27

Дъра бъра

преди 2 месеца

Тоя Мъпет Рюте какво има да се оправя с Тръмп? Когато бъде преизбран, Тръмп ще му е шеф!

26

Анонимен

преди 2 месеца

По- добре,ще бъде да се оправи със зелевски,стига заради едното му его,са загивали,млади украинци и руснаци.

25

Муахаха

преди 2 месеца

"гъсеницата лази, а иска й се да лети" - Либерализъмът е Мозъчно Заболяване, при което ако не си мислиш, че Мъж може да е Жена и Обратното си мислиш, че си Толко Добър и Велик, че може да си по-добър и по-Велик от най-великият Президент на САЩ - Доналд Тръмп!!

24

Анонимен

преди 2 месеца

К л о у н!

23

до 15

преди 2 месеца

Рюте не може да е висок 1,96 метра. При пропорции глава - тяло, в такъв случай главата му би трябвало да е около 52 см в диаметър, приблизително. И понеже вратът му е тънък, не би могъл да удържи такава глава. По мои изчисления, Рюте е около 1,74 м височина. Не е малко, ако сравняваме със Зеле но не е и много, ако сравняваме с Тръмп.

22

Анонимен

преди 2 месеца

ЗАБРАВИХТЕ ЧЕ ТОВА БЕШЕ ПОЛИТИКА КОИТО НЕ ПУСНА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН, БИЛИ СМЕ ОТ ДРУГ МАТРИАЛ

21

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя ли навремето искаше да бие Бойко Борисов?

20

ъ

преди 2 месеца

От известно време Западът сам си създава проблеми и после се се напъва да ги разреши. Това е доста неадекватно поведение и няма да ни изведе на добър край. Кому беше нужно от Брюксел да се дъвчат с Тръмп през предния мандат. А на кого бяха изтрябвали лабораториите и нацистите в Украйна, че даже и територията на Крим. Сега търсим "разрешения". Всъщност, с хора като Рюте, Фон дер Лайн, Макрон, Б. Джонсън, Зеленски, или нашия Молец, примерно, за Запада няма да има разрешаване на проблемите.

19

Анонимен

преди 2 месеца

БайДжо харесва Рюте лично, те се разбират добре и този факт до голяма степен определя бъдещото отношение на бай Дончо към приятеля на неговия враг.

18

Ахмет

преди 2 месеца

Най достоен за генсек е генерал Бойку!

17

Анонимен

преди 2 месеца

определено е баш той

16

Анонимен_777

преди 2 месеца

Ахахаххааааа..??! Тоя шУШлек ли ще 'укротява' Тръмп Ееехехехееее !!! Пуснах сЪлЗа !!!Тоя не може да си укроти пинчера хахааахааааааа !

15

до 7

преди 2 месеца

Много машпразмерен - 1.96 м. И не е белгиец, а нидерландец.

14

Анонимен

преди 2 месеца

днеска няма ли нови клюки че почнахте да вадите старите от миналата седмица?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Този льольо ходи с колело на работа, пълен ***

12

Айляк

преди 2 месеца

Бат' Дончо Тръмпито такива като Маркчо ги папа за закуска, хеле пък когато са със сбъркана кекс ориентация. Друг е въпросът, че пет.лю.хо.вци могат да бъдат горди - цел генсек си имат начело на натю, хъ-хъ...

11

Питащ

преди 2 месеца

Тръмп да не би да е побеснял и подивял че някой трябва да го укротява?Защо пишете глупости ве мисири с мисири?А късия дето отвлича и избива с бомби деца?Тръмп е посланика на мира в най-новата история на човечеството,вие укротител му намерихте гиди *** такива!

10

expert

преди 2 месеца

Тоя Рюте, ни прецака БЕЗПРИНЦИПНО ЗА ШЕНГЕН! А сега евроатлантиците ще му лиж.....т *** , щото са много "свобонти" пияници, мишки!...без принципи , гордост!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Ще изпревари Шевролетът с колелото си ли? :)))

8

Анонимен

преди 2 месеца

Някои се надявали на миналите отношения на Рюте с Тръмп, от времето, когато са ръководили съответните си страни. Напразни надежди. Като премиер на Холандия Рюте не е представлявал за бай Дончо пълноценен и равностоен контрагент. Бай Дончо се отнасяше към него със снизхождение. В бъдеще няма да е така и на Рюте ще му запари на обратното на гушата.