79

1

преди 3 месеца

Почти като хората...

78

Анонимен

преди 3 месеца

Животът няма смисъл.

77

Анонимен

преди 3 месеца

семейство наркомани, какво чудно има, при семействата на алкохолици е същото но с побоища

76

Лагрестин

преди 3 месеца

Някои хора не могат да разберат,че с начина си на живот не са полезни на самите себе си,а оттам и на своите деца.Те бързат да кажат,че другите ги "осъждат" и че никой нямал правото да им казва как да живеят.Да,това е така,но после същите хора страдат и обвиняват някой друг,че им е провалил живота.А е добре всеки човек,доколкото е възможно винаги да се придържа към здравия разум,преди всяко свое действие.Не е лесно,вярно е,но е за предпочитане от прибързаните и емоционалните действия.

75

До простата истина

преди 3 месеца

Вярно си ***, ама с истината нямаш нищо общо. Каква перестройка като съм набор 83.Работих в Москва година преди да започне войната. Въобще не си длъжен да ми вярваш, аз просто споделям информация .Друг е въпроса ако нямаш мозък, та да я поемеш.

74

Гризел

преди 3 месеца

Днешните хора знаят само едната страна на медала.Те не искат да спортуват и да общуват,а искат да запалят една "весела" цигарка,да пийнал малко алкохол,да вдигат нещо и това да им реши проблемите или да ги накара да ги забравят.Те дори не умеят да четат вицове,да се забавляват нормално и т.н.,а от скука търсят как да избягат от реалността и да си изключат сетивата.После се чудят защо децата им са нервни,болнави,с паник-атаки,различни дефекти и т.н.Този начин на живот си има цена.

73

Гландрагор

преди 3 месеца

45-те години забрани доведоха до това,че днешните хора искат всичко да пробват,без значение дали е полезно или не:било дрога,било алкохол и цигари,било безразборен секс,било да карат пияни и дрогирани на висока скорост и т.н.Внуши се,че цели поколения,че е "модерно" да бъдеш бунтар и от това печелят всякакви дилъри,кукловоди и др.,желаещи да имат под контрола си безволеви,манипулируеми и групави хора.

72

Атмаджа

преди 3 месеца

А бе,те днешните хора само философстват и всичко знаят."Райският" газ бил безвреден,"тревичката" била безвредна,цигарите били безвредни,алкохолът бил безвреден...После се чудят защо били толкова неадекватни,агресивни,болни и т.н.Чудно ми е,като си здрав,защо ще ползваш каквито и да е вещества и то дето ти ги продават случайни хора от улицата?

71

Мустак Чалок

преди 3 месеца

На такива трябва да се отнема възможността да се размножават.

70

Пеев

преди 3 месеца

Никой не избира родителите си.Тези на снимката не са виновни.Виновни са тези,които са ги възпитавали.За съжаление ще страда детенцето.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Бирата е течен хляб, дето има 4-5 % алкохол, райския газ също ми се струва безвреден, но знам ли сега колко са чувствителни младите майки :)))

68

Анонимен

преди 3 месеца

Ние едно време си разказвахме вицове

67

Анонимен

преди 3 месеца

Ние едно време си разказвам вицове

66

мама героиня

преди 3 месеца

В качеството си на лекар-специалист ли твърдиш ,че райският газ е безопасен!Брей ,че самочувствие на всичкознаещи!

65

простата истина

преди 3 месеца

До До Бай ИванИзостанал си баце! Така беше в Москва и в Русия по дивите години на перестройката.От няколко години насам нещата са коренно различни.Русия е далеч по сигурна вече е потвърдено от всички включително и от Карсън Такър който лично ходи да се убеди-щото е многодетен баща.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Нелта и тя, се е насмукала с нешо, баяяяяяят по-мощно от райска газ, кат гa гледам писи по ниграмодно и *** мени

63

Анонимен

преди 3 месеца

До 67 кви гупусти прикааш ъе ти нинурлауен ли со ъееее ейййй

62

Анонимен

преди 3 месеца

Просто млади.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Ама имината на кратци мушентници други ни го пишити нали е

60

Анонимен

преди 3 месеца

Брех брех муралости с муралостити ви