74

блицкриг

преди 3 месеца

Руските аналоговнетници не правиха ли най-добрите ракети. Що им е американската.

73

Анонимен

преди 3 месеца

До 3.14. Рекох че говориш за комшията и особено за сина му пиян залян но после проверих и уточних. Да са живи и здрави макар и пияни. Нужни са ни живи .

72

Хаха

преди 3 месеца

Руснаците доста ги е яд, че Украйна има такива ракети, и сега измислиха тази история, уж да кажат на американците, недейте им дава, щото ето разгадахме ви оборудването...! А пък и другото което е, нали тяхните ракети бяха най добрите и безаналогови, защо им е да разкодират някяква "допотопна" техника...? Ехоо...!

71

Путин

преди 3 месеца

Като свършат с ракетата, ще поискам специалистите да ми разкодират и процесите в ПП Величие.

70

FMC

преди 3 месеца

Вие сте еаси софийските млумници.

69

FMC

преди 3 месеца

А напиши ми заглавието както трябва да бъде! Дай за те видим.

68

Скандалната ракета

преди 3 месеца

Руската армия НАМИРВА тая ракета . После я СКЛАДИРВА. И сега вече е започнала да я РАЗКОДИРВА ... Те дори са извикали скандален РАЗКОДИРВАЧ носещ слециЯлна маска тип "баклава с орехи" дето разправял че бил много доообър в разкодирването на разни неща . Като например американски ракети и чипове от древни украински перални.....

67

Вишо Културков

преди 3 месеца

До FMC "аз разкодирам ракета". минало свършено ли е или ви е свършил разредителя и пиете домашна с разредител купешка?

66

IQ 3.14

преди 3 месеца

До FMCразкодирва е атавизъм и се предполага да не се напиняш толко да метеш обсерваторията на пиян пешу, който явно последните три дена не е спирал. самия факт, че след като обяви дефкон 2 вчера, още подписва статии, е достатъчно комичен

65

Льоня

преди 3 месеца

Пленихме парче,ааа *** ся кво ше го правим не знам.. много сложно, трябва да питатме братята китайци дале разбират, ама и те са малко на зад с материала, че не знам ше стане ли, няма ли да стане...

64

FMC

преди 3 месеца

Разкодирва се отнася за действие в момента, което още продължава. Разкодира е в минало свършено време. Така. Иначе на информация от Марица вярват само пациентите на доктор Ливайн.

63

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

До Анонимен 67: Да, такъв е мат'риала. Не всички са чели Винету като наш Бойко.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Само като прочетеш как казват, че ще проучват как да обезвредят оръжие, за което твърдят, че са обезвредили, за да има какво да проучват и ти става ясно как крепостния мозък пак е произвел само квас. За друго няма възможност.

61

Домбил Бомбасов

преди 3 месеца

ройтерс, риа новости, вестник марица, накрая оз полковник пред лента ру като основен източник. факта, че ройтерс е "той" хич няма да го коментираме, за да не се абстрахирваме безкрайно като нинжа след два шамара в гръбначния кож

60

Анонимен

преди 3 месеца

До Джоан 62. Аз вече престанах да се чудя на граматическите "бисери" в този сайт. Явно с такъв "материал" разполагат.

59

FMC

преди 3 месеца

А не, разкодирва е правилното, защото все още не е разкодирана. Само че тая информация мисля я четох преди месец, не знам...още тогава бяха хванали АТАКМС.

58

читалище заря

преди 3 месеца

До Джоаниска да каже че е каснаковски бек с килийно и речниковия му запас са същите 150 думи, с които преразказваше интервюта от метал хамър като се едно той ги е правил. толко си може.

57

IQ 3.14

преди 3 месеца

Класификацията на ракетите според тяхната далекобойност е описана в Договора за ликвидация на ракетите със среден и малък радиус на действие:Балистични ракети с малък радиус на действие: до 1000 километра. Балистични ракети със среден радиус на действие: от 1000 до 5500 километра. Междуконтинентални балистични ракети: над 5500 километра, с подкатегории до 8000 и 12000 километра.

56

Джоан

преди 3 месеца

Искате да кажете "разкодира", а не "разкодирва".

55

Анонимен

преди 3 месеца

До юлиян знам че си славян. От къде го измисли това юлиян. По подхожда за някой турчилян но все тая.