85

Алов

преди 2 месеца

Продавайте 2-3 милиона парчето

84

Анонимен

преди 2 месеца

Но постепенно Ура се е свивала, давайки начало на нови държави с друг език. И накрая се е свила до днешна България.

83

Анонимен

преди 2 месеца

Древната ни държава Ура, е била огромна, на няколко континента. И май е включвала на практика цялата бяла раса. Оттам е изразът арийска раса.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Тази статуя на бог Бал е 2.10 метра, защото хората в древността са били по-високи. Ние сме били гигантите, строили пирамидите.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Тора ( от наща древна дума тур, тор, значеща Бик) е наш арийски български кодекс от закони. Бикът Уран ( златното слънчево теле) е съществен в наща религия, защото оре браздата, по която слънчевата змия минава. Има го на розетата ни, но и във Варненското и Панагюрското съкровище. Истар е и богинята в гробниците на гетите. А тя е и египетската Исида. Ние сме строили пирамидите. Много наши фолклорни женски костюми имат украса пирамиди, триъгълници.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Хермес Трисмегист или както го наричат в Египет Тот. Ние го наричаме Луцифер.

79

Бойко Българоубиец

преди 2 месеца

Продадох я на черно хехе вече имаме реплика за пред матриала ГЕРБ ПОБЕДА!

78

Анонимен

преди 2 месеца

През соца откривахме панагюрски съкровища и още кво ли не . Тогава къде бяха - Ню Йорк таймс и Форбс ?????????? Сега от един камък сензация правят а при соца от златни съкровища нямаше нужда никой да разбира :)

77

Анонимен

преди 2 месеца

Да не я откраднат я от Смисониъ, я от Британския музей. В британския музей има крадени неща от цял свят.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Думата Балкан, Бал Кан , освен планина на Бал и бяла слънчева планина, означава също вулкан. Вулканът Меру, Мира, Мара в Арктика, от когото идва и името на арийската богиня Мария, майка на ХОРисто, тя е земен образ на Истар ( Искар). Защото във вулкана ( като женски орган) бога на небето Ур влиза в земята.

75

Анонимен

преди 2 месеца

И ТОЯ ГЕРБАДЖИЯ ПОДМАЗВАЧ ЦЯЛ ЖИВОТ ВИСЯ НА МАРКУЧА НА БОКО

74

Анонимен

преди 2 месеца

Жените ни, палейки домашното огнище, са имитирали Истар ( Искар), която пали слънцето във вулкана Меру. Затова и в песента Назад, моме Калино те възпяват образите на богинята Истар.

73

смях

преди 2 месеца

не знам на какво са вярвали предците ни, но след като днес сънародниците ни вярват на " аз вярвам на този човек ", съм безмълвен !

72

Анонимен

преди 2 месеца

Песента ни Назад, моме Калино доказва образите на Истар ( Искар). Но пята с всичките й куплети. Сокол пиле, горско пиле. Риба мрена. Люта змия. Църна чума ( богинята косач, която коси житните кръгове, душите на хората). Наще думи остарявям, стар идват точно от това, че Истар коси старите хора, които са узряло жито. Английската дума стар също доказва, че звездите са палени от наща Истар.

71

Даааа...

преди 2 месеца

Сега е момента държавата и ние като общество да се заемем и да направим България една красива приказка. Всички видим туризъм може да се развиват, имаме всички дадености, покрай огромните жеги в южните страни, можем да спечелим много.Черноморието ни е прохладно, бутат се и се изграждат чудесни курорти, не с огромни хотели, а планините ни са уникални. България е непозната а толкова богата. И за да не станем като страните със свръх туризъм , трябва да сме скъпа и бутикова дестинация.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Превръща се в змия, но по-късно са вярвали, че и в жена риба - зарена, сирена, урсалка, русалка. Песента Назад, моме Калино доказва всичко. В нея жената се превръща точно в образите на богинята Искар ( Истар). Птица сокол, горска, но в смисъл на планинска е било, защото думата ни гора означава и планина на стар български. Змия. Риба мрена. И църна чума - бигинята косач с косата

69

Анонимен

преди 2 месеца

Статуя, и кво?

68

царят е гол

преди 2 месеца

Америка с най-лошия президент в историята си е стимул за всички умопомрачени диктатори в света и американската тромава демокрация е показателна за още по тромавия Алианс.Бързо се забрави че именно Тръмп извади кирливата риза на безполезния НАТО и въведе минимума от 2% както и намаляване на водещата роля на Щатите на световен полицай!Той идва отново и едва тогава може да се очаква нещо полезно от подобни срещи!

67

Анонимен

преди 2 месеца

Финикийците сме ние. Най-древната цивилизация, урийците, арийците. Та, мисълта ми беше, че предците ни са вярвали, че Искър през зимата, полярната нощ , се превръща в змия, но и в жена риба - затена, ситена, урсалка, русалка. Вижте текста на песента Назад, моме Калино. Тя е доказателството.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Понеже свещеният арийски вулкан планина Меру, Мира, Мара е била сред вътрешно море, българите са вярвали, че птицата богиня Истар ( Искар) може да се превърнеи в змия, и в риба - сирена, русалка. Сирена - Зарена, защото пали Зарата, Слънцето. Има я на древни строежи, с образ на жена риба. Затова наща река Искар е кръстена на нея.