7

Анонимен

преди 3 месеца

Двама прекарали се гризнали "Теслата", бият минуси тука, а истината боли. Ако ви пламне под седалките, най-вероятно близките ви ще спестят пари, защото при акселерация на температурата до 2000 оС за 1 минута означава живи да ви опече любимата ви колица. Винаги има положителна страна. Спестявате от креммация.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Такива коли в България карат само хора от сектата на Сорос , които искат да докажат верност към господаря САЩ

5

Россия=Психиатрия

преди 3 месеца

В Щатите, който е най-важния пазар на Тесла, продажбите се увеличават. Намаляват в Китай и ЕС. Тесла е най-печелившата автомобилна компания в света с чиста печалба от 16% от оборота. BYD с тези цени ако не са държавните субсидии досега да са фалирали десет пъти. В момента китайците масово заливат света с тяхното свръхпроизводство не само на автомобили но общо взето всичко за което се сетите. Ако искат да продават в ЕС да си направят завод в ЕС. Както всички други.

4

MaйMyнaтa

преди 3 месеца

То коли на ток е имало преди 100 години, ако са ставали эа нещо, освен эа електрокари эа товарене, то сега немеше да има автомобили с ДВГ

3

Анонимен

преди 3 месеца

Все повече хора се събуждат от този електросън и виждат че таралясниците на Мъск не стават за нищо

2

Анонимен

преди 3 месеца

Китайците имат господстваща позиция на пазара, автомобилите им са много по-евтини, а като качество не са по-лоши.

1

Дочувам, че

преди 3 месеца

BYD ауто, рита с два крака по вратата...и вика пуснете ме в Европа... А Урсула, притихнала в някой ъгъл ..., след разговор с всички авто гиганти ...казва добре ама ще плащате 50% мито и такси и какво ли не за да се оскъпи колата Ви за да купуват "нашите". ... И така и става. Това е истината. Единият напредва другият го играе Алцхаймер...в защита.