202

Tенгри кан

преди 3 месеца

До МислителИмат реални гласоподаватели;))) Обаче, те се оказаха по-глупави дори от простаците на Бойко;))) Това е Дъното на Дъната:))) Дори самият аз в личен план не очаквах толкова глупаво мислене, поведение и възторг от милиционерщината в някои хора, които гласуваха за тях. Всеки милиционер с партия;))) Явно, някои хора могат умело да крият колко са зле с главите и че наистина си заслужават съдбата и това не може да се промени.

201

Анонимен

преди 3 месеца

Ами човек се учи докато е жив. Специално за малките нови партии, влизането в НС е един вид бойно кръщение, за да си определят идентичността - дали изобщо ще съществуват или не. За съжаление Величие не изглежда като да вървят към съществуване. Съжалявам, че се подлъгах да гласувам за тях. От моя гледна точна, те бяха анти-военния вот, но ето че са поредното нищо. В крайна сметка всички се интересуват само да са във властта, а не да защитават гласовете на хората, които са им се доверили.

200

Точно

преди 3 месеца

До МислителДобре си се сетил.Но вече късно.Сега могат със Славито и тези да си првят каквото искат 4 години.Руснаците си знаят работата имат и резерви БСП.Онези от изток най обичат лупавите народи.

199

Анонимен

преди 3 месеца

гласувалите за тях, да осъзнават ...

198

Реалист

преди 3 месеца

Едва в денят след изборите чухме за тези високопарно говорещи господа. Интересно е защо всички медии изведнъж проявиха жив интерес към техните особи. Сигурно ни подготвят те ще са третият коалиционен партньор.

197

Анонимен

преди 3 месеца

Голям цирк с това "Величие", съществуват от няколко месеца и вече се чудят от къде може да се извлачи повече. Човекът взе парите, каза "чакай малко".

196

Точен

преди 3 месеца

Просто Козяк манипулира Величие, за да цепят гласове от Възраждане. Всичко останало е второстепенно.

195

анонимен

преди 3 месеца

Защо всички медии се занимават с "Величие"?! Това не е никаква партия, а събрани набързо СЛУЧАЙНИ хора, с желание да се доберат до парламента! Дори не знаех за тях, защото не влизам в "социалните" мрежи! И сега всеки ден се пише за този файтон с хора, занимаващи се само със себе си! Държавата и народа, едва ли ги интересуват?!

194

РАЗУЗНАВАНЕ В БОЯ..

преди 3 месеца

ЧАКАМЕ ОТ ВЕЛИЧИЕ ДА, РАЗОБЛИЧАТ И ОЛИГАРХА ПУТИН, НАЙ - БОГАТИЯ В СВЕТА - ТЪРГОВЕЦ НА СМЪРТ.....

193

Анонимен

преди 3 месеца

Буци обещал на псевдополковника го прави генерал и оня се подмокрил

192

Психиатър

преди 3 месеца

Тези не издържаха и 3 дни.

191

Анонимен

преди 3 месеца

На Путин му е само до тези ***, дето видели, че подковават вола и те решили да стават депутати. Проблемът се състои в това, че са успели да привлекат към себе си 5 процента съмишленици. Замислете се какви хора произвежда България.

190

БГ

преди 3 месеца

Подполковника и Сектанта Михайлов се "молили" на Мамон в шатрата на сциентолозите в град Содом !

189

Добрия чичо Боко

преди 3 месеца

Добрия чичо Боко им обещал много" хубави неща". От радост те се насссссрали и всичко забраили, за кво уж трябвало да се борят.Той така обещаваше и на Марчето Гаргамелова, ама тя опп ...изгоря...Поредната ЕТ "Михайлов и полковника "-търговия с въздух под налягане за балами в Парламента !

188

Мислител

преди 3 месеца

Тези са най-голямата шашма на изборите. Никой не знае кои са им гласоподавателите, ако въобще имат някакви реални. Баце и ДПС са ги измислили заради "златните пръсти", които ще направят така, че да има правителство. Те сега ще ни заливат с разцепления, заплахи и куп подобни глупости, но всичко с една едничка цел.

187

Грежданин

преди 3 месеца

Тези аграри от Великолепие много харесват светлините на прожекторите

186

Българин

преди 3 месеца

Истината, ще се окаже, че са се наговорили много преди и сега играят спектакъл.Както депутатите, така и избирателите им са рибоци излъгани.Най-вероятно ще станат патерица на Герб и дпс. Лъжат като всички и ще се окажат много нечисти хора. Жал за наивните им гласоподаватели ! Точно секта-както го определиха умните хора !

185

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Марков е заплашвал Михайлов, това е защото той на практика е собственик на партията, но дали истинският собственик не е Брендо, ако се потвърди, че негов "съдружник" в "Хоум ту ю" е Ивелин Михайлов. Тогава Николай Марков би трябвало да заплашва биг боса, тоест Брендо, но бившият служител на НСО явно знае, че няма как да го направи, освен ако не иска да бъде "поръчан". Война с картел не е като война във "Величие".

184

Анонимен

преди 3 месеца

Това не е партия на Путин, Сциентолозите са маша на ЦРУ, абсолютен безбожник-мошеник, уж пропуски, ама фирмата му със славянско название Тогедер (не е Заедно, нито Вместе), представител на New Era (Сциентология) за България( Снимките му във Фейсбук), ползват се с протекция от посолството и цру. Сега троловете псуват себе си че са пропуски, за да не се размирисват Сциентоложките ***.

183

Анонимен

преди 3 месеца

Високопоставен Сциентолог, представител на New Ера (пропагандата на сциентолозите)за България, награден лично от Шефът на New Era с уникалто издание Дианетика(Сц.) (Снимките му във фейсбук), който призна че ходил при Сц. в Дания и мн. Му харесало а на др. снимка позира гордо пред Сциент. Централа в Лондон, ЩЕ ДАДЕ ОБЕТ ПРЕД БОГ. Тоя се ГАВРИ с нас!