334

свобода на словото -

преди 15 години

Вече не останаха истински журналисти в ефира на бг телевизиите - маргарита михнева, найо тицин, иво инджев, кеворк кеворкян и сега и коритаров - все професионалисти държащи си на професията Журналист и отстояващи истината и най важното за тях е хората да са информирани и да вземат нужните факти за това с всякакви средства - единствено в името на негово величество зрителя. Успех на Критаров, той ще си намери място в някя друга телевизия, ама то май не останаха независими - всички пускат само поръчкови материали и уж нещо си разследвали. Жалко за нова тв - остнаха й само Господари на ефира и както е тръгнало може само от тяхната си нова телевизия да си пълнят предаването:)да живее свободата на словото и етичния кодекс на бг журналистиката!

333

Ge4i1970

преди 15 години

Съжалявам, но вече не ми е интересно да гледам "Здравей България"! Харесвам Георги Коритаров и Лора Крумова, добър екип бяхя, а Вие ни лишихте от най-хубавия сутрешен блок в ефира!!! МНОГО СЕ ИЗЛОЖИХТЕ!! !БРАВО!!! Не че Лора не води добре предаването,но без Коритаров е скучно. Със сигурност няма да вземете предвид мненията на зрителите, но ние сме длъжни да кажем какво мислим по въпроса. Няма да сгрешите, ако го върнете в ефира на НОВА. Пада ви рейтинга, бе хора, не разбирате ли???

332

anonimen

преди 15 години

РЕД Е НА СЛЕДВАЩИЯ ПСЕВДОИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ БАРЕКОВ!МАХАЙТЕ ТИЯ СЕЛСКИ ШУШУМИГИ! БРАВО ЗА УВОЛНЕНИЕТО НА ЕДИН НЕДОСТОЕН ЧОВЕК!

331

kkk

преди 15 години

Абе, хора добре ли сте? Това е доносник /кой знае на колко чове4ета е сма4кал живота/, поръчкаджия и послушен изпълнител, иначе никога нямаше да го пуснат да отиде в Св. Европа и то в онези години! Мислете !!! Как може от една шушумига да излезе достоен човек??? Той мисли това което му кажат да мисли! Чий интереси мислите че защитава??? НЕ НАШИТЕ!

330

преди 15 години

ДА ВИ Е..А НОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ БЕЗ СУТРЕШНИЯТ БЛОК НА КОРИТАРОВ - страшен късмет съм извадил в този живот , че са ме излюпили в тая шиб.... държава...като българин..

329

мима

преди 15 години

Споделям мнението Ви относно уволнението на Коритаров. Така бяха "отсвирени" Иво Инджев, Найо Тицин,..... но къде е "будната" журналистична съвест да застане зад него по подобаващ начин. Заливат ни с разни простотии / Биг Брадър, Денсинг старс, Сървайвър / и куп други глупости! Нищо стойностно и качествено по разните каналчета. Може би Бареков се надява да стане N 1, ама няма как - голяма *** е станал и той. Единствено Сашо Диков взе отношение по въпроса за Коритаров, или има и други - просто не съм гледала, поправете ме ако е така!

328

Diana

преди 15 години

Как може да го уволнят ОМГ ОМГ ОМГ

327

преди 15 години

Не твърдя, че съм прав. Но като ненормален (според приятелите ми) съм ставал толкова години в 6:50 само и само да не изпусна нещо интересно в "Здравей България". Благодаря ви, че изгонихте Коритаров. От тук на сетне ще се наспивам и хич не ми пука за никакви сутришни блокове и т.н.

326

надето

преди 15 години

толерират се само тези дето слушкат.честито на всички ***

325

I

преди 15 години

СБОГОМ НОВА- единствено заради него следяхме "Здравей,България"

324

my

преди 15 години

за кой ли път в страната бива изгонен журналист от някоя медия? СБОГОМ НОВА!!!

323

Кънчев.Д

преди 15 години

Горко им на ЛАИЦИТЕ !Коритаров е желан във всяка уважаваща се телевизия.За съжаление у нас вече няма такава."Нова" изгуби не-само журналиста, но и всички нас !!!!Забравям за този канал ......!

322

преди 15 години

Няма нищо ново в"нова"тв всичко е добре забравено старо.Изтривам "нова"тв от менюто на телевизора си и вероятно до няколко дни ще спре да ми липсва сутрешния блок,а след това със сигурност ще ги забравя,но Коритаров няма да забравя никога ЖЕЛАЯ УСПЕХИ И ЗА НАПРЕД НА КОРИТАРОВ,А НА"НОВА"ТВ КАЗВАМ ЕДО ГОЛЯМО СБООООООГОООМ!!!!!!!!!!!!!

321

преди 15 години

Отдавна следя всяка сутрин "Здравей, България", най вече заради Коритаров и Лора, за мен лично няма по-добри водещи на подобно предаване. Смятах, че поне Нова телевизия е независима и обективна. Но уви, явно за пореден път съм се излъгал?!? Искам само да кажа от този форум на г-н Коритаров, на когото сигурно му е много тежко в момента - дръжте се, много българи са с Вас и мислят за Вас, това са тези, които все още могат да разсъждават и гледат на света реалистично! Здраве и успех ви пожелавам!

320

Nabliudatel

преди 15 години

Съпоставяйки случилото се с Коритаров и действителността от преди 10 Ноември 1989, като чели не се е променило много. Следвайки здравия разум (доколкото такъв е останал) се чудя до къде би стигнал полическият цинизъм засегнат в отвореният ефир наред с отделните личностти и кръгове от компании попадащи под чадърите на политическото покровителство!Малко са журналистите от ранга на Коритаров... много лесно се продава доверието в тях, което е жалко... Много жалко... Лора успех... Ще ти е нужен, защото наследството, което Коритаров ти остави като кредабилност, както дигаше рейтинга на НТV, така и много лесно за 2 дни да го срине!

319

Цветанов

преди 15 години

В България неудобните се премахват, цели правителства се купуват, а мафията закалява надмощие. Поредното доказателство е уволнението на Георги Коритаров. Жалкото в случая е, че всички ние виждаме как шепа хора са ни хванали за гушите и взимат и последните глъдки въздух, мачкат ни и правят живота непоносим. Разни олигарси, мулти милионери и милиардери... масони и други подовни пиявици, ни взимат хляба, насъщния такъв... който според конституция е общ. Как може едно правителство, да дава бизнеси за милиарди на еденици... а останалите милиони да гладуват!?Коритаров беше от малкото, на който не им пукаше от гнусната система... и разбира се, беше премахнат. г-н Коритаров, една телевизия може да е по-силна от един неен кадър, но народа е по-силен от която и да било телевизия, ние сме с вас!

318

mama

преди 15 години

Г-н Коритаров дерзайте ние сме с вас

317

BG

преди 15 години

ВАЛЬО ЗЛАТЕВ БИЛ ВРАГ 1 НА ЕМИЛ КЮЛЕВКогато на 1 май 2007 г. петролният магнат Валентин Златев реши да се ожени, тръгнаха залози кой ще кумува на ВИП сватбата на олигарха. Някои залагаха на Бойко Борисов, други бяха убедени, че високата чест ще бъде оказана на някой важен бос от Москва. Мистерията бе подхранена и от самия Златев, който гордо се похвали, че кум ще му бъде не кой да е, а бигбосът на петролния гигант Лукойл" - Вагит Алекперов.И до днес мнозина твърдят, че Алекперов дори не е уважил пищната венчавка на васала си от София, макар самият Златев да поддържа версията, че именно руският кръстник е кумувал. Истината е, че брачен свидетел на сина на последния комунистически кмет на Правец стана руснакът Гав-риил Юшваев, чието състояние се оценява на приблизително 1 милиард евро.Разточителната сватба на Валентин Златев за манекенката Люба е струвала на 43-годишния петролен бос около 5 милиона евро. Пищната венчавка показа, че родните манекенки все още се котират пред едрия капитал отлично.Много преди да се ожени, босът на Лукойл" Валентин Златев успя да натрупа лично състояние, което в нормална държава би стигнало и за правнуците. В тъмна държава като България, в която никога не се знае кой как е спечелил милионите си, на кого ги дължи и колко ще живее, дори състояние от 400-500 милиона лева не прави по-спокоен притежателя им.Странно, но един от най-богатите и влиятелни хора в България, на когото често гостуват Георги Първанов, Сергей Станишев, а Бойко Борисов неизменно вдигаНОВОГОДИШНИ наздравици в правешкото му имениее твърде скромен относно популяризирането на биографията си. За Валентин Златев почти липсва информация за първите 30 години от живота му. Знае се единствено, че баща му Веселин Златев е последният кмет на Правец допреди падането на Тодор Живков. Естествено, Златев-старши е бил личен приятел, или хайде - доверен човек на Тато, който много преди настъпването на 10 ноември открил пропуските на комунистическия строй и осъзнал, че капитализмът отразява по-добре неговата същност.Валентин Златев завършва висшето си образование в Москва, където следва заедно с настоящия кмет на Бургас Димитър Николов. Впрочем именно Златев урежда номинацията на Николов за градоначалник на морския град от листата на ГЕРБ. За политическите кадрувания и ло-бизъм на 43-годишния оли-гарх обаче ще стане дума по-долу.В средата на 90-те Валентин Златев вече е един от най-влиятелните дилъри на петрол и туристически босове, а орбитата му от компании го прави влиятелен играч дори в банковия сектор. Още оттогава ясно си личи връзката на Златев с руския олигархически елит. В средата на 90-те роденият в Правец бизнесмен е ортак с Емил Кюлев. Впоследствие конфликтът на интереси превръщаЗлатев и Кюлев в непримирими враговеДнес дори напредналите в икономиката и банковия сектор трудно могат да хванат спатиите на петролния бос и се объркват от честото му прехвърляне от банка в банка, които на свой ред я фалират, я с

316

pufana

преди 15 години

Опростяването и посредствеността е повсеместна. Цитат : "Там където Глупостта е на почит, Умът е безумие" т.е. качествата му са по скоро недостатък и трън в очите.

315

mitko

преди 15 години

МИНИСТРИ,ОЛИГАРСИ,ПИАРКИ,МУТРИ И Т.Н. - ВСИЧКО СИ БЕШЕ ЧИСТА ИСТИНА - И УБИЙСТВОТО НА ЧОРАТА,И БРЕНДО И ВСИЧКО!!!!! ДА СЕ РАДВАМЕ,ЧЕ ОЩЕ НЯМА УБИТ ЖУРНАЛИСТ В БГ-ТО,КАКТО СЕ СЛУЧВА В ПО-МАФИОТСКИ ДЪРЖАВИ,НАПР.РУСИЯ.... - НАШАТА МАЙКА- КЪРМИЛНИЦА ОТКАРАЙ ВРЕМЕ....