131

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Най - различни сектанти и тьоти с два учителски костюма .

130

Алекс

преди 3 месеца

Ето един глас за правителството.Величието се изпари,чака се държавната субсидия.

129

Анонимен

преди 3 месеца

тая в бараката ли си е изгладила тоалета?...

128

Анонимен

преди 3 месеца

Ха хаа хаа!Ивелинчо е велик!

127

гладни въшки

преди 3 месеца

мания за величие

126

България над всичко

преди 3 месеца

умряхте от страх от Величие!ама много ви личи.. а с такива статийки вече не сте смешни, а.. евтини :))))

125

Анонимен

преди 3 месеца

"Това не е партия на Путин, Сциентолозите са маша на ЦРУ..." - Стига си го повтарял това. Под всяка статия едно и също. На кой му пука дали Ивелин е сциентолог или не? Ако работи за интересите на България и българските граждани да бъде какъвто си иска. Има свободна воля! Даже нямам против да е агент на ЦРУ, стига с делата си да помага на България и живеещите в държавата ни. Не съм гласувал за него и няма да го направя, докато не видя, че наистина с делата си се опитват да помагат на България.

124

Анонимен

преди 3 месеца

Дори сами не си вярвати на глупостите които пишете, а тези които вярват и пишат коментари са още по-зле, явно според аудиторията Ви се поднася информацията. Била се обадила и по женски си изляла душата - бухахахахха!

123

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно е че не се говори че е Сциентолог, а това дава отговор на мн. Въпроси. Защо не го закачат (посолството го пази), защо почти никой официално не се жалва (страх от сектата), защо от 2-3 години се върти около Манастирите в Атон (маскиране, компроментиране)? Ноември2019 в Украински манастир, Декемри2019 в Сциентоложка централа Лондон, с други сектанти от ист. парк ( снимки на нег. фейсбук страницата.)

122

Ганьо Цончев

преди 3 месеца

Албена действа по примера на Костя Копейкин, той също си купи къща с парите от субсидията.

121

Анонимен

преди 3 месеца

"ДА ПОЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ! ВЕЛИЧИЕ ОБЕЩАВА ДА ИЗОБЛИЧАВА КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И ЧИНОВНИЦИ, КОНТРАБАНДИСТИ..." - Аз на обещания не вярвам. Величие вече са в парламента, така че да започват да действат. Като видя, че наистина правят това, за което ни пишеш, след някоя годинка може и аз да гласувам за тях. Дотогава не им вярвам. "По делата ще ги познаете, не по думите." ... Иначе браво за историческия парк.

120

Анонимен

преди 3 месеца

Това не е партия на Путин, Сциентолозите са маша на ЦРУ, абсолютен безбожник-мошеник, уж пропуски, ама фирмата му със славянско название Тогедер (не е Заедно, нито Вместе), представител на New Era (Сциентология) за България( Снимките му във Фейсбук), ползват се с протекция от посолството и цру. Сега троловете псуват себе си че са пропуски, за да не се размирисват Сциентоложките ***.

119

G.I. Joe

преди 3 месеца

Тя в Джурасик Парк ли живее?

118

анонимен

преди 3 месеца

Защовсички медии се занимават с "Величие"?! Това не е никаква партия, а събрани набързо СЛУЧАЙНИ хора, с желание да се доберат до парламента! Дори не знаех за тях, защото не влизам в "социалните" мрежи! И сега всеки ден се пише за този файтон с хора, занимаващи се само със себе си! Държавата и народа, едва ли ги интересуват?!

117

Анонимен

преди 3 месеца

Живея във външна тоалетна, дайте ми 200 бона..

116

Бико

преди 3 месеца

ИТН дойдоха в Парламента с обещание да направят субсидиите 1%. Какво стана? Нищо,нагушиха се.

115

Дон Кикот

преди 3 месеца

Продала си панелката за да живее в барака хаха.

114

Мандраджия

преди 3 месеца

Имаше и по-разорени в нашия град имаше кандидат народен, комарджия дължи пари на всякъде , когото види дай 20 лв , че съм си забравил портмонето.Апартамента му в канала децата и жена му се разбягаха в чужбина дори не ги знае къде са, роднините не искат да го чуват.

113

Набълбукан

преди 3 месеца

И тази се набълбука като мен

112

до 112

преди 3 месеца

До Анониментези неща вървят в БГ от 90-те още ! Величие сега ли се сетиха чак ?!?!??? КЪСНО Е ВЕЧЕ !