152

Фалафелов

преди 3 месеца

До Не е ли ясно? Не е ясно тавариш, в мрежата е пълно с холопи от донбас които се жалвт от руския мир. Разбира се те са достатъчно кyxи *** за да не проумеят че при руския мир другояче не може, но дали донбас ще се върне в украйна не зависи от тях, а само то Америка дали ще даде достатъчно джепане на укрите. Те знаят как да боравят с него и ще заврът путиноорките в rъза на сабаката.

151

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

До Фалафелов: Няма как да стане това. Крим, Донбас, Запорожка и Херсонска област са вече части от Руската федерация. След осем години гражданска война в Украйна руското население там вече не иска да живее в една държава с националистите от Киев. Ако някой си мисли, че руската армия ще се изтегли и ще ги остави на изтребление много се е объркал.

150

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен *** И на мен ми бяха много любими, хеле Рамазанката с фототапетите.

149

Анонимен

преди 3 месеца

Обратно се прави, Орбанарски. Първо се призовава агресора, после жертвата. Не ставаш за дипломат. Объркал си реда.

148

Фалафелов

преди 3 месеца

Зелю точно затова работи. В момента в който и последния путинопитек с оръжие в ръка се окаже в законно признатите граници на путинландия от 91ва, огъня ще спре незабавно. Дотогава *** ще се жалват по соц мрежите колко тежяло било на фронта. Видяхте ли ония двете братчета как се жалваха че щурмували Вълчанск, получили звездюлей и пак ги искат да ги пращат там. Молят се на бащицата който ги прати да не ги праща, ама той засега не чува, ще трябва да му отпушат ушите иначе няма да стане.

147

Анонимен

преди 3 месеца

Винаги когато отстояваш националния си интерес те уважават. Зеленски спомня ли се нашето мекотело, което се виеше в краката му и му даваше каквото си поиска включително и ядрени блокове? Май не, плу жеците и националните предатели с 12% одобрение никой не ги харесва. След здравизване в Денков, Зеленски си е мил ръцете дълго и безутешно. Такава смрад и гнус рядко се среша на планетата.

146

Гошо

преди 3 месеца

Кой е Зеленски? - НИКОЙ. Той е с изтекъл мандат и без правомощия. Всеки подписан от него документ е без юридическа стойност. Стига сте величали този наркоман достатъчно поразии направи.

145

анонимен келеш

преди 3 месеца

Абе някой има ли си на идея къде потънаха любимците ми Рамазан Кадиров,Армагедон Суровикин и генералът ТВ водещ Конашенкович?:):):)Живи ли са умрели лиса,никой нищо не казва.Изчезнаха резко:):):)

144

бай Пешо

преди 3 месеца

да де, ама не се казва нищо за Закарпатието? Май сделката стана, а ?

143

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "Хайде да вложим малко въображение" Точно така. Бандитите националисти дойдоха в дома на хората в Донбас, започнаха да убиват наред, а оръжието, до което трудно достигнаха украинците там, успя да им запази живота цели 8 години.

142

Павел

преди 3 месеца

Пак ли Киев за 3 дни, а ватя?

141

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде да вложим малко въображение- в дома ви дойдат бандити, убиват ви детето,родителите- а някой си идва да ви моли да обмислите да се предадете а не да използвате оръжието до което трудно сте се добрали и сте убили 2/3 но остават още четерима- как ще постъпите вие- аз бих го изхвърлял и бих продължил с останалите-защото те дойдоха в моя дом, а не аз!

140

Абсурд

преди 3 месеца

Спиране на огъня ?! Точно когато САЩ са готови с доставките на авиация, ракети и всякакво оръжие и боеприпаси? И с планове за кампанията? Абсурд.

139

Анонимен

преди 3 месеца

До Малко за политика Тука целта не е Украйна да спечели войната, а Русия да загуби войната. Погледай и ще разбереш как стават нещата.

138

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

В росия забраниха да живееш без деца, да нямаш деца било "екстремистка идеология". Ще се доуточни дали Путин лично ще опложда бездетните семейства.

137

Да попитам

преди 3 месеца

Сигурни ли сме, че в Украйна се води война. Щото само Президентът на Тимбукту не е отишъл в Киев. В началото ни правиха шоу как "тайно" отиват в Украйна. Сега всеkи си ходи в Киев когато му скимне.

136

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Най-накрая росия стигна до Киев. Пръв влезе другаря Орбан.

135

Анонимен

преди 3 месеца

Как да го спре този огън, като ще секнат потоците от кинти и други благинки за "елита" в Украйна !? След това ще трябва и избори да се провеждат, а любовта към вожда е на привършване. А хората могат и да започнат да задават неудобни въпроси за напразно загиналите и съсипаната страна и някой ще трябва да отговаря! Така че спирането ще стане с безусловна капитулация.

134

Анонимен

преди 3 месеца

Справедливия Мир на Зелю - 2/3 от покрайна се предава на Русия като обезщетение за щетите, а той самия - на народен съд.

133

Малко за политика

преди 3 месеца

Украйна не може да спечели война срещу Русия, това беше ясно още от самото начало. Въпросът е, колко още украинци трябва да загинат, за да се реши Зеленски наистина да започне преговори за мир. Да си припомним, че още през 2022г. Зеленски подписа декрет, с който забранява преговори с Русия. Може би за украинците ще е по-добре да му спретнат един преврат и така да се оттърват от него.