54

пияница мистик

преди 2 месеца

Абе толкова сте ми смешни коментиращите тук, дето сте не повече от 10-15 човека. Пишете едно и също в продължение на десетилетия 24 часа, 7 дни седмично. Ами шижте си резултатите бе, дрогаре! Всичките ваши комунистически и промордорски партии - БСП, Изpaждане, сега и подполковническата Бeзличеи събрано в проценти не може да стигнете и на половината на евроатлантическите ГЕРБ, ДПС, ПП/ДБ :))) Иначе като ви чете тук човек може само да ви се смее на акъла и да си мисли, че едва ли не 100% от българите са комунисти и са срещу евроатлантиците :)))

53

Анонимен

преди 2 месеца

Е той,Бочко не искаше и първия мандат,затова предложи всичките си гербави калинки,знаейки,че никой няма да гласува за тях,освен ДПС,както и стана.Сега се прави на жертва,коронният му номер,когато стане напечено около него,и как всички други са виновни,само не и той.Преди изборите може за 12-ти път да скъса менискус,за да гласуваме от съжаление пак за него.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Тъй като правителство в близките 5 години няма как да има да се вкара в конституцията избори на всеки 5 месеца задължително до като на ГЕРБ им свършат парите за покупка на ромите и да идват нормалните от Възраждане да управляват с нормални министри не посочени от Козяк 16 а капацитети в своите области.Друг път няма.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Само Герб ! Другите са аматьори .

50

Така

преди 2 месеца

Има само двама нормални лидери в цял свят - Мелони и Милей.Всички останали са ненормални - или подкрепят Русия, или Байдън.Ми то едно и също бе!Да ви каже Милей какво е комунизъм - Денков, Петков, Байдън, Си, Путин, това е комунизъм.Леваци, крадци, мързели.Байдън и Путин, и двамата леваци, са от една страна на барикадата.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Буци е обиден на всички и всичко приема много лично.Сега ще си отмъщава както само той си знае и понеже лостовете на властта пак му се изплъзнаха,ще се опитва да ги разцепва с интриги и всякакви други средства,присъщи му от мутренските години та до днес.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Подкрепата за агент Сава е подкрепа за Путин и КГБ! Факт!

47

Така

преди 2 месеца

Величие откраднаха от ГЕРБ.Сега щяхме да имаме правителство.Радев чрез службите и ИО открадна.Комунисти.

46

До 41

преди 2 месеца

Голямо е егото на вожда.А иначе са пълна скръб!Знаем ги що за стока са,как печелят изборите и кой гласува за тях.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Без Герб, нещата ще потръгнат. Да не си точи ножа буци.Няма да стане

44

Анонимен

преди 2 месеца

Не ви искаме нито меда,нито жилото.Крайно време е да ви изхвърлим от политиката,въобще,вместо пак да ви сърбаме попарата.

43

Анонимен

преди 2 месеца

43 Тези избори да ги плати ДПС.

42

Анонимен

преди 2 месеца

40 Е, как пък досега, Пеевски не видя дерибеите в ДПС? Явно, подъл трик играе ДПС.

41

;)

преди 2 месеца

Избори до дупка, о йес! За сметка на народа, ооооо йес! Нека, нека

40

Даскалица до 36

преди 2 месеца

Както се казва - Сън в лятна нощ. Няма как да се съглася с написаното от вас. Герб СДС за пореден път провалят мандат заедно/без ДПС. Борисов се надяваше някой от ПъПътата да гласува за безпрограмния и безидеен кабинет. Но уви, не му се получи задявката. Чакаме истинска партия с истински национални десни идеи, за които да гласуваме! Няма как да ви харесаме претоплената за стотен път манджа.

39

Анонимен

преди 2 месеца

38 ГЕРБ са големи. Колко пъти са първи, сега с над 10% пред останалите. И могат да управляват. И ги подкрепя шефката на ЕК, шефът на ЕНП.

38

До 36

преди 2 месеца

Е как пък досега ГЕРБ не видяха дерибеите в ДПС и дружбата им беше неразривна,а когато се разцепиха,сакън,това не са нашите хора.Аааа,не така!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Вие сте извън сметките! АУТ! Никой не ви търси "подкрепата".

36

Цццц

преди 2 месеца

ГЕРБ решиха да се правят на големи и да дестабилизират държавата, като искаха по-голямо парче за себе си, сега нека си сърбат манджата, която сами си сготвиха.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Вашата подкрепа е като игра с дявола,така че,по-добре да я няма.