79

ха ха

преди 3 месеца

Нали бяха унищожени всички украински самолети? Тия от къде са ги намерили? :)))))

78

Анонимен

преди 3 месеца

ДО 70 ти *** , Твоята умна според теб кратуна дето много знае и чела дали знае колко е куха и промита .То *** човек да ама ти все едно си правен във руски *** дирник.Аи със здраве и да правиш члена на кокалче .Поздрави и бъди здрав промита кратуно

77

FMC

преди 3 месеца

Същото ги чака и Ф16.

76

Факт

преди 3 месеца

Ако трябва да сме точни,два унищожени и три повредени.*** не е кой знае какво.

75

До 72

преди 3 месеца

Възможен сценарий. И следващите поколения ще разказват за един диктатор, наречен Путин, който се вманиачил да окупира чужди територии. Донесъл смърт и разруха за милиони.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Русия е самоунищожила 5 руски самолета!

73

.

преди 3 месеца

До До 57Както правят американците ли? Айде моля ти се! Всеки си гледа интереса!

72

Анонимен

преди 3 месеца

Западните пилоти знаят ли че могат да загинат на фронта особено ако са французи пък хептен. Фронт е не е видеоигра.

71

Хмм

преди 3 месеца

До Dublin Щом пишеш тук, значи не е. Как си представяш НАТО да срине Русия със земята и да имаш ток, вода и Интернет? Най- много ще го отнесе Европа, която е с голяма гъстота на населението. Ние няма да има, къде да се заврем. В Сибир и в безинтересни щати в САЩ, като Монтана, все ще остане по някой да живурка. Но, тук ще измрем, като мухи.

70

До 69

преди 3 месеца

Ако аз стоя срещу теб с автомат в ръка, ти колко ще се бунтуваш, а?

69

до Dublin

преди 3 месеца

Ако имаше поне две гънки в празната си кратуна нямаше да напишеш тази простотия. Вчера в The Thimes пишеше, че Англия не може да се защити при ядрен удар от Русия. Преди месец англичаните направиха опит да изстрелят ракета Трейдънт от подводница замалко не се самоунищожиха ракетата се завъртя два пъти и падна в блидост до подводницата. Клипа беше качен в Телеграм каналите. Американски военни смятат, че едва 30% от ядренния им арсенал е годен. Сега стана ли ти ясно защо НАТО си трае ?

68

Анонимен

преди 3 месеца

Що ли Никой Не пита живеещите в Донбас и Крим бивши украинци, дали искат обратно в Украйна? Реторичен въпрос нали? Нямаше и един разбунтувал се срещу "окупаторите" в Донбас и Крим след Буча, Бородянка, Изюм и т.н. Щото на Запад продължават да разпространяват лъжата за "Невинната" Украйна.

67

Анонимен

преди 3 месеца

До До55 Това се отнася за твоето племе знаеш кое е то. Дори не искам да го споменавам.

66

Анонимен

преди 3 месеца

Украинските копейки пак се размечтаха,е чакаме още да фалира Русия,ама май ще е на 30 февруари

65

Анонимен

преди 3 месеца

Факт Русия ще се разпадне или ще бъде заличена от лицето на земята.Копеиките да разтворят здраво бузетата че торпедото е голямо.God bless USA

64

Анонимен

преди 3 месеца

Гледах че подготвят украински пилоти във Франция да летят на Ф16 но им криеха лицата, което навежда на мисълта че не са украинци а ще дойдат западни пилоти които вече знаят как да летят с тези самолети. Иначе не виждам защо ще крият самоличността на пилотите.

63

Анонимен

преди 3 месеца

Пишете, че Киев се готви да получи първата партида американски самолети Ф-16, а вчера киевсият бендеро-нацистки режим се похвали, че е получил един или няколко.

62

Анонимен

преди 3 месеца

До 55 По скоро Руснаците са го яли от поляците , руснак е долно племе което заслужава да бъде презирано и изтребени до крак

61

До 57

преди 3 месеца

Аз не виждам нищо очевидно. И каква беше провокацията точно? Украинците искаха да влязат в НАТО, не ги взеха. Украинците подариха ли си оръжието на Русия - да! Факт е, че Русия си измисля предлози, как рускоезичното население било дискриминирани и т.д..Точно както и Хитлер напада Полша от едната страна. От другата страна между другото советите. Кога руснаците ще започнат най-накрая да се занимават със себе си и оставят другите народи да живеят, както те си решат.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Министерството на отбраната на Русия съобщи, че ударър по ВВС-базата в Миргород, Полтавска област е нанесен с една балистична ракета "Искандер-М" с касетъчна БЧ.