22

Само ще

преди 3 месеца

Налеят още пари в аптеки Марешки .Днес питах,те ще продължат да работят със Здравната каса .

21

АМИ, ПРАВИЛНО.

преди 3 месеца

Файдата от НЗОК Е НЕКАКВА----ДОРИ ИНСУЛИНА ЗА ХОРАТА НЕ Е СИГУРЕН!!!!КЪСАЙТЕ ДОГОВОРИТЕ!!!!

20

?

преди 3 месеца

За личен лекар час - за следващата седмица, а на мен лекар ми е нужен сега. Повечето специалисти не работят със ЗК. Електронни рецепти. Аптеки не работят със ЗК.Та къде е достъпното здравеопазване срещу платени осигуровки?

19

dl

преди 3 месеца

Не мога да разбера какво искат.Аптеките са найоборотните"магазини",винаги е било така.Защо не казват каква надценка си слагат при условие,че по здравна каса печалбата им е гарантирана.Като не искат да работят с НЗОК,техен си е проблема.Не трябва да се отстъпва,ама трябва политически кураж,всеки иска допълнителни пари,все малко им се вижда

18

AI

преди 3 месеца

Истинските фармацевти бяха едно време. Тогава те изготвяха лекарства. Сега са обикновени продавач-консултанти. Така или иначе след по-малко от 10 години аптеката ще представлява една голяма вендинг машина, свързана с Интернет.

17

анонимен

преди 3 месеца

Аз скъсах със здравната каса още през 2020 г., по време на кризата! Просто оставих рецептурната си книжка и започнох да си купувам лекарствата свободно! Намалението бе толкова незначително, че като отидеш на лекар, за да ти ги изпишат, дори и за три месеца, таксата не покрива намалението! Само си губиш времето да се редиш при джипито! Сега моите хапчета ги няма в списъка на безплатните и пак ще продължа да си ги купувам безплатно! Прави са аптекарите, няма да работят на загуба!

16

Митю

преди 3 месеца

Напишете кои са тези аптеки, да не стъпвам там.

15

Кармазъ Сикмиш

преди 3 месеца

А колко лесно е да направиш държавна аптечна структура и да продаваш на народни цени. Другите ако издържат. Ама държавата иска, но ако може друг да го направи.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Суверенът Пеевски няма излишни пари да дава на аптекари. Има още една вноска за бентлито и заминава за Дубай да си почине.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Е, сега вече със сигурност ще фалират. Избора си е техен.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Основното им искане е за доплащането за обработка на рецепти!!! За обработена рецепта взимаха по 5лв и задължаваха лекарите да изписват лекарствата по на 4-5 рецепти и така аптеката сгъваше по 25лв от всеки клиент! Промяната е всички лекарства да са на една рецепта, тоест максимум 5лв на клиент!Наглост и арогантност! Търгаши!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Да направят тестовете за ковид задължителни, ако искаш да излезеш в отпуска. Да се завъртят парите в системата и да тръгне икономиката.

10

баба мара

преди 3 месеца

да ги закриват на тяхно място ще доидат други доплащането в различните аптекиза скрателто20 е от 32 до 57 лв за 28 хапчета офиц цена 120 лв

9

Анонимен

преди 3 месеца

Cвpъxбюpokpaцuятa uзяжga бюgжeтa, въgu kopynцuя, лoбucтku зakoнu, kapтeлu, мoнonoлu, caмopaзвъжga ce u yнuщoжaвa gpeбнuя u cpegнuя бuзнec, cлeg koeтo зanoчвa ga ce caмouзяжga...

8

Анонимен

преди 3 месеца

Като няма кой, Главчев е виновен. Той да намери парите да нахрани гладните фармацевти-милионери.

7

И ще се

преди 3 месеца

Превърнат в дрогерии.Ссмо аспирин и хранителни добавки.Може да минат и без фармацевти.Ще спестят и от заплати.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Сега подават заявления, после ще ги оттеглят, защото ще разчитат само на прадажби на аспирин. Били недоволни, че на една рецепта могло вече да има повече от три лекарства, че им плащали на рецепта.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Почна да става ясно дали имаме нужда от парите по ПВУ. На много хора ще им се изясни хубаво ли е да има съдебна реформа или не.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Нещата на територията май отиват към приключване. Всеки гледа да опапа като за последно и после кой накъдето види.

3

Анонимен

преди 3 месеца

То няма проблем. Кво ще обсъждат?Същото трябва и за "частните" болници издържани от НЗОК.