41

Дядката

преди 3 месеца

И кое му е пълноценното на няколко години живот без секс?

40

Анонимен

преди 3 месеца

Евнусите са водели сит и спокоен живот,който няма нищо общо с отрудените мъже.Погледнете за какви изследвания се дават пари,когато милиони деца по света гладуват.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Ужасна новина за Путин, който се заел да повиши раждаемостта в матушката за да има материал за бойните полета.

38

ха ха

преди 3 месеца

До Анонимен 18 Вгледай се по добре в картината,отегчени и намръщени голи жени в мъжка компания...Явно мъжете от картината са кастрирани "дълголетници"

37

Анонимен

преди 3 месеца

и ако са геьове, чернички и инвалиди

36

Косио

преди 3 месеца

А като бонус, евнусите са/били и с гъсти и хубави коси.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Тия евнуси нито са си преработили нито претоварили за това да си живели дълъг но безполезен живот.

34

КОМШИИТЕ КАСТРИРАХА

преди 3 месеца

ТЕХНИЯ КОТАРАК И НЕ СЛЕД ДЪЛГО ТОЙ УМРЯ

33

Българин

преди 3 месеца

То един живот...

32

Анонимен

преди 3 месеца

Да, това е следващото, което ще се опитат да наложат. Какъв цвят ще са сертификатите за кастрираните? След като "учените" стигнаха до извода, че не е нужно да се пие 2 л. вода на ден.... и че литър и половина са достатъчни за оцеляване.... яденето също не е чак толкова важно.... сега остава и топките да паднат. И все конспирации го наричат :) Къде е вътрешно да каже кое е фейк новина и кое е истина, а?

31

Tенгри кан

преди 3 месеца

Хахахахахахаа, да, ама ку са кастрят топкити, тва ша са от последните мъже на Земята;))) и жени съответно. Господ, гато е разделил чейлекят на два пола ве създал за едните *** и топки, а за *** и топкити - пате и сиси и така са множи засега човешкият род и патриотарете реват за "редовното христиенско семейство". Мъжа е затва да изстреля семето в патето и да си ой, по-кратък живот му е отреден;))), а на жената по-дълъг, чи требе да чува поколението;)))

30

блицкриг

преди 3 месеца

То пък един живот....без топки.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Знаем за мечтите на Бохнън. Всички бели мъже да умрат а нея да я порят черни ланги 30 санта. Поредната американска бабичка с шизофрения.

28

До 26 Патриота

преди 3 месеца

Робините от славянските народи ,са основно от украинските земи , заловени от Кримските Татари и продавани в Османската Империя,а не българки. Кримските Татари всяка година са правели хайки за роби в украинските степи , като тези хайки са имали наименование "Степна Жътва". Друг факт е ,че примерно княз Светослав от Киевска Рус е имал харем от над 800 робини и наложници. Така ,че не прави от турците някакви зверове .

27

Хейт

преди 3 месеца

Кастрирайте всички тогава! Тъкмо ще имат дълъг прекрасен живот! Иначе тази статия наистина счупи ***. То бива бива простотии, ама чак толкоз!

26

Путин

преди 3 месеца

Благодаря за интересната информация, смятам да се възползвам!

25

Патриот

преди 3 месеца

На тази картина са бели славянски робини, отвлечени, поробени и системно изнасилвани в Османската империя. И не ми казвайте, че съвременна турция е различна. Турците, поставени пред същите исторически обстоятелства като предците си, биха извършили същите зверства.

24

Анонимен

преди 3 месеца

То това живот ли е хахаха.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Татко е на 85 години и вика, че се чувства отлично! Мама почина преди 6 години, беше на 76. При всеки си е индивидуално. Не можеш да кажеш, че като е мъж ще живее малко.

22

пияница мистик

преди 3 месеца

То като станеш на 80 години и даже и с Виагра вече не ти става, ако е вярно това в статията, че живеели от 14 до 19 години отгоре си е направо далавера :)))