53

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Испания мачка всички отборчета наред.Дойде ред и на франсетата.Просто са доста по-добри от останалите.Но това не е случайно. Испания е държава.Не е територия някаква като нашата територия. При тях топ приоритет е образованието.Учителите им на всеки две години се явяват на изпити. Ако не вземат изпита им спират праваа. А при нас завършваш университета и над тебе само Бог.Може да си бачкаш и да не бачкаш, заплатката върви. Всички получават петици и шестици. На хартия сме отличници, реално сме нули

52

Анонимен

преди 2 месеца

56, испанецо, пропуснал си да кажеш също че испанците си нямат Перука. Нашата съсипа младежкия футбол тотално за има няма 10 години.

51

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

Тази нощ е имало разбирателство в президентското семейство на Франция. Бабата си е намерила оправдание да не пусне на Макарон, а той самият не е могъл да вдигне самолета.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Нещо там хандбал мандбал, не вървят ли такива работи?

49

България се напълни

преди 2 месеца

С *** а българите се чудат как да ги уморат и изгонят с мизерни заплати и мизерия

48

До чистокръвните ари

преди 2 месеца

Драги ми расисти,първите бармани и камериерки от Непал, Бангладеш и Пакистан вече пристигнаха. Свиквай те.

47

Е да ама

преди 2 месеца

Гонзовци и перуки и пазни дърти комунисти не са им ръководители

46

Анонимен

преди 2 месеца

ФИНАЛА ЗА АФРИКА Е ЯСЕН. НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНССТВО. ДОКОЛКОТО ЗНАМ ЕВРОПЕЙЦИТЕ НЕ СА ЧЕРНОКОЖИ А БЕЛИ ХОРА. ПОНЕ БОГ ТАКА Е ОПРЕДЕЛИЛ. НЕ ГЛЕДАМ АФРИКАНСКО ПЪРВЕНСТВО - ГРОЗНО И ИЗМАМНО Е ВСИЧКО КОЕТО НИ ПОКАЗВАТ.

45

Расиста

преди 2 месеца

ЧepHoглавите прецакаха Франция.До вчера на палмата брал банани а днеска топка му дали да рита

44

Испанеца

преди 2 месеца

във всеки квартал в Испания има задължително по един професионален стадион където тренират децата.Във по големите квартали има по 2 и повече.Всеки ден ги гледам децата.Тренират денонощно.За това футбола им е на това ниво.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам това "европейско" предлагам следващото такова да го кръстят АФРОевропейско, че да е политкоректно и да няма обидени бонговввци!!! С тая си политика на емиграция и иcляMuзация, ЕС и Европа са ЧАО!!! За съжаление и ние покрай тях сме чао, щото за пореден път сме на грешния кон!!!!

42

Анонимен

преди 2 месеца

И двата отбора са изключително дразнещи, но по-добре че победи отборът с повече бели отбор. Въпреки това надежда за Европа няма, щом и ние почнахме да внасяме треторазрядни азиатци да работят на мутрите на морето и на полето

41

Поздравувам

преди 2 месеца

Република Сенегал за Победата над Република Сенегал!

40

Анонимен

преди 2 месеца

На игрите в Казан първо коленичат да ударят една молитва на аллаха и после почват да играят. Не че има нещо лошо, ама русофилските расисти да си знаят кво е положението, че стават за смях пак.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Тато, ми ти си гледай игрите в Казан:)))) там само "бели" расияни и побеждают всех

38

Анонимен

преди 2 месеца

До Тато Мароко е колония на Испания а Камерун на Мапе е колония на Франция. Как нема бият като имат винаги хиляди футболисти по-добри от бг.

37

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 35, :))) хахах, русия нема да види световен спортен форум поне през следващите 50 години, освен ако не решат да предадът малкия бункерен диктатор на съда в Хага

36

Анонимен

преди 2 месеца

До Зинедин Безработен е май след Реал.

35

Зинедин

преди 2 месеца

Зидан ли ще е новия треньор на Франция?

34

До 35

преди 2 месеца

Ти природно ли си толкова npocту или си KpaBapopo6