9

Правилно

преди 2 месеца

Трябва всички лидери да получават поне 25000 евро на месец, а не като нашия. С тая мижава заплата никой не го уважава.

8

Христо Христов

преди 2 месеца

До 8 "Обединена Европа е почти невъзможно начинание в съвременния свят. Трябвало е да се обединяват преди двете световни войни" - бас държа, че си най-про'с'тия в родата.

7

Христо Христов

преди 2 месеца

Вдигай данъците да има за Украйна, та про'с'таците дето гласуват Брюксел да ги управлява срещу една МРЗ, да изчезнат завинаги!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Едва ли. Бюрокрацията и корупцията ще видят сметката на ЕС. Обединена Европа е почти невъзможно начинание в съвременния свят. Трябвало е да се обединяват преди двете световни войни. Сега вече е късно, след като Русия държа в хватка толкова дълги години половин Европа. Всичко е прогнило от тях през годините на диктатурата. Положението е неспасяемо.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Майтап бе Уйли и как се постига финансова стабилност със зелени сделки , въглеродни квоти . Виж това с музиката за кокошките и куклите на прасетата си е сериозна работа в това направление .

4

Анонимен

преди 2 месеца

Че нали процъфтяваме, бе? Кво има да им се привежда в ред на "публичните финанси? До не би Урцула да е решила да върне онези 10 млрд?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ще си настроят и в Украйна немските вериги с тройно по-ниски заплати и двойни цени и ще им пият и на тях кръвчицата, точно това са им инвестиците то се видя а кой им даде най-добрите терени тука?

2

не ви трябват!

преди 2 месеца

ЗА ВОЙНА - "увеличаването на военното производство и подкрепата на Украйна ще струва стотици милиарди повече."

1

дадохте ги на зелени

преди 2 месеца

дадохте парите на зеления фасул - сега олеле!