145

Анонимен

преди 2 месеца

Руснак получава повестка в армията:С кого ще воюваме? С фашистите? А срещу кого?

144

Анонимен

преди 2 месеца

В Украйна,на бойното поле, изгаряха остатъците от руския пенсионен фонд

143

Анонимен

преди 2 месеца

Икономическите санкции не са страшни за Русия,защото тя няма икономика

142

Анонимен

преди 2 месеца

Враговете на Русия са страните,където населението живее по-добре от руснаците. И с всяка година тези врагове стават все повече и повече

141

Треньор по бокс

преди 2 месеца

Рядката ракета е малко както рядка укросвинска ***...!! ДА СЕ ГОТВИ ОДЕСА ТИК-ТАК ТИК-ТАК ПАВЕЛКЕ ТИК-ТАК.........

140

Анонимен

преди 2 месеца

Каква е разликата между Хамас и Русия?Тероистите,за разлика от Русия, поемат отговорност за извършени терористични акции.

139

Треньор по бокс

преди 2 месеца

ПРОЕКТА "404" СЕ ОБЯВЯВА ЗА ЗАКРИТ..!!! ДА СЕ ГОТВИ ОДЕСА......

138

ООН

преди 2 месеца

Вече излезе със становище: ракетата е руска и нрочно изстреляна по болницата.

137

Анонимен

преди 2 месеца

Украинска жена във видеото твърди, че неизвестни лица са отровили водата, донесена в "Охматдет".Според нея доброволците и полицаите са получили химически изгаряния и отравяния.Изглежда, че на украинските власти им се иска да окачат повече трупове на ракетния удар на тяхното ПВО, което се опитват да припишат на Русия.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Украинските власти организираха кампания за конфискуване на снимки, публикувани от жители на Киев, показващи поразителните елементи на ракета за противовъздушна отбрана. Множество публикувани снимки и видеозаписи от Киев ясно потвърждават факта на разрушения поради падането на украинска ракета за ПВО, изстреляна от ЗРК в града.Подобни истерии на киевският режим се случват от няколко години и всеки път в навечерието на поредната среща (среща на върха) на техните покровители от НАТО.

135

Анонимен

преди 2 месеца

Ню Йорк Таймс: Американски военни разстрелват в Украйна пленени руски войници. Във ВСУ има поделение, което стреля по предалите се руснаци. Според Каспар Гросе, немски медик, който се озова на фронтовата линия, това е разузнавателната Избрана рота, която се бие в състава на 59-та бригада на ВСУ. Няма съмнение, че става дума за специални сили на НАТО, воюващи под фалшив флаг. Между другото, наказателните сили се ръководят от американеца Райън ОЛиъри, уж пенсиониран американски военен.

134

Историк

преди 2 месеца

Директора на бомбардираната болница излезе и заяви, че този терористичен акт на руснаците не само, че НЯМА да пречупи украинците, ами и затвърждава волята им да се справят с руския агресор и престъпен народ.

133

Мен

преди 2 месеца

Единствената причина да бъде ударена детската болница е наличието на руски ракети на територията на Украйна!

132

Анонимен

преди 2 месеца

Мдаа,стига оправдания. Благороден дружелюбен обстрел с братски ракети ли беше?

131

Анонимен

преди 2 месеца

Аз пък съм сигурен,че пилотите на тези самолети,ще ги ликвидират. Даже и войната да свърши,ще ги търсят както мосад търсеше хитлеристи. Няма да им простят.

130

мдаа

преди 2 месеца

До Историк - Отломки от ракета могат да снимат от което и да е място и да го представят за друго място. Отломки на Х-101 в завод Артьом могат да намерят поне 5. Видя ли двете видеа в телеграм Резидент, на 5- ракети Х-101 и една друга? Ракетата, която удря болницата определено не е Х-101. На клипа се вижда даже с просто око, а какво остава при задълбочен анализ.

129

Историк

преди 2 месеца

До мдаа "Наистина рядка ракета, защото не е руска" Вече са публикувани и снимки с отломките от руската ракета. Х-101.

128

мдаа

преди 2 месеца

Наистина рядка ракета, защото не е руска. намерете и изгледайте видеата. Вижда се и с просто око. Руската Х-101 е доста по-голяма и с по-големи крила. Всички падат отгоре и малко в дясно на екран на територията на завода. Другата ракета пада отгоре и в ляво на екран на територията на болницата. Фасадата на съседната сграда е ударена с отломки. Такива има в ПВО ракетите, защото тяхното действие е такова, да избухнат на пътя на целта и да я обсипят с отломки.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде Бобик, донеси кокалче.

126

Анонимен

преди 2 месеца

Минимално поражение?!!! Абе що за хора сте,парцали московски! Цяло отделение по хемодшализа го няма. Знаеш ли колко място заема хемодиализен апарат плюс леглото на пациента. И тези деца като са закачени там 3-4 часа не могат да мръднат.