39

До пенсионер-ветеран

преди 2 месеца

Хората над 40 забавят рефлексите си, трудно издържат 12-16 часова смяна без да могат да отидат и до тоалетна и т.н.

38

До 37

преди 2 месеца

Управляват самолетите. Или по-точно направляват. Кой кога да излита или да каца да не се сблъскат. Не си ли увАл? То и по много филми ги има показани.

37

Иван

преди 2 месеца

Това е много отговорна работа а и искат да бачкаш. Подобре ми е склададжия на 7 хиляди чисто. Наймного да счупя някои безалкохолно.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Какво бачкат тия т.ъртеи :)))

35

пенсионер-ветеран

преди 2 месеца

и защо до 30 годишни точно?! това не са ли най-нежелата възрастува група - поне в Цивилизованият Западен Свят, щото са тези с Малки Деца и Главата им - никога не е в работата им?! моля обяснете ми и ми разяснете?!

34

До 34

преди 2 месеца

Айди сега все едно не знсеш клавиатурните айти-та... Те всички тука се събират на среща да си кажат кой колко КЪ зема.

33

до илко лъжеца бонев

преди 2 месеца

Хем си бил по живота, хем си бил в ит компания. айде моля моля, елементарен

32

Не знам

преди 2 месеца

Бегай от тука с тия антени и облъчвания...

31

Илко Бонев

преди 2 месеца

Първо, там трябва да си мега страшния връзкар. Случайни хора не се допускат. По времето на Костов, там се влизаше и по партийна линия. Бащата имаше нужните връзки, но аз се дърпах. Исках да си живея лудия живот на млад човек. Второ - гледаме някакви брутни кинти, а подценяваме стреса, който е убийствен. А недай си Боже да стане инцидент и си зад решетките!Трето - тия пари се правят и с далеч не толкова натоварена работа. Аз дето недолюбвам математиката правих по 15-16К/мес чисто в IT компания.

30

Делян от Магнитски

преди 2 месеца

Да взема и аз да пусна едно CV, че както е тръгнало агент Сава ще ми бие шута скоро. Трябва да проверя само дали могат да ми плащат заплата в брой, че не мога да си открия сметка никъде. Поздрави, Грух, грух

29

До Анонимен 27

преди 2 месеца

Няма как връзките да са определящи и да вземат хора, които не стават за сметка на такива, които стават. Не и за РВД. Работата му няма кой да я върши, освен той, нито отговорността му някой да понесе. За тия места по принцип кандидатстват хора с добра подготовка, но и твърденията за дебели връзки са прекалени, малко като оправдания и отдушник. За щерката юристка на Веско Маринов е друго нещо, може и с връзки да е назначена, но РВД може с връзки само ако е от двама, еднакво добри за 1 място.

28

До Олимпий Панов

преди 2 месеца

на 18 години в казармата бях планшетист. водех по 15 цели едновременно, като ги записвах на стъкло на обратно за да ги диктува друг човек отпред на друга посока... ;)

27

Анонимен

преди 2 месеца

Съмнявам се да са на 10к заплата само. Може да е основната им заплата, без бонусите, които са 2-3 пъти основната. Реално тези хора работят 2 дни седмично, но стреса и отговорността им са огромни. Отворете флайтрадар и вижте колко самолетчета кръжат над България в момента. А опит реално няма от къде да получат, затова такъв не се изисква, обучават се вътрешно. Стига да са физически и психически здрави. Не случайно трябва да са по 30, за да могат да работят едни 10 години.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Както някой беше писал по-долу на летището дори чистачката е с много дебели връзки. Пък за рвд да не говорим. Там са ми казвали връзката ти трябва да е от депутат нагоре. Ама нямах и не стана моята работа. Ама други имаха подходящи контакти и им се получиха нещата. Важното е да си вършат работата както трябва. Но неравния старт не е Ок-не може винаги връзките да са критерия, а не подготовката, знанията и уменията.

25

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Шега на годината-давам 50 000 хиляди лева заплата на несъществуваща категория хора.Хора до 30 години с опит в въздушното движение!В такъв случай мога да предлагам и 100000 хилки!

24

Ммм

преди 2 месеца

Преди години си спомням, че четох статия как току що завършилата право щерка на Веско Маринов започнала работа като юрист в рвд с помощта на цв.цв.-когато беше в силата си.навсякъде За обикновения гражданин конкурси,изпити и какво ли не и накрая след устното събеседва се оказва,че малко не ти е достигнало а Еди кой си рязко е дръпнал напред пред всички. Примери колкото искаш. А имаче работещите като ръководител полети наистина полагат тежък умствен и психически Труд.В ръцете ти е живота на хора

23

Анонимен

преди 2 месеца

Дежурният клавиатурен програмист пак се е изявил.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Така както сте го написали все едно търсят кой да е без съответните знания и квалификация.

21

Анонимен

преди 2 месеца

До Хахаха и като се събуди разбра че отново си гладен.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Зетя на Бай *** щял да се пробва , Бай *** комшията има щерка завърши Графичен Дизайн в НБУ .. Зетя бил завършил ТУ София инженер .. Е сега ще падат парите , Бай *** голям ще го извади .. Голям зет