330

Анонимен

преди 3 месеца

Правете каквото искате, но не искаме пр0ст0гламчев и ГЕРП!

329

Анонимен

преди 3 месеца

Високопоставен Сциентолог, представител на New Ера (пропагандата на сциентолозите)за България, награден лично от Шефът на New Era с уникалто издание Дианетика(Сц.) (Снимките му във фейсбук), който призна че ходил при Сц. в Дания и мн. Му харесало а на др. снимка позира гордо пред Сциент. Централа в Лондон, ЩЕ ДАДЕ ОБЕТ ПРЕД БОГ. Тоя се ГАВРИ с нас

328

Анонимен

преди 3 месеца

Ивелин Михайлов се подиграва с вярата на хората в Бог. Щял да даде обет пред бог. Михайлов е представител на New Era(Сциентология) за България,пише го на снимка на Фейсбук страницата му, на която Шефът им през 2019 му поднася с бели ръкавици уникално издание Дианетика (сциентология) в централата на NewEra в Дания.Това е мн.високо Ниво, но се размериса и тр. да се маскира като русофилство. На друга снимка набожния позира гордо пред Сциент. Централа в Лондон! Потвърди сам че ходил там

327

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя не е никакъв русофил, русофилството му и кръста с който се разхождаше 3-4 месеца преди изборите, със какъвто и снабди ПОДполковника са само маскировка на Сциентологията която тоя с фирмата си Тогедер България разпространява у нас.Ивелин Михайлов е представител на New Era (пропагандата на Сциентолозите) за България, пише го на една от снимките на страницата му във Фейсбук, на която шефът на Ню Ера му поднася Специално Издание ДИАНЕТИКА(сциентология) с бели ръкавици (уникат).Тогедер, не Заедно

326

Избирател

преди 3 месеца

До Анонимен. А тези дето не гласуваха направо ги болят задниците от чукането, защото ДПС са втори. Величие поне е българска партия.

325

Анонимен

преди 3 месеца

Всички тъ пани, с интелект на амеба, гласували за тези, сега се чувстват така все едно са ги припомпили без вазелин.

324

Избрал Величие

преди 3 месеца

Величие се оказаха най-жадни за властта. Жалко, че излъгаха много хора.

323

Анонимен

преди 3 месеца

Избираме мафиоти в парламента! Браво БЪЛГАРИ!

322

Анонимен

преди 3 месеца

Не само Михайлов, заплашвал е и Киро брейка, има аудиозаписи.

321

Някой си

преди 3 месеца

Само коментари се пищат как тези гласували за величие били незнам си какви, какви да са хора са, със своите надежди за нещо по добро.

320

оффф

преди 3 месеца

(е, не мога го ставя със звездички )кой остана?! - банкянския т.улуп краде с г.за си, пеперастите го надминаха ( пък и са такова с.борище - м.урви, п.едали, т.ъпунгери и сие ) копейката има чене, ама така лъже(още връща субсидията)чалгарите правят шоу, но не вършат никаква работа...пък тия изглеждаха нормални - хич не е за вярване така да изплискат млякото още първия ден - може би има някакъв замисъл ...и се надявам да е така.

319

Toni Ivanov

преди 3 месеца

Ако утре ПП "Величие" гласуват за кабинет на Герб с кандидат за премиер,който подготвяше бюлетини в Констинброд ,за да фалишфицира изборите в полза на Герб,те ще се наричат ПП "БЕЗЛИЧИЕ".

318

оффф

преди 3 месеца

че то кой остана, банкянския *** краде с г.за си, пеперастите го надминаха ( пък и егати сборището - ***, ***, тъ.пунгери..), копейката има чене, ама така лъже (още връща субсидията), чалгарите правят шоу, но не вършат работа...тия пък от първия ден така да изплискат млякото - направо не е за вярване

317

Анонимен

преди 3 месеца

По-голямата част от този парламент са "Пази Боже, сляпо да прогледа!"

316

Анонимен

преди 3 месеца

Как може, такъв недодялан "Бай ***" като Марков, да преподава, че и лидер на партия да е? Опростачването в България се разпространява застрашаващо.

315

4

преди 3 месеца

С подкрепа на Борисов вървите към Безличие!

314

Анонимен

преди 3 месеца

Батко, хората не си взеха урока като си избраха човек носил шапка за президент, а сега гласуваха за някъв си подполковник.

313

Красимир

преди 3 месеца

80 години България я управляват комунистическипростаци. За този гласувахамалоумниците които всеки ден зяпат кабеларката Евроком - комунистическатакочина на България. Няма толковапрост народ - да те избиват да те пращат по лагери в Белене да те държат 45 години в затвор и да отиваш и да избираш комунистическитеизроди. България днес е рускакочина. Мръснарускакочина.

312

fewfwef

преди 3 месеца

Кои хора се подлъгаха и гласуваха за тази партия-еднодневка? Идва някой си *** пульо, създава партия и хоп рибите веднага клъвват. И то тези имат и много гласове от чужбина, смятай.

311

ахах

преди 3 месеца

да гласувайте за *** и пульо, не за хора с образование и опит...