

до конспиратор

преди 2 месеца

Аз подозирам, че злокобният план на западните сатанисти е в ход още от 50-те години на 20-ти век. Няма друго обяснение как така украинците Борис Шахлин и Виктор Чукарин доминират в гимнастиката без почти никаква конкуренция, това не е възможно. Ами по-късно? Треньорът Лобановски, футболистите Блохин и Беланов, лекоатлетът Сергей Бубка. Още тогава са ги бутали, защото са искали да им вдигнат самочувствието и да ги надъхат срещу руснаците.

28

ГАДОРЯН

преди 2 месеца

Ахх на дядяяяяя! Абе кво са две години разлика. Смях.

27

до 28

преди 2 месеца

Като махнем фотошопа.

26

Конспиратор

преди 2 месеца

Гадният запад е планирал войната в Украйна още през 96-та, когато подари олимпийското злато на Владимир Кличко. И после само бутане за украинските спортисти: ерата на братята Кличко, олимпийските медали на Ломаченко и Усик, безспорната титла в полутежка категория на Усик, златната топка на Шевченко, рекордите на Магучих при девойките, украинските четвъртфинали на световното през 2006-та и на европейските през 2021-ва, споделеното домакинство на Евро 2012.

25

а Чухте ли

преди 2 месеца

новият много заразен Вариант на КОВИД, дето Плъзнал в Гърция - предизвиква - запек - не няма майтап това казаха току-що по новините на национална телевизия и за това трябвало много да се пазиме...

24

Митрофанова

преди 2 месеца

Да се внушава: когато украински спортист спечели някакво отличие или постави рекорд, то причината е войната в Украйна.

23

БУБКА

преди 2 месеца

Скача толкоз щото все още е девствена ..дано да се опази до олимпиадата....иначе не мож влезна в тройката

22

Анонимен

преди 2 месеца

Е, на момичета ли да скача.., пък и са почти връстници с момчето, тя на 22г., той на 20 г., нормално. Виж ако беше 60+ годишна кът Мадона, дет забива 20 годишни, дето могат да й са внуци, можеше спокойно да се възмущавате.

21

ъ

преди 2 месеца

Е, какво, на жени ли да скача? Или на жендаре, щото е евроатлантическо? Оставете го момето да си живее живота и стига сте писали глупости бе, журналята.

20

Путиносмук

преди 2 месеца

Нямаше да ме е яд ако скачачка от братска държава като Северна Корея, Чад, Нигер, Мали, Буркина Фасо или Иран беше подобрила рекорда. А то точно оркокраинка!? Тия предадели които се опълчиха на бог Путин, на нашият разведен защитник на семейните ценности и съхранител на християнството, който няма и 1 християнски съюзник, но с мюсюлманите е пръв приятел. Който съвсем добронамерено ги нападна, а те отказват по най-нагъл начин да се предадат с което застрашават всички без Русия да е виновна грам!!!

19

пенсионер-ветеран

преди 2 месеца

Назар Степанов - Наистина Аллах е Велик - наградил го е Момчето! обаче, Магучих по мое мнение има Пластични операции на лицето, дори на Клепачите си - може да сравните по снимки сега и преди - сега очите й са точно като от Манга или точно квито операции си правят на клепачите азиатките за да си направят очите да изглеждат по-големи!!

18

Путиносмук

преди 2 месеца

Трети ден вече не ме лови сън след този рекорд. Не мога да повярвам, че колективния запад нагласи нещата така, че да ни отнемат рекорда. Още повече, че са платили на Стефка Костадинова да честити на тази украинка, която спечели защото беше нагласено, но ако не е значи е защото е мъж, но ако не е значи е на допинг, но ако не е значи защото е рускиня всъщност.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Като деца и ни сме скачали по 3 метра. Сега кът одъртехме и вече зорлем превърляме 2.50.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Не случайно снимката е от кръста нагоре ахахах.