24

Анонимен

преди 3 месеца

На Стела и "бъркат" в естествените отвори. "Правят справка", "достъп до база данни" примерно. Иска ти се да ти бъркат някъде.

23

Ха-ха-ха

преди 3 месеца

"Лазаре, този как мина? Пъррррррррр. А как трябваше да мине? Пър- пър - пър." Така ли ще го играят кметовете? Кметовете оправиха улиците, та ще оправят и скоростта! Накрая ще сложат и камери у вас и броячи на тековете ииии абе каквото се сетите!

22

Анонимен

преди 3 месеца

В Казанлък от години е Биг Брадър, навсякъде има общински камери -----///------ Казанлък е родния град на бай ***.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Тези мерки не водят до никаква безопастност на пътя, просто тези които искат да дават газ си плащат и нищо. Полицейско пътлуриране трябва. Няма смисъл да сме в НАТО и ЕС като не взимаме добрите практики от тях.

20

Сата НАТО

преди 3 месеца

Комунистическата на Путин партия ГЕРБ само такива работи може да предложи.

19

сигнал

преди 3 месеца

Баце пак мина , или поне се опитва да мине , народеца с 200-та .

18

Ангел

преди 3 месеца

Време е май за тоягите

17

FMC

преди 3 месеца

Хубаво е да има контрол в градовете, но триногите стигат. Аз съм забелязал, че след като триногата е поставена , за няколко дена по някой булевард, поне 3 месеца ги държи влажно шофьорите и дебнат за тринога. След това се отпускат, да, но кищо не пречи КАТ пак да поставят триногата. Така с малко разходи, се контролира целия трафик. Но тук явно става въпрос за пари, не за безопасност.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Ха хаха ..*** умниции .....

15

FMC

преди 3 месеца

Аз предлагам в есто да се занимаваме с гллппости, държавата да удържа половината ни заплата и да ни остави да си караме.

14

Факт

преди 3 месеца

В Казанлък от години е Биг Брадър, навсякъде има общински камери

13

Анонимен

преди 3 месеца

Няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюполюцай или родата им ,друг вид лапачи на държавна хранилка и бойковия хиликторат,а ден и нощ се говори за това какви престъпници са водачите. Няма селски *** сложен за кмет, който да не нарушава законите,по добре да дебнат някой да не ги хване докато самите те крадат. Общинските пътища осеяни с дупки, без адекватна вертикална маркировка,хоризонталната е от времето на правешкия аграр,без мантинели,те щели за скорост да дебнат.

12

Анонимен

преди 3 месеца

А аз, като съвестен гражданин, мога ли и аз да сложа няколко камери и да прибирам по 70% от урожая...

11

Анонимен

преди 3 месеца

Скъпи WRC пилоти. Знаем отлично колко добри пилоти сте с тунингованите си 30 год. болиди в градски условия. Знаем колко майсторски минавате с ръчна покрай училища, детски градини. На пешеходни пътеки правите наистина велики маневри, като Колин Макри навремето при гран при на Финландия. Жалко, че ще ограничат скоростта и няма да успявате да покажете майсторството си, татуираните си ръчички, брадите и епилираните си крачета.Нищо остава ви само да продължите да надувате Пайньер хит сезони от колата

10

СТИГА РЕКЕТ

преди 3 месеца

Ама другаре, боята по прозорчето на камерата никой не я е отменил. Слагайте камери. Събирайте кинти. То е ясно, че всичко се прави за пари. На никой не му дреме за хората или смъртните случаи. Важното е да влизат повече кинти. Оня ден министъра го каза по тивилизура. Ослади им се близо милиард глоби от скорост и сега искат още. Ама то народа няма да ви търпи вечно. Вчера прав широк участък с 3 платна и безумно ограничение 70. Камерата снима на 81. Поне 5000 човека изгоряха с по 50-100 лева.

9

Театър Сълза и Смях

преди 3 месеца

Пропада тази държавица, пропадаааа.....

8

Анонимен

преди 3 месеца

Като нема куки и те ще дебнат :)))

7

Може

преди 3 месеца

Само се чудя защо им бяха на МВР новите патрулки. Аз вчера карам с около 130 по магистралата, изпреварваха ме като спрял, даже имаше *** луци изпреварваха в аварийната. Това ли е по опасно или бай Вълчо с астрата да кара с 40 при ограничение 30?!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Че то често пъти местните феодали и синчетата им са най-големите нарушители

5

Анонимен

преди 3 месеца

това е добре, крайно време малко контрол