74

Евала на Байдън.

преди 2 месеца

Трепе путиновите рашисти с американско оръжие и не му пука......

73

Анонимен

преди 2 месеца

Той си вижда друг Свят от доста години насам. Същият неадекватник като оня пумиар Рюте, вече уж шеф на НАТО.

72

пипи

преди 2 месеца

Байдън от известно време е в друг свят наистина - вижте как гледа в една точка, все една чайка му еизпила мозъка, здрависва се въображаеми хора , обръща се към въображаеми приетели, абе кукуто му го нема вече - праааазно е там горе

71

11

преди 2 месеца

В интернет изтече сутрешният дневен ред на Джоу бай Дън - в 06:00 ч. ходи по малка нужда, в 06:30 ч. ходи по голяма нужда, в 07:00 ч. се събужда.

70

До 63

преди 2 месеца

""""Що за глупаво упорство. Очеизвадно човекът има проблеми..." ------- Новоизбраният Президент на САЩ има Конституционото право да помилва осъден или някой срещу когото се води следствие. Познай кого би помилвал Бай Дрънн... ако бъде преизбран за Президент...??? Синът си!!! А, ако спечили Тромпета, кво шъ стане със сина на Бай Дрънн...???

69

Анонимен

преди 2 месеца

Писма пишел значи?! ..А защо не излезе публично да говори на някое събитие, да каже какво мисли? Очевидно защото той само срича това, което някой друг е написал. Така че вероятността той сам да е написал писмото е 0%Следващата стъпка на демократите е да предложат за президент холограма на дедо Байдън, а него да не го показват изобщо на живо, понеже се видя какво прави...

68

Анонимен

преди 2 месеца

Дам, след като се видя като чернокожа жена е нормално и други светове да вижда...

67

Анонимен

преди 2 месеца

А да не би Путин да е по- нормален, ??????

66

Анонимен

преди 2 месеца

Е той и миналата седмица беше в офанзива и се виждаше женски президент негърка.

65

Сармат

преди 2 месеца

Силата на деменцията! хахах

64

Анонимен

преди 2 месеца

Излага не само себе си, но и партията и държавата. Цял свят му се смее. Човек трябва да знае кога да спре.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Да не би евролидерите да са по в час от Байдън, същата стока са, затова ще се крепят отявлено.

62

Математик

преди 2 месеца

Трагедия

61

Анонимен

преди 2 месеца

Що за глупаво упорство. Очеизвадно човекът има проблеми, но настоява на всяка цена да продължава да става за резил. Трябва да започне незабавно лечение, вместо да настоява да води най-силната държава в света. Това не е воля, а глупостт.

60

Деменцион

преди 2 месеца

Воистина воскресе.Дедо Байдън не го слуша главата.Одавна е станал за посмешище с издънките си.

59

Кръчматъ

преди 2 месеца

"""Привържениците на Бай Дрънн... с Тениски с надписи още 4 години""""" ----- Ааа...., малку съ 4 години!!! Още поне 40 години!!!! -))))))))))))))

58

Сиирджия

преди 2 месеца

Байдън е боленмот болестта на Майкъл Джексън, оня се превърна от чернокож мъж в бяла жена, а Байдън от бял мъж в черна жена ! Като се засили най-много да се пребие тоя лгбт папардак !

57

Анонимен

преди 2 месеца

Абе той така или иначе е в друг свят, някой да му каже, че е спечелил изборите и работата приключва. В неговия синсвят ще е велик президент. Да го разхождат насам натам докато мърда и няма проблем. Едва ли ще се сети, че е в лодката... Иначе като им видиш кандидатите за президент, да ти стане ясно докъде са я докарали. Ама то вечно блаженство няма...

56

Давай байдън

преди 2 месеца

Силата на лгбт джендъризма ! С бастуууна напрееееед ! 2 бастуна за всяка ръка, а 5етия забучен отзад, давай папардако- Джо-на ЛГБтайдън !!! Надупи.се и напреееед !!!!

55

Анонимен

преди 2 месеца

Ловците на духове и черната жена неочаквано добра комбинация.