10

Тиква

преди 3 месеца

Мога ли да вечерям със Тиквата,ще му платя няколко килограма желязо,имам железа по 1 кг,пише на тях аургентум 999.,незнам какво означава,раздавам на хубави хора тикви, пъпеши, и всички от народното събрание,ние ги обичаме.

9

Анонимен

преди 3 месеца

То отде 200к за срещи с извесни селяни :))) Бива глупости ама чак толкова :)

8

Анонимен

преди 3 месеца

Онзи ден ми звъннаха от Горна Ореовица, първо почнаха с майко, майкооо удариха го. Викам знам го тва. После ми предложиха вечеря с Наполеон на свещи само срещу 500 к. Стори ми се много добра цена и ги хвърлих през терасата

7

Емил Кюлев

преди 3 месеца

не можете да го пипнете. Първо не можете да докажете кой е и второ проблема на "застрахователите" е, че са мутри. Мутренските подходи не работят в ИТ сектора. Затова и не успяха да го завладеят. Не може да вземат на сила мозъка на хората. С бухалката не става. А това, че са си направили сайтовете калпаво и не са си платили за добра сигурност на сайтовете си е точно техен проблем и са си понесли отговорността. Ако си оставя колата отворена и на седалката пачка с пари - кой е виновен като изчезнат

6

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Това не са жертви,а са истински умствено изостанали хора!Веднага проверка от НАП!

5

Христо Христов

преди 3 месеца

Проронвам крокодилска сълза...

4

Анонимен

преди 3 месеца

Имат - дават.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Аз бих си купил телешко, свинско или пилешко и ще го изваря първо да излезнат мизериите в него. Ще давам хиляди за някой известен! Как пък не! Кой знае какво спарушено е месото по него!

2

е има начин за

преди 3 месеца

наказателно преследване . Бутон в сайтове с измами , може да сигнализира директно . Не да се разкарват стотици с години . Хакери и скрити крадци се измъкват от години . Няма закон . Подобно на ружа и брендо трупат милиарди и стотици имоти . С адвокат и в пандиза невлизат .

1

Ружка

преди 3 месеца

Взехте ми бизнеса бре