19

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки драска без да знае нищо, има запис и Киро брейка го пусна в пейтриън канала си. Марков е мошеник и беше разкрит рано.

18

Анонимен

преди 3 месеца

селските хитреци очакваха само субсидията,а те взеха че имаха повече гласове и сега се "джуркат", докато се разпаднат,българинът се кара за пари и за жени...

17

3399

преди 3 месеца

Много бързо се продадоха тези ПАТРИОТИ .

16

Анонимен

преди 3 месеца

случайници като ПП,събрани балами от село,а ПП от жълтите павета,случайници..

15

Анонимен

преди 3 месеца

Гнусна държава с гнусни хора и двата най гнусни глигана ви тъпчат. Гнусно племе

14

Анонимен

преди 3 месеца

Определено някой, който е инвестирал средства и пари да направи нещо патриотично ( по негово мнение, макар за други да е малко кичозно) - онзи парк, заслужава повече доверие, отколкото друг, който само се прави на многознаещ в интернет.

13

В НАШАТА ДЪРЖАВА

преди 3 месеца

При нас ''маймунджулуците'' повишават обшествения интерес. Медиите у нас много обичат да отразяват трагедии, катастрофи и ''маймунжулуци'', водени от концепцията, че към това интересът е по-голям и нивото било такова. Получава се ''момента на въртящата се врата'' - и 2-те нива /и на медиите и на потребителите/ падат. Позволявам си мнението, че ''Величие'' ще ни поднасят редовно много ''маймунджулуци'' и ще се утвърждават така

12

Анонимен

преди 3 месеца

На величавите им тропат мандалата- правят театър-цитирам Михайлов- ...Марков нямаше пари за цигари- полковник в пенсия даже от улицата го наричали генерал, да не може да си купи цигари- да бе- ха стига театри като Болен- атака изчезна следващите сте вие....др Луднишка рече- умната, че ви вкарвам в психото

11

Анонимен

преди 3 месеца

Марков има по-съмнителна мутра. Прикрит. Ивелин нямаше да твърди, че има запис, ако не е верно.

10

Марков

преди 3 месеца

аз дойдох само заради лапачката братчетата ми. Мешана скара за три лева, супички, салатки, че и поркане има. Препоръчвам го на всеки. И ежедневно ме тестват с по 3 мелеона, само че тетята прибира 90%. Нищо и 300 хилки са нещо все пак.

9

Анонимен

преди 3 месеца

не разбирам тази лелка защо им е, с тази биография

8

Анонимен

преди 3 месеца

Портретът на Тетята дето води Четята някой ден ще е там редом до Ботев. Доказана евроатлантичка от костово врем още. ПолУковник Марков, дето един ден е от Русия, един ден е от НАТО, му лъсна д.то. милият ченгесарин отварач на врати и масажист на ушанги го пратиха в трета глуха и едвам срича текстовете дето му спускат от горе. Тетята кукловод добре си върши работата. Михаля го използваха за патриотично лице и сега ще му спрат тока заради пирамидите и прането на кинта.

7

Зозо

преди 3 месеца

Хахааааа. Утре дебелият подполковник и групичката му няма да влязат в зала и ще свалят кворума. Така Боци и Шиши ще имат мнозинство. А ППДБ-тата ще си изгризат мъдeтe от злоба и безпомощност :)))))))))))))))) А Ники ще пътува, ама само с трамвая :))))))))))))

6

:)

преди 3 месеца

Смърди ми цялата история...а този дето е смръдливеца е Ивелин Михайлов..

5

Полк. Марков

преди 3 месеца

Разцепление в колектива няма, Ивелин само се цепи, но колектрива ще му го нацепи колективно.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ивелин е луд.Ако това не сте разбрали досега.Гамизов номер 2.Поредния костовист искащ да не стане кабинета на развитието и напредъка.Да има само схеми и далавери , в които такива като Ивелин да цъфтят и крадат.

3

театрал

преди 3 месеца

Полковникът пица.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Марков ПРЕДАТЕЛ!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Русата Виктория - Величка от Величие :)))