39

Дрън Бръм

преди 3 месеца

Неуправляема от кого? АМи от тия, които я съсипаха. Затова ък ще получи шанс да си възстанови достойнството и уважението, които й смачкаха наглите. Нали уж демоса определяше в народокрацията? Жандармерията ли е правилният либерален отговор на властите, а?

38

Браво!

преди 3 месеца

На французите! Не са като нас, да слушкат, каквото им нареди галя от посолството.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Нарочно го направи, за да покаже среден пръст на задкулисието, което му дърпаше конците. Когато претенциите на задкулисието станат прекалено много, марионетката ги къса. Когато самото задкулисие е много ниско ниво на умствения капацитет, бързо могат да загубят контрол при неумело управляване на процесите. Така стават революциите - при деградация на елитите желанията им стават абсурдни и в рязък контраст с обществото, тогава губят всичко което са имали.

36

До Архиваря

преди 3 месеца

Малко по сложно е! Все пак първата фаза е ясна и довчерашни врагове се обединяват най-цинично против крайно-дясната левица. Колко вота на недоверие издържа кабинета на микронистите, то не бяха 49.3, пагубни за населението реформи, протести на жълти жилетки и какво ли не още унизение но на, ако червената чума не спечели сама мнозинство, ще се получи парадокс франсе !!! До сега не съм виждал другаде апокрифна партия с 1/3 от вота. Жалки са франсетата!!!

35

Архиваря

преди 3 месеца

Същевременно във Великобритания предстоят решаващи избори след няколко дни, където се очаква лейбъристите да спечелят със смазващо мнозинство - над 400 депутата, а с това и гласовете за връщане на Великобритания в ЕС стават все по-силни! Според последно социологическо проучване цели 60% от британците искат връщане в ЕС, а след изборите се очаква темата да стане още по-актуална. Подробна статия по темата има в сайта на Свободна Европа

34

до IQ 3.14

преди 3 месеца

Микронаджиите също са активизирали Арабския и Африканския електорат, към тях прибави ЛГБТ и "Зелените", и качамака шъ е пълен!!!! Левицата шъ реши кой шъ е победителят на Втория Тур.

33

Архиваря

преди 3 месеца

Само 39 мандата спечели крайната десница на първи тур, срещу 32 на социалистите! Тъй като и Макрон, и лидера на социалистите призоваха да се гласува против крайно-десните на втори тур, то се очаква Левия алианс да стане първа политическа сила, което ще е леден душ за Льо Пен и партийката й! В допълнение на това, крайно-десните няма с кого да се коалират в 577-местния парламент, където трябват цели 289 мандата за управленско мнозинство

32

Развеселен

преди 3 месеца

Не ми се мисли какви ревове ще са от местните крепостни на Путин в България след втория тур :)))

31

IQ 3.14

преди 3 месеца

некво есе за вътрешна употреба. реално са решени нема 60 места от пестин човека парламент. на заминаващите за поджопинск напомняме, че реакционерите и реваншистите като льо пен и копейкин по принцип имат амбициран електорат, който по подразбиране е активен на почти сто процента.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Макрон,Макарон ПРИКЛЮЧИ!!!-:)

29

неутрален

преди 3 месеца

Да, доколкото при Макрон беше управляема?По-скоро той се изгаври с гражданите си и те сега му го връщат тъпкано!Както някой казват - ако можеха да върнат гилотината и да я ползват за него на плоащда!

28

Км

преди 3 месеца

Надутото френско петле да си ходи при Ротшилд!

27

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименИ какво, ако има втора Ялта, нашето място е при Путин, а не в Европа.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Това Парвеню,ми падна в Очите!!!-:(

25

Анонимен

преди 3 месеца

До Геополитик Каи честно, защо си загуби времето да пишеш първите две изречения, като знаеш, че никой не им се върза?

24

Геополитик

преди 3 месеца

Не съм привърженик на никакви крайни идеи, било то леви или десни, но искам да попитам - все пак в какъв съюз живеем - Европейски или Африкански? На митингите след победата на Марин льо Пен всички бяха бели! Още приемайте всякакви неприспособими индивиди, които само паразитират на социалната система, и продължавайте да се чудите защо хората гласуват за крайно-десни и националистически партии.

23

Анонимен

преди 3 месеца

До Христо Христов Що па точно руски пропагандист ще се интересува от такива неща?

22

Христо Христов

преди 3 месеца

Този матрял що не в раздел "реклами" или "пропаганда", платени от Брюксел?!

21

Развеселен

преди 3 месеца

Най-обичам да чета фантазиите за Тексаската народна република и идвнето на власт на путинистите във Франция и Германия :)))

20

бай Хвалипръцко

преди 3 месеца

Макрон се нацака като Луй Дюфинес.