85

до 78

преди 2 месеца

Ама Борисов ли ти го купи?

84

до 80

преди 2 месеца

А бе то повечето българи помним кой вдигна тока тройно през 2913 и бе изгонен с камъни.

83

Анонимен

преди 2 месеца

Капейските пенции пак реват, че се осигурявали на минимална и се правили на тарикати да не внасят осигуровки. Те сега са същите на социал и пак реват. Ми идете в рая на путинарко ве що седите в ЕС?

82

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 78 Е, аз пък си купих тристаен в София в Иван Вазов ПРЕДИ Бойко Борисов за 33х долара. Тогава цените бяха в долари. Поскъпването на жилищата е непрекъснат процес.

81

бая миряни на будата

преди 2 месеца

Над 800 000 живеят с минимална пенсия

80

Анонимен

преди 2 месеца

то това ако е живот ееее.....

79

Анонимен

преди 2 месеца

До 77 Форумният Елън Мъск с двете ферарита на село пие ли си хапчетата редовно?

78

qwerty

преди 2 месеца

Основната причина да ни се намали покупателната способност последните няколко години тоест инфлацията, не е вдигането на заплата и пенсии, а вдигането на цената на тока от лятото на 2021, после и ценита на горивата, на газта... ето тези неща правят инфлация. Затова цените на ток, горива и разбира се вода трябва да се ниски и на регулиран пазар за всички. Вдигането на заплати и пенсии беше следствие...

77

Анонимен

преди 2 месеца

"Инфлацията за последните 2 години е колкото за предходните 10." така е по цял Свят. Едва ли ПП, ГЕРБ и Гошо от Копиловци са виновни.

76

Анонимен

преди 2 месеца

При Борисов преди 10 години си купих апартамент в София за 40 хиляди евро тристаен панел в Дружба. Днес подобен на моя го продават за 150 хиляди евро. Знаете ли с днешните заплати кога нормален човек може да ги спести. 3 - 4 пъти са скочили цените от времето на Борисов.

75

до 66

преди 2 месеца

Урбанизацията беше 19ти век, приятел... 2024та няма ограничения откъде да работиш. Всичко е дисанционно. Всичко, ама всичко всичко... Е, ся ако си продавач, счетоводител или друга професия от 17ти век, само ти можеш да си помогнеш... Изключваме лекари, учители, разбира се. Пожарникари и милиционери са заменими от ИИ.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Инфлацията за последните 2 години е колкото за предходните 10.

73

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 55 Хубаво е, че пенсиите се удвоиха, ама и цените се удвоиха.

72

Анонимен

преди 2 месеца

При Борисов пенсията ми беше 461 лв. Асен Василев ми я направи (след няколко увеличения за 2 години) 1078 лв. Ха познайте сега, за кого ще гласувам на следващите избори.

71

Анонимен

преди 2 месеца

До 65 Не ми разправяй глупости социалистическо старче. Имал си чисто нова 15 годишна жигула. Качествена - друг път. 50% от ладите влизаха в сервиз до 30 дни след като излезеха от мототехника. А дрехите - при социализма децата масово износваха дрехите на по-възрасните си роднини. И едни обувки минаваха 5 пъти през обущар, преди да ги хвърлиш.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Увеличили ти били пенсията, ама и баничката беше 80 стотинки, а вече е 2 лева. Тоест нищо не са ти увеличили. Не помниш ли , че при Виденов си вземал по 50 хиляди лева заплати, ама са се равнявали на 20 долара, а ааа

69

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 58 - Замразени заплати и пенсии при Боко, ама и инфлацията замразена. А сега се вихри яко и е изяла де що и увеличение имаше.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Омразата ви разяжда отвътре- омраза към пенсионерите, омраза към инвалидите, омраза към турци и роми... само омраза струи на талази. И медиите насърчават всичко това.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Парите от Сребърния фонд бяха откраднати от Борисов и Дянков още през 2011-та. Затова 12 години при ГЕРБ пенсиите бяха замразени. Сега се наблюдава известно съживяване. Лично моята за последната година беше увеличена 3 пъти с общо 328 лв. Без да смятам и предстоящото от 1 юли увеличение.

66

Анонимен

преди 2 месеца

При тлъстия крадлив похотливец пенсията ми за 12 години не мръдна и стотинка. А след него, за 2 години имам 3 увеличения - общо с 516 лв .